Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

Man nuo tų kremų dėmėtas veidas būna kaip "nešvarus" biggrin.gif kiek stengiuosi gerai tepti, kad būtų lygu, gražu, nieko, ryte atrodau "dėmėta" ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau dove summer glow, šviesesnei odai, Eurokose dabar akcija, labai patiko, nekemša porų, drėkina neblogai, rudumo nesimato dar, nes tik 1 dieną tepiau, o reikia mažiausiai 5 dienų, tai žiūrėsiu, pirmas toks kremas pas mane, kaina labai maža tai galvoju nusipirksiu, nors anksčiau vieną kartą esu tepusis nivea tokiu kremu, superiniai parudino vos po 1 karto smile.gif Dar johnsons labai geras
Atsakyti
as tai naudoju nivea savaiminio idegio krema veidui, toki : user posted image

tai man nieko, kas 3 dienas tepu, nes parasyta kad laikosi idegis 3 dienas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kuri naudojate TBS savaiminio įdegio priemones? Girdėjau, kad to specifinio kvapo nesijaučia blush2.gif
Ir ar matėte TBS kur pirkti?
Atsakyti
gavau dovanų Collistar Magic drops. Išbandžiau ne vieną kartą. Man kaip tikrai baltaodei jis man suteikia per intensyvią spalvą. Bet spalva graži ruda, ne ryža schmoll.gif tepuos kas tris - keturis dienas, daugiau nereik, ilgai "groja" kol nusiplauna.
Tik nemoku išsitept gražiai, lygiai, prie plaukų šaknų visad intensyvesnė spalva doh.gif dabar išsigudrinau kitaip daryt: į delną įspaudžiu kremo (tą kurį naudoju paprastai) ir keli lašeliai Collistar (priklauso nuo to, kaip stirpiai intensyvios spalvos noriu). Delne išmaišau ir tepu. daug gražiau, lygiau, fainiau tepas thumbup.gif
kvapas labai patinka wub.gif tik aišku jis išsivadėja ir savaiminio įdegio kremo kvapas vėliau atsiranda, bet ne toks stiprus kaip kitų, kuriuos esu bandžius ax.gif

dar turiu Lavera savaiminio įdegio kremą, bet apie jį vėliau. Vyksta eksperimentas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 17, 18:54)
gavau dovanų Collistar Magic drops. Išbandžiau ne vieną kartą. Man kaip tikrai baltaodei jis man suteikia per intensyvią spalvą. Bet spalva graži ruda, ne ryža  schmoll.gif tepuos kas tris - keturis dienas, daugiau nereik, ilgai "groja" kol nusiplauna.

As asmeniskai i delna ivarvinu 3 lasus to savaiminio, uztenka visam veidui 4u.gif ir nebuna per daug.. tada pamakaluoju abu delnus ir istrinu veida, gaunas lygiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 17, 18:00)
As asmeniskai i delna ivarvinu 3 lasus to savaiminio, uztenka visam veidui  4u.gif ir nebuna per daug.. tada pamakaluoju abu delnus ir istrinu veida, gaunas lygiai smile.gif

bandžiau ir taip, kol aš ant veido ištepiau, man atrodo, kad viskas į rankas susigeria g.gif
su kremu vis tik tepsiuos ax.gif
Atsakyti

dar turiu Lavera savaiminio įdegio kremą, bet apie jį vėliau. Vyksta eksperimentas cool.gif
[/quote]

o kaip sekasi su Lavera?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2010 05 23, 09:47)
o kaip sekasi su Lavera?

blogai ax.gif
pradėjau naudot nuo balandžio pradžios. Iš pradžių labai patiko, tiko, galvojau, kad radau idealų savaimini įdegio kremą. Vėliau pradėjo kilt įdomūs spuogeliai, kieti, be viršūnių, skaudūs, viską nurašiau PMS'ui, bet jam praėjus jie vis tiek kilo, priemonės nepasikeitė, tik prisidėjo Lavera savaiminis. Po to specialiai sekiau odą, dariau eksperimentą, netepiau Laveros ir spuogai nebedygsta. Aišku senieji niekur nedingo, kol dbr jie išnyks, kol dėmės pradings, kiek laiko reiks verysad.gif o jau beveik turėjau idealią odą, kiek tai įmanoma man turėt dry.gif
netinka man natūralūs kremai, jau buvau pasimokius su dr. Alkaičio kremais, kai "įsivariau" jautrią odą ilgam laikui, nuo visko rausdavo doh.gif dbr vėl...
Atsakyti
Čia tik veidą taip pabėrė ar ir kūną? g.gif
Atsakyti
veidą, nes pas mane kremas spec veidui smile.gif
Atsakyti
as tai naudoju garnier summerbody losijona ir kai tepu kuna tai tuo paciu ir veida tepu man tai jis thumbup.gif
Atsakyti