Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

QUOTE(ma-dama @ 2008 12 12, 14:33)
Zyliukai labai grazu  4u.gif  na tavo darbeliai ypatingi visi... tokie labai skoningi, neperkrauti  wub.gif  pasiziuri ir atrodo kitaip dezute ar laikrodis ar zvakide atrodyti ir neturetu.... viskas savo vietoj, viskas suderinta  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nezinau kaip jums auksarankes, bet man tai niekad nesigauna taip kaip is pradziu sumastai - darbo eigoje vis kitu munciu kyla, galutinis rezultatas vis kitoks nei isivaizdavai  tongue.gif  aisku ne blogaja prasme  lotuliukas.gif

na as vizija matau pradzioj, dazniausiai rezultatas toks ir buna. aisku su sendinimais kazkiek jau improvizuoju, is pradziu sunku nusprest kur ju reikes smile.gif
aciu uz labai grazius ivertinimus smile.gif
Atsakyti
O kaip Tu žinai kur jų reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai niekaip nesuprantu kaip jus nuo vaiku sita uzsiemima paslepiat???????? matau, zyliuk, kad tavo Izabele metuku ir 4 menesiu. mano mazoji metuku ir 2 menesiu, tai reikia viska slepti doh.gif lipa kariasi lupa viska ka tik pasiekia, jau mano teptukai tai buna po visus kambarius isnesioti, jeigu neapdairiai palieku, o apie priemones tai patyliu, cia kazkada klijus vos spejau atimti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 12 gruodžio 2008 - 14:17
Zinok vaikas vaikui nelygus. Va mano 8 metu litra baltu akriliniu dazu ant naujuteliacio balto lovos uztiesalo ispyle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 12 12, 15:20)
Zinok vaikas vaikui nelygus. Va mano 8 metu litra baltu akriliniu dazu ant naujuteliacio balto lovos uztiesalo ispyle smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
mano vyras man atrodo ivyniotu mane i ta paklode ir prie konteinerio su visu dekupazu isnestu doh.gif
Atsakyti
Maniski jau priprato, nes kai jis uzmiega as visa lova apkraunu dekupazo reikmenim tai jis kai verstis nori ant kito sono iskart rekiu kad nejudetu ir jis vargsas vel uzmiega taip ir neapsivertes ant kito sono

BET UZTAT SAKE VASARA MAIKUTE NESIOS SU UZRASU "DEKUPAZAS UZKNISO JUODAI" IR SKYRYBU PRIEZASTIMI IVARDINS VIENU ZODZIU "DEKUPAZAS" lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano darbo vieta, tai svetaine, tai jeigu dar sugalvoju paslifuot ka nors doh.gif doh.gif doh.gif
tai tada sulaukiu grasinimu, kad ismes viska biggrin.gif
reiktu man atrodo vyrams suburti kluba "mano zmona - dekupazininke", lengviau pernesti butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 12, 16:41)
o mano darbo vieta, tai svetaine, tai jeigu dar sugalvoju paslifuot ka nors  doh.gif  doh.gif  doh.gif
tai tada sulaukiu grasinimu, kad ismes viska  biggrin.gif
reiktu man atrodo vyrams suburti kluba "mano zmona - dekupazininke", lengviau pernesti butu  lotuliukas.gif

joooo... panasiai kaip egzistuoja skriaudziamu moteru asociacijos, tai cia galetu susiformint "vyru, engiamu dekupazininkiu zmonu" paramos fondas biggrin.gif

zyliuk, fantastiski rinkinukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 12 gruodžio 2008 - 14:49
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 12, 15:27)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
mano vyras man atrodo ivyniotu mane i ta paklode ir prie konteinerio su visu dekupazu isnestu 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi vos vaiko neprikeliau kai uzsikavatojau thumbup.gif
na ka ji irgi gudri prisistumia kede kur jai reikai, tai as toki dalyka padariau, kedes stovi koridoriuje, nes pas mus salonas us virtuve sujungti. tai va uzlipt kur neturi, dirbu as ant virtuves darbastalio jis auksciau nepasiekia nuo zemes. bet aisku buna kokia deze prisistumia nuo zaislu pasilipa paziuri. bet ji jau zinop kai mama stovi po gartraukiu geriau nelist. ir zaidzia sau jinai. tai kazkaip del to bedos neturiu. ant lovu nedirbu ant grindu irgi butu neimanoma. smile.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 12 12, 15:34)
Maniski jau priprato, nes kai jis uzmiega as visa lova apkraunu dekupazo reikmenim tai jis kai verstis nori ant kito sono iskart rekiu kad nejudetu ir jis vargsas vel uzmiega taip ir neapsivertes ant kito sono

BET UZTAT SAKE VASARA MAIKUTE NESIOS SU UZRASU "DEKUPAZAS UZKNISO JUODAI" IR SKYRYBU PRIEZASTIMI IVARDINS VIENU ZODZIU "DEKUPAZAS"  

nesupratau ant lovos dekuopazini kai miega vyras blink.gif lotuliukas.gif
o maniskis MB tai didziuojasi manim, jis negali atsigeret kokia as pasirodo darbsciaranke, ir kokius kurinius darau ax.gif smile.gif na aisku kartais uzknisu su savo dazais, klijais, kad tas stalas vis nukrautas, bet stengiuosi jau kai nedirbu viska i dezes sudeti ir i spintute. na stalvirsis nat. medzio jau parejo nuo laku doh.gif , nu bet jis nesibara, sako matau matau ko pridirbai. ka cia REKS, AUSInS BURNA doh.gif

QUOTE(supersandryte @ 2008 12 12, 15:49)
joooo... panasiai kaip egzistuoja skriaudziamu moteru asociacijos, tai cia galetu susiformint "vyru, engiamu dekupazininkiu zmonu" paramos fondas  biggrin.gif

zyliuk, fantastiski rinkinukai 

aciu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 12, 14:41)
O kaip Tu žinai kur jų reikės mirksiukas.gif

na kaip aklijuoju pamatau kur ju truksta, na kur itrukimu noretusi, ten ir padarau.
kazkur gal iplysta servetka tai taip pamaskuot i galima. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 12 gruodžio 2008 - 15:01
Oi,skaudi tema doh.gif Pas mane tai dvi aktyvistes .Didzioji tai vis praso naujos serveteles ,jau turi savo kolekcija ,delioja ,slepia nuo seses.Bet maze tai irgi praso ,tai duodu kokia prasta .Ji tada ja susmulkina ir po visus namus ismeto .Karta pripaise i dezutes stalciukus su flamasteriais ,tai gerai ,kad tie kur atsiplauna ,tai isgramdziau .Karta buvo isstraukus dazus ir laka ,jau pasiruosus darbui ,bet laiku pamaciau .Dirbu virtuvej ant spinteliu ir dar viskas patraukta toliau nuo krasto .Zodziu visa laika viena akis ten kita ten biggrin.gif
O siandien mazoji sudauze dideli burbula ,kuri ruosiausi daryt dovanu verysad.gif
Vyras tai nieko nesako ax.gif

Zyliuk ,tavo peliukui paraše ,jau turėtų labai skaudėti nugarą biggrin.gif O man jau kojas skauda ,nes mažoji vis ateina jo pasižiūrėti ,sėdi ant kelių ir rėkia "dar". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 12 gruodžio 2008 - 15:52
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 12 12, 15:34)

BET UZTAT SAKE VASARA MAIKUTE NESIOS SU UZRASU "DEKUPAZAS UZKNISO JUODAI" IR SKYRYBU PRIEZASTIMI IVARDINS VIENU ZODZIU "DEKUPAZAS"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Zyliuk o kaip tu ten sendini? nes braižas visų darbelių panašus. pirmiau dažai rudai, paskui baltai? ir tada su švitriniu?
aš tai kažkaip darbelius šešėliuoju, tik laiko užima baisiai daug jei motyvai smulkūs......... sakau gal reikia pabandyt tavo būdą gal labimiau patiks smile.gif
Papildyta:
o aš maniau kad mano vaikas geras, bet jis tikrai neleistų kad aš kažką dažyčiau jei jis nemiega biggrin.gif
Atsakyti