Man patinka kremai veiduikui, kurie priduoda ruduma, nes stengiuos i solikus eit tik extra atveju.. atvaiksciojau jau savo ir tos, kurios galvoja, kad jie nekenkia odai, tai labai klysta.. ateityje pacios isitikins

aisku, as nesakau, kad saviminiai gerai, bet tikrai geriau.. anyway.. turiu kelis

pirmas labai mylimas ir t.t Malibu firmos va toks:

jis skaitos kremas, suteikiantis idegi, bet galima prie savaiminiu priskirt, nes ne is kart spalva pasimato.. labai patinka, tikrai drekina, kaip kad raso ir kas neiprasta savaiminiams.. nera blogo kvapo, man net gi kvepia, beto visai nebrangus apie 13lt tik.. zodziu tikrai rekomenduoju tokiam kasdieniniam naudojimui!
Dar turejau Collistar magic drops.. negaliu pasakyt, kad labai patiko..nors kitos naudoja jau po kelinta buteliuka.. nesusidraugavau ir tiek.. sausino, nelabai mates man spalva o ir kaina didele
Dabar laukiu Clarins stebuklo

kazkas turetu but panasaus poveikio kaip izymioji Clarins baze jei kas bande, tik kad dar suteikia spalva.. labai idomi konsistencija, palygina smulkias rauksleles, poras ir t.t nu zodziu manau bus super!!!