Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

Man patinka kremai veiduikui, kurie priduoda ruduma, nes stengiuos i solikus eit tik extra atveju.. atvaiksciojau jau savo ir tos, kurios galvoja, kad jie nekenkia odai, tai labai klysta.. ateityje pacios isitikins smile.gif aisku, as nesakau, kad saviminiai gerai, bet tikrai geriau.. anyway.. turiu kelis biggrin.gif pirmas labai mylimas ir t.t Malibu firmos va toks:
user posted image
jis skaitos kremas, suteikiantis idegi, bet galima prie savaiminiu priskirt, nes ne is kart spalva pasimato.. labai patinka, tikrai drekina, kaip kad raso ir kas neiprasta savaiminiams.. nera blogo kvapo, man net gi kvepia, beto visai nebrangus apie 13lt tik.. zodziu tikrai rekomenduoju tokiam kasdieniniam naudojimui!
Dar turejau Collistar magic drops.. negaliu pasakyt, kad labai patiko..nors kitos naudoja jau po kelinta buteliuka.. nesusidraugavau ir tiek.. sausino, nelabai mates man spalva o ir kaina didele doh.gif
Dabar laukiu Clarins stebuklo bigsmile.gif kazkas turetu but panasaus poveikio kaip izymioji Clarins baze jei kas bande, tik kad dar suteikia spalva.. labai idomi konsistencija, palygina smulkias rauksleles, poras ir t.t nu zodziu manau bus super!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2011 04 28, 21:40)

Akis uzkliuvo dar uz Bioderma Bonne Mine http://www.bioderma....ction/1447.html  Drekinamasis kremukas su savaiminio idegio kremu. Gal jis geras?  g.gif Siaip si kosmetika man labai labai  drinks_cheers.gif

as si turiu. man labai patinka : grazi spalva,geras kvapas, tirstas kremukas ir tikrai nesausina,o padrekina kazkiek biggrin.gif
gal net kartociau su nuolaida smile.gif
Atsakyti
visad pirkdavau brangesnius, bet draugė padovanojo Nivea sun touch - pasaka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 13, 22:09)
Man patinka kremai veiduikui, kurie priduoda ruduma, nes stengiuos i solikus eit tik extra atveju.. atvaiksciojau jau savo ir tos, kurios galvoja, kad jie nekenkia odai, tai labai klysta.. ateityje pacios isitikins  smile.gif aisku, as nesakau, kad saviminiai gerai, bet tikrai geriau.. anyway.. turiu kelis  biggrin.gif pirmas labai mylimas ir t.t Malibu firmos va toks:
http://www.nowmagazi...zing-lotion.jpg

o sis yra atskirai veidui ir kunui? Nes maciau kitoj temoj gyre toki tik kunui skirta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 14 liepos 2011 - 23:12
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 15, 00:12)
o sis yra atskirai veidui ir kunui? Nes maciau kitoj temoj gyre toki tik kunui skirta  blush2.gif

Aha, yra ir veidui ir kunui bigsmile.gif as veidui turiu
Atsakyti
Na ka, gavau Clarins savaimini, kur prie tai nurodziau.. ziauriia patinka, labai myliu.. atsiliepimu daugiau clarins temoj 4u.gif ka galiu pasakyt, kad jo padaugint turbut neimanoma blink.gif as dabar ciut tamsesne aisku vasara, tai man reik tept kokius gerus 4k kad pasimatytu jau taip normaliai.. labai faina tekstura, toks kaip vazelinas/karamele.. kvepia man ziauriai skaniai.. JOKIU dryziu, nei nusiplauna nelygiai.. nu zodziu man super!!! spalva mano odai labai tinka ir labai naturali smile.gif labai patenkinta.. tik jauciu naudosis greit, nes taip gerai pasikabina.. manau kartosiu kai baigsiu.. o jei ieskot kazko pigiau, tai taip pat labai patinka cia jau apkalbetas Malibu veidui.. as ji tepu pakaitom su Clarins.. kaip uz tokia kaina skirtumas tikrai nedidelis galutiniam rezultate bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, pabaigaiu BIODERMA savaiminį
user posted image

Atsiliepimai tik patys geriausi..
tikrai tikrai bus kartojamas.. Labai lengvai tepasi, neįmanoma jo padaugint, jokių dryžių. Kvapas net gaivus toks, tik kiek vėliau išlenda tas specifinis, bet tikrai ne aitrus ar įkyrus labai ax.gif
Odos visiškai nesausina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 05, 11:39)
Na va, pabaigaiu BIODERMA savaiminį

Bet koks mažas jo kiekis g.gif Tik veidui naudojai? smile.gif Ar visam kūnui? smile.gif Kokia kaina? smile.gif Man šiaip ant veido visi kremai tolygiai pasiskirsto, tik su kūnu problematiškiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 05 rugpjūčio 2011 - 11:42
QUOTE(metamorphosis @ 2011 08 05, 12:40)
Bet koks mažas jo kiekis g.gif Tik veidui naudojai? smile.gif Ar visam kūnui? smile.gif Kokia kaina? smile.gif Man šiaip ant veido visi kremai tolygiai pasiskirsto, tik su kūnu problematiškiau smile.gif

tik veidui.. jaučiu kūnui nėi dviem kartam neužtektų biggrin.gif
Žinok, kainos nepasakysiu, gal apie 50lt g.gif Bet aš pirkau su nuolaida, tai kažkas apie 33lt sumokėjau, jei neklystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 05, 13:12)
tik veidui.. jaučiu kūnui nėi dviem kartam neužtektų  biggrin.gif
Žinok, kainos nepasakysiu, gal apie 50lt  g.gif  Bet aš pirkau su nuolaida, tai kažkas apie 33lt sumokėjau, jei neklystu  4u.gif

MERGINOS, O IKI KUR TEPAT JUS TUOS KREMUS VASARA? JUK RUBAI PAKANKAMAI ATVIRI, NESIMATO TOS RIBOS, KUR TEPTA, O KUR NE? g.gif
Atsakyti
Sveikos, as girdejau Lancome savaiminio idegio kremai fantastiski, sake po plovimo lygiai blunka, jokiu demiu nemeta, gal jus ka nors girdejot? rolleyes.gif
Atsakyti
Amber sakyk kadangi turi sausa oda tau sie kremai graziai gulasi bei pasiskirsto ant odos,plemais veidas nenuejna?Jai esi sviesios odos tai kazin kaip tie idegio kremai atrodytu,ar tik nebutu jie orandzinia ant mano odos g.gif noreciau kazka gero isigyt veidui,bet sunkoka ka issirinkt,Clarins isgirtas buvo,malibu.. 4u.gif Koki butent is clarins turi?
Atsakyti