Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

QUOTE(iewootia @ 2009 03 08, 17:03)
kurios naudojat tuos kremus, atsakykit, rimtai labai poras kemsa?  g.gif  nes noreciau pabandyt, bet bijau, nes ir taip spuogu buna

Neutrogena man nekimsdavo g.gif nuo Dove kartais uzsikimsdavo todel retai ji ir naudodavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 08, 15:57)
Manau kad ir i LT greit uzves mirksiukas.gif  del tolygumo tai man tikrai ptas geriausias thumbup.gif  beje ar kuri bandet purskiama (kad ir ta pati L'Oreal ar koki kita) ? ar greit isigeria? as labai nemegstu koju tais kremais tepliot doh.gif  tai gal purskiamas geriau butu? g.gif

as turiu purskiama kazkoki , man pats blogiausias dalykas purskiami, nesamone kazkokia, neisivaizduoju kaijp ten nusipirkstu lygiai. niu nzn man su kremaijs lengveusia issitepti. tiek veijda, tiek kojas .smile.gif(ten praitam savo poste nusisnekejau, norejau prasyti, kad veida su betkokiu issitepu lygiai, bet kojas va jau sunkiau )

nius jis buvo lt kazkada , bet iseme is prekybos .. man rodos . g.gif
Papildyta:
QUOTE(iewootia @ 2009 03 08, 19:03)
kurios naudojat tuos kremus, atsakykit, rimtai labai poras kemsa?  g.gif  nes noreciau pabandyt, bet bijau, nes ir taip spuogu buna

as tai bent veida tepu iskart su tokiu kur matosi po vieno sykio,(tai ir neuzkemsa poru , pas mane irgi spuogu buna ) nepatinka man kiekviena vakara teplioti kremu, kol matosi kazkoks idegis.. bigsmile.gif
Atsakyti

as tai bent veida tepu iskart su tokiu kur matosi po vieno sykio,(tai ir neuzkemsa poru , pas mane irgi spuogu buna ) nepatinka man kiekviena vakara teplioti kremu, kol matosi kazkoks idegis.. bigsmile.gif
[/quote]

o tai koki naudoji? smile.gif man baisu kad morkine spalva nebutu nuo tu kur is karto matosi g.gif
Atsakyti
[quote=Vai2lka,2009 03 10, 22:03]
[/quote]
o tai koki naudoji? smile.gif man baisu kad morkine spalva nebutu nuo tu kur is karto matosi g.gif
[/quote]
dbr naudoju solitor lyg kazkoks toks , seijp norejau pirkti, kazkoki va tokio panasios firmos , nes buvau girdejus geru atsiliepimu , nuejus i parde pamaciau sita ir nusipirkau(netoki nusipirkau kur buvau skaicius ), bet seijp neblogas toks visaij niu ne morkine spalva , bet uztenka tik viena syki issitepti antro nebereijkia, bus per ruda .smile.gif
Atsakyti
o man patinka dove smile.gif as jik kaklui ir krutinei naudoju, tai man super 4u.gif
Atsakyti
o kaip aplink akis tepti, nebus baltu "akiniu" 4u.gif ?
Atsakyti
Nusipirkau "That’so" bigsmile.gif skirtas veido ir dekoltes sriciai, nors galima ir visam kunui naudoti...po keliu naudojimu nuomone labai gera, labai tolygiai purskiasi, grazi spalva, kvapas malonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELEGANCE @ 2009 03 16, 11:42)
Nusipirkau "That’so"  bigsmile.gif  skirtas veido ir dekoltes sriciai, nors galima ir visam kunui naudoti...po keliu naudojimu nuomone labai gera, labai tolygiai purskiasi, grazi spalva, kvapas malonus  wub.gif

O poru nekemsa? g.gif
Atsakyti
neismete jus plemais po tokios priemones panaudojimo?
as karta pameginau tai savaite is namu niekur nejau biggrin.gif matyt nelb tolygiai uzsitepe.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 03 18, 10:59)
neismete jus plemais po tokios priemones panaudojimo?
as karta pameginau tai savaite is namu niekur nejau  biggrin.gif  matyt nelb tolygiai uzsitepe.. blush2.gif

Reikia labai labai nedaug tept ax.gif ir as issitepus stengiuos kelias valandas isvis prie veido nesiliest (apie miega isvis kalbos nera!) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELEGANCE @ 2009 03 19, 11:09)
na gal 4-5 kartams uztenka jeigu visa kuna nupurski??? as pora kartu purskiau tik veida ir dekolte, tai dar nieko negaliu pasakyti, keliems kartams uztenka...o paskirstau tai pirstais..tikrai nelieka jokiu dryziu mirksiukas.gif ir pakankamai ilgai issilaiko  thumbup.gif aisku, brangoka, bet nesigailiu cool.gif

ne ne , ne visam kunui, o tik veidui dekolte 4-5 sykius uztenka ,taij va tas man lb nepatinka, niu bet tu panaudosi, paziuresim kiek tau uzteks laiko .smile.gif parasyk ok. mirksiukas.gif

dar norejau paklausti gal kas naudojot lancome "aqua flash bronzer "jis toks vandens pagrindu..
user posted image
Atsakyti
Naudoju toki nivea,spec veidui, pats veidas grazios spalvos patampa, bet doh.gif .. aplink luupas balta,kiap klounas atrodo g.gif nuo ko cia gal kas zinot? wub.gif
Atsakyti