Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

na taip...bet..jei matyciau kad zmogui akis net ziba, kaip jam darbas patinka, tada turbut nebutu tokios savijautos paciai:)))ir padaryciau..mane kazkaip tai labai uzveda...
o siaip..reiktu bent keleta dienu kokios visiskai kitos geiklos, kuri atitrauktu nuo visu papuosalu...gerai prablaskytu ir tuo paciu ipustu nauju jegu:)))) mirksiukas.gif
pabandyk...visgi gal pades...jei ne, tai visvien sieloj prasvieses:))))
Atsakyti
O! davei minti. Reiks eit pagyru ieskot.. paprastai ikvepia ir ipucia nora kurt blush2.gif
Ir dar "Submarina" is statoilo su trimis sokoladai sau pasizadet hihihi.gif
Mazu gal suveiks cool.gif
Gerai cia kartais pasirasinet 4u.gif
Atsakyti
oi geriau butum apie submarina nieko nesakius..jau pirma vaziuojant namo norejau uzsukti nusipirkti...bet pagalvojau, kad nereikia tu nesamoningu maistu...dabar isprotesiu kaip uzsimaniau.... hihihi.gif
o siaip tai pirmyn, paskui pranesk kaip sekesi:))))pabaigti uzsakyma arba kazko naujo ir gero padaryti:)jei pades, seksim tavo pedom:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 15 sausio 2009 - 01:07
_Feja_, atrasi įkvėpimą. O dabar motyvuok, kad žmogutis laukiantis daromų papuošaliukų, labai spirga. tongue.gif Patikėk, jei jau matei, kaip žibėjo akys, tai įsivaizduok, kaip ji bus patenkinta juos užsidėjusi!
Aš tai visada rankdarbiauju TIK su gera nuotaika, neimu į rankas įrankių, kad paskandinčiau juose niūrias mintis, ar blogas emocijas. Nes vis gi, daiktai sugeria mūsų energiją, tai kam gi atiduot kitam, ko pati nenoriu. smile.gif
Žodžiu, linkim tau visos gero ūpo ir kai baigsi, būtinai mums pasirodyk. 4u.gif

saule**, aš žiūriu ir ieškau mažų apsaugų. lens.gif Tavo nuotraukytėje matau mažus kvadratėlius. O įkeltas nuorodoje jau mačiau. Bet jie tokie man standartiniai. Nors aišku, jei negausiu kitokių, imsiu ir tuos. Ačiū. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2009 01 15, 08:13)
saule**, aš žiūriu ir ieškau mažų apsaugų. lens.gif  Tavo nuotraukytėje matau mažus kvadratėlius. O įkeltas nuorodoje jau mačiau. Bet jie tokie man standartiniai. Nors aišku, jei negausiu kitokių, imsiu ir tuos. Ačiū.  blush2.gif

Sitos apsaugeles, kur ant auskaru: kazkada pirkau sau auskarus Megoj, kur prie senuku yra papuosalu toks kioskelis, per vidury, ant tako. Ir jos buvo uzdetos ant auskaru, bet man nereikalingos, tai ir imeciau i detaliu dezute gulet, o dabar netycia prireike blush2.gif

Zinai, man ispudis susidare, kad nuo kokios vielutes nutraukta apsauga, supjaustyta mazais kvadratukais ir sekmingai panaudojama hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 15 sausio 2009 - 09:48
Bet žinokit mergaitės, su tais užsakymais panašisi ir man būna ax.gif skubina užsakiusieji, greitina, o man gal tuo metu visai įkvėpimo nėr doh.gif o bet kaip, per prievartą nesinori gamint...
Atsakyti
Nebuvau kelias dienas, o prikalbėjot, gražių darbų parodėt thumbup.gif wub.gif
dėl užsakymų pritariu... kartais ir man tenka per prievartą dirbt. sunku prisėst, padaryt, o dar ir kilputės kartais išvis nesigauna doh.gif na bet visi vargai po to nublanksta kai jau pagaminu papuošaląsmile.gif
Feja, nepasiduok, juk žinai, kad šiek tiek Tavo pastangų ne tik kad pradžiugins kitą žmogų, bet ir Tau pačiai bus taip gera thumbup.gif
Atsakyti
labutis smile.gif
aciu mergaitems uz kritika kritika visada gerai.. smile.gif
o del uzsakymu pritariu,kartais buna nera noro nei ikvepimo keles diena o ir daugiau..
feje>>tiesiog turbut reikia kazka kito nuveikti prasiblaskyti,uzsivesti gera energija ir tada ir tas noras ateis ir ikvepimas ir visai nesunku atrodys smile.gif
Atsakyti
Rodausi pačius naujausius.

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Vijurka>> su skalda superiniai, ir man dar labai mieli 4..ir šiaip labai labai grazu..
parodysiu aš dar viena savo raitymo experimenta smile.gifuser posted image
Atsakyti
Rauzi, ačiū. Skaldą aš įsimylėjau vos ją palietus. tongue.gif

Ir tavo raitymai labai labai.
Akmuo koks čia? Mėlynas. wub.gif Stiklas gal? :geda2:
Atsakyti
sakykit o jus tuos israitymus rankom darot ar replyciu pagalba? nu niekaip nedasunta man
Atsakyti