gal tiesiog visur kitur uztepei daugiau nei aplink lupas??? arba isvis ten nepatepei??

ai kad tepiau, ir nemenkai..
oj.. bet kartais demes,ao atrodo kruoopsciai as ten, bandysiu dar karteli.. pastebejau,kad jei vakare uzsitepu,ryte dailus veidukas,jei ryte - geda iseit

Atradau laaabai nuostabu idegio purskikli,tik beda, te n pavaizduota ,kad kunui,ne veidui.. gal zinot ar labai pakenkciau veidui purskiama ant jo? aciu.

QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 11:30)
Atradau laaabai nuostabu idegio purskikli,tik beda, te n pavaizduota ,kad kunui,ne veidui.. gal zinot ar labai pakenkciau veidui purskiama ant jo? aciu. 

Paziurek sudeti, jei sudetyje yra alkoholio tuomet nenaudociau

Dabar naudoju BIOTHERM savaiminio idegio priemone veidui. Ji skyscio pavidale. Labai liuks - jokiu dryziu, plaunasi puikiai be plemu, tik tas kvapas

QUOTE(Alara @ 2009 03 27, 16:25)
Dabar naudoju BIOTHERM savaiminio idegio priemone veidui. Ji skyscio pavidale. Labai liuks - jokiu dryziu, plaunasi puikiai be plemu, tik tas kvapas 

o kiek kaijnuoja ji.? as taij del kvapo galiu pakenteti, man svzarbu patiktu, dengimasis . ji kaip vandenukas .??
QUOTE(Gabado @ 2008 12 11, 00:25)
O šiaip kažkur skaičiau jog savaiminio įdegio kremai mažina atsparumą saulei, tai kažkaip vis rečiau beužsitepu, tik įdomu čia tiesa ar ne
O šiaip naudoju nivea, turiu ir veidui ir kūnui

O šiaip naudoju nivea, turiu ir veidui ir kūnui

o dabar as papasakosiu kaip man buvo

QUOTE(stella2007 @ 2009 04 02, 20:31)
o dabar as papasakosiu kaip man buvo
zodziu nepilnus metus tepiausi savaiminio idegio kremais,vis eksperementuodavau nes nerasdavau tai ko man reikia,apsistojau ties garnier,,,tai gi atejo vasara,susiruosem prie juros,,visa kuna issipilingavau kad nuimti savaiminio sluoksni ir kad geriau idegis paimtu,,prie juros prabuvom 10 dienu,visi grizo juodi o as kaip balta varna
,,papludimy gulejau nuo ryto iki vakaro ir nieko
zodziu pasidariau tokia isvada kad per savaiminio idegio sluoksni saules spinduliai kaip tik nepraeina,,tai vat dabar prie sio daikto net arti neprieinu 

gali buti.. seijp, kad neidegama per ji, o gaila ..
Man tai visai patiko nivea serveteles veidukui, tik kvapas

Man tai visai patiktu The Body shop Vitamin E every day summer face lotion..bet kad aš jokio efekto nematau
gal dėl to, kad skirta "fair to medium" odai
Kurios pirkot TBS šį savaiminį įdegį - ar pas kurią yra kitoks užrašas? Nes net jų svetainėj nematau kitokio
http://www.thebodysh...;prdcode=57066m

gal dėl to, kad skirta "fair to medium" odai

Kurios pirkot TBS šį savaiminį įdegį - ar pas kurią yra kitoks užrašas? Nes net jų svetainėj nematau kitokio

http://www.thebodysh...;prdcode=57066m
O as jau trecia karta pirksiu URIAGE purskikli
neturi ikyraus kvapo, nenueina plemais, zodziu visos pagyros jam, beje ilgam uztenka