Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

QUOTE(grite @ 2008 12 11, 17:20)
Aviacija kaip gražu thumbup.gif

Aš irgi noriu dar vieną kūrinį parodyti.Norėjau kažko tai TOKIO bigsmile.gif , na o  gavos ....na pačios pažiūrėkit:

http://public.fotki....s/dsci3137.html
http://public.fotki....s/dsci3139.html

labai gražiai gavosi thumbup.gif labai geras sprendimas smile.gif
Atsakyti
Kai pamaciau WHITE TEA burbuliukus, labai susisielojau doh.gif Nes supratau, kad ir per 10 metu nepasiekciau tokiu aukstumu...
Bet nusiraminau, pripazinusi, kad ne visi gimsta Da Vinci'ais ar Michelangel'ais - yra ir paprastu zmoniu... ax.gif
Atsakyti
WHITE TEA likau, apzaveta, suzaveta, nu superrrrrr 4u.gif
Atsakyti
Dreksiuke Kada savo darbus parodysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 12 11, 15:40)
viskas is vidaus ir padaryta.  smile.gif

na tokio aukstojo pilotazo tai dar ilgai reiks siekti..
gal galetumei pasidalinti info, kaip tu cia darei, na ta eiliskuma ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 11, 21:18)
4u.gif
Lendu ir aš jau į dienos šviesą ax.gif

Pirmosios mano pakabos
user posted image

Neseniai baigta pakaba mergytei
user posted image

Perdidelio formato nuotraukos bus ištrinamos !

Labai subtilu, skoninga ir miela smile.gif
Atsakyti
Nauji uzsakymukai-rinkinukai
user posted image

user posted image

ir dar staliukas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 12 gruodžio 2008 - 12:53
Zyliuk, kada Tu viską spėji blink.gif
Na papasakok, ar padažai kelis daiktus iškart, kokias gudrybes naudoji mirksiukas.gif

Labai gražūs rėmeliai wub.gif wub.gif , o kokius čia naudoji g.gif kur perki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 gruodžio 2008 - 12:40
tai pas kai gauinu uzsakyma is karto visus pasidazau rudai, tada pasimaisau spalvas pasidengiu viska dazais. viskas dziuna. zodziu tuom paciu terliojimuosi viska pasidazau. isdziuna, tada apsitrinu. tada klijuoju. kai klijuoju paskutini jau opirmasis pradziuves tada lakuoju jau ji.
nu ir taip einu ratuku.
remelius Tome philips pirkau 3 vnt 14 lt.
labai faini, ju galima ir nedazyt ju spalva tokia kaip pasenusi jau. bet as dazau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vaje blink.gif bevei konvejeris blink.gif bet visitek ir idėją turėti ir taip viską suderinti doh.gif ir kiekvieną detalę apgalvoti g.gif Va čia tai jau fantazija thumbup.gif
O Aš čia aplink vieną kol trypčioju, trypčioju ir niekaip pradėti negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 12 12, 13:26)
Nauji uzsakymukai-rinkinukai
user posted image

user posted image

ir dar staliukas

user posted image

Kaip grazuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zyliukai labai grazu 4u.gif na tavo darbeliai ypatingi visi... tokie labai skoningi, neperkrauti wub.gif pasiziuri ir atrodo kitaip dezute ar laikrodis ar zvakide atrodyti ir neturetu.... viskas savo vietoj, viskas suderinta 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nezinau kaip jums auksarankes, bet man tai niekad nesigauna taip kaip is pradziu sumastai - darbo eigoje vis kitu munciu kyla, galutinis rezultatas vis kitoks nei isivaizdavai tongue.gif aisku ne blogaja prasme lotuliukas.gif
Atsakyti