Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

gal tiesiog visur kitur uztepei daugiau nei aplink lupas??? arba isvis ten nepatepei?? g.gif
Atsakyti
ai kad tepiau, ir nemenkai.. blush2.gif oj.. bet kartais demes,ao atrodo kruoopsciai as ten, bandysiu dar karteli.. pastebejau,kad jei vakare uzsitepu,ryte dailus veidukas,jei ryte - geda iseit doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Atradau laaabai nuostabu idegio purskikli,tik beda, te n pavaizduota ,kad kunui,ne veidui.. gal zinot ar labai pakenkciau veidui purskiama ant jo? aciu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 11:30)
Atradau laaabai nuostabu idegio purskikli,tik beda, te n pavaizduota ,kad kunui,ne veidui.. gal zinot ar labai pakenkciau veidui purskiama ant jo? aciu. wub.gif

Paziurek sudeti, jei sudetyje yra alkoholio tuomet nenaudociau smile.gif O ar kas dar galetu pakenkt, tai nezinau, gal kitos merginos atsakys 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojot
http://www.tanforles...h...at=0&page=1
arba http://www.tanforles...h...at=0&page=1? smile.gif
Atsakyti
Dabar naudoju BIOTHERM savaiminio idegio priemone veidui. Ji skyscio pavidale. Labai liuks - jokiu dryziu, plaunasi puikiai be plemu, tik tas kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2009 03 27, 16:25)
Dabar naudoju BIOTHERM savaiminio idegio priemone veidui. Ji skyscio pavidale. Labai liuks - jokiu dryziu, plaunasi puikiai be plemu, tik tas kvapas doh.gif

o kiek kaijnuoja ji.? as taij del kvapo galiu pakenteti, man svzarbu patiktu, dengimasis . ji kaip vandenukas .??
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2008 12 11, 00:25)
O šiaip kažkur skaičiau jog savaiminio įdegio kremai mažina atsparumą saulei, tai kažkaip vis rečiau beužsitepu, tik įdomu čia tiesa ar ne  g.gif
O šiaip naudoju nivea, turiu ir veidui ir kūnui  smile.gif

o dabar as papasakosiu kaip man buvo ax.gif zodziu nepilnus metus tepiausi savaiminio idegio kremais,vis eksperementuodavau nes nerasdavau tai ko man reikia,apsistojau ties garnier,,,tai gi atejo vasara,susiruosem prie juros,,visa kuna issipilingavau kad nuimti savaiminio sluoksni ir kad geriau idegis paimtu,,prie juros prabuvom 10 dienu,visi grizo juodi o as kaip balta varna doh.gif ,,papludimy gulejau nuo ryto iki vakaro ir nieko schmoll.gif zodziu pasidariau tokia isvada kad per savaiminio idegio sluoksni saules spinduliai kaip tik nepraeina,,tai vat dabar prie sio daikto net arti neprieinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stella2007 @ 2009 04 02, 20:31)
o dabar as papasakosiu kaip man buvo  ax.gif  zodziu nepilnus metus tepiausi savaiminio idegio kremais,vis eksperementuodavau nes nerasdavau tai ko man reikia,apsistojau ties garnier,,,tai gi atejo vasara,susiruosem prie juros,,visa kuna issipilingavau kad nuimti savaiminio sluoksni ir kad geriau idegis paimtu,,prie juros prabuvom 10 dienu,visi grizo juodi o as kaip balta varna  doh.gif ,,papludimy gulejau nuo ryto iki vakaro ir nieko  schmoll.gif  zodziu pasidariau tokia isvada kad per savaiminio idegio sluoksni saules spinduliai kaip tik nepraeina,,tai vat dabar prie sio daikto net arti neprieinu  schmoll.gif

gali buti.. seijp, kad neidegama per ji, o gaila ..
Atsakyti
Man tai visai patiko nivea serveteles veidukui, tik kvapas schmoll.gif
Atsakyti
Man tai visai patiktu The Body shop Vitamin E every day summer face lotion..bet kad aš jokio efekto nematau lotuliukas.gif

gal dėl to, kad skirta "fair to medium" odai g.gif

Kurios pirkot TBS šį savaiminį įdegį - ar pas kurią yra kitoks užrašas? Nes net jų svetainėj nematau kitokio g.gif

http://www.thebodysh...;prdcode=57066m
Atsakyti
O as jau trecia karta pirksiu URIAGE purskikli wub.gif neturi ikyraus kvapo, nenueina plemais, zodziu visos pagyros jam, beje ilgam uztenka 4u.gif
Atsakyti