Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(Lass @ 2010 06 25, 14:39)
O is kur zinai,kad kokybe nesiskiria,juk nezinai ko ten prideta biggrin.gif ,bet siaip manau,kad drekinantis kremas su spalva skiriasi nuo savaiminio idegio kremo smile.gif .
Man uztenka idegio su tuokremu ,kuri turiu dabar Biodermos smile.gif ,tepu buna ir 3 dienas is eiles,nepasakyciau,kad labai kemsa poras ir jokio murzinumo smile.gif .

Kokybe turejau ant veido.. tai trb reikejo rasyt efektas ne kokybe biggrin.gif drekinantis kremas su saviminiu skirias tuom, kad drekinantis ne is kart suteikia idegi, o tepant pastoviai.. taip buvo ir su avon kremu, bet sitas Kolastyna is kart man paruduoja, 5val begyje kazkur 4u.gif tai butent sitas man nuo savaiminio nesiskiria.
Kartais mes patys to murzinumo ir nepastebim.. kartais buna eina pana, visa murzina nuo soliko ir jai gerai, nes arba nemato arba jai grazu biggrin.gif cia as bendrai kalbu, nesakau, kad tu nematai.. tuo labiau Biodermos nebandziau, gal su juo man irgi nebutu murzinumo.. o tas murzinumas man gaunas del to, kad jei pora dienu tepu oda labai issauseja ir gaunas plemai
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 25, 14:57)
Kokybe turejau ant veido.. tai trb reikejo rasyt efektas ne kokybe biggrin.gif drekinantis kremas su saviminiu skirias tuom, kad drekinantis ne is kart suteikia idegi, o tepant pastoviai.. taip buvo ir su avon kremu, bet sitas Kolastyna is kart man paruduoja, 5val begyje kazkur 4u.gif tai butent sitas man nuo savaiminio nesiskiria.
Kartais mes patys to murzinumo ir nepastebim.. kartais buna eina pana, visa murzina nuo soliko ir jai gerai, nes arba nemato arba jai grazu biggrin.gif cia as bendrai kalbu, nesakau, kad tu nematai.. tuo labiau Biodermos nebandziau, gal su juo man irgi nebutu murzinumo.. o tas murzinumas man gaunas del to, kad jei pora dienu tepu oda labai issauseja ir gaunas plemai

Kad efektas galbut tas pats,tai tikiu smile.gif .

Kaip kas dar supranta ta murzina,jei laabai mergina ruda,tai dar nereiskia,kad ji atrodo,kaip murzina biggrin.gif .
Pas mane kai riebi oda,tai visai neissauseja,idegis tikrai labai lygus thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 06 25, 15:08)
Kaip kas dar supranta ta murzina,jei laabai mergina ruda,tai dar nereiskia,kad ji atrodo,kaip murzina biggrin.gif  .

Jei tas rudumas plemais, tai man ji murzina biggrin.gif 4u.gif bet taves dar murzinos neteko matyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 27 birželio 2010 - 14:05
na ir aš noriu pasidalint savo atradimu, nusipirkau visai ant durniaus, bet esu tikrai patenkinta
Elizabeth Arden daily boost bronzer
user posted image
naudojamas kasdien... suteikia superini idegio atspalvi, nepalieka jokiu demiu, tepasi lengvai kaip kremukas.. ir svarbiausia - netepa rubu man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 06 29, 21:36)
na ir aš noriu pasidalint savo atradimu, nusipirkau visai ant durniaus, bet esu tikrai patenkinta
Elizabeth Arden daily boost bronzer

o poru nekemsa? ar jum tas nelabai aktualu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 30, 08:27)
o poru nekemsa? ar jum tas nelabai aktualu  rolleyes.gif

na man nekemsa blush2.gif
Atsakyti
turiu clinique savaimini, grazus atspalvis atsiranda iskarto,lengva tept,kvapas normalus,buciau labai patenkinta.....bet kadangi turiu nemazas poras tai kremas juose uzsilieka padarydamas rudus taskiukus verysad.gif jei tureciau oda su normaliom porom tai butu idealus savaiminis smile.gif mokejau apie 50lt
Atsakyti
dabar naudoju st. tropez. stai toki
St. Tropez everyday GRADUAL TAN BODY MEDIUM/DARK
user posted image
jis duoda idegi polaipsniui. visai neblogas, spalva gaunasi visai naturali smile.gif kvapas gan stiprokas, bet jis greit "isgaruoja"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2011 - 20:49
O as siuo,metu naudoju stai si:
Clarins Liquid Bronze Self Tanning
user posted image

Lengvai dengiasi,naturalus atspalvis,jokiu plemu ir ruozu biggrin.gif Tik zinoma,kaip ir visu savaiminiu kremu spec.kvapas mane veikia smile.gif Niekad prie jo nepriprasiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 liepos 2010 - 13:49
Clarins naudojau,dabar teko susitaikyti su Nivea,gavau dovanų,kai baigės,tai negražu būtų išmest. Bent jau dėmių man jis nepalieka. doh.gif Bet rezultato reikia laukti porą dienų. Spalva gražiai ruda.h
Atsakyti
Trecia karta tepuosi Dove summer glow 4u.gif Paemiau ta tamsiai odai, nors kunas pas mane baltas mano akimis biggrin.gif Ypac kojos doh.gif Tepiau tik kojas, bijojau daugiau kad nepaliktu demiu. TEpiau vakar vakare, ryte ir siandien vakare vel issitepiau. Siaip parudavimo kazkokio nelabai matau, bet lyg ir pati odos spalva tapo sveikesne, ne tokia nubalus (pas mane kojos vos ne melynos buvo doh.gif ). Turejau Johnson praeita vasara, tai pirma karta issitepus buvo kazkokie ruozai, nors spalvos nesuteike, bet tamsesni ruozai matesi doh.gif Sitas graziai issitepa, siandien jau drasiau tepiau, kazkaip lygiai issisklaido bigsmile.gif Nu ziuresiu kaip bus toliau. Ryte gal rudesne atsikelsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 08 liepos 2010 - 22:42
nesekiau visos temos, bet gal galetumete parasyti, jei naudojote ar bent jau zinote pavadinimus, ekologisku savaiminio idegio veido kremu/geliu ir pan? Bei kainas, kur butu galima isigyti... rolleyes.gif Buciau labai dekinga 4u.gif wub.gif
Atsakyti