As pagal nuotaika ir vielos stori.. ir taip ir taip..
Vijurka, pirmųjų auskarų spalvą labai užgožia tas medelis, nufotografuok kitam fone, o šiaip visi auskarai man patiko. Jei neklystu, antrieji su saulės akmeniu, kurį aš labai mėgstu
Rauzi, tu šaunuolė
eilinį kartą giriu
Lady Rose, manau pati žinai, kad labai labai

Rauzi, tu šaunuolė

Lady Rose, manau pati žinai, kad labai labai

freimule, ten saulės akmuo. Jis man irgi labai labai.
Ačiū už pastabas. Žinau, kad tigro akies spalvytė liejasi su medžiu. Tiesiog sugriebiau viską į vieną fotosesiją. Nes kol prisiruošiu. O čia klientėms reikėjo parodyti. Tai taip va ir gavosi.
Lady Rose, nesupyk tik. Bet, mano manymu, per didelė nuotrauka. Labai jau stambus dirbinukas atrodo.
Pateikimas - skoningas ir tikrai gražus.

Ačiū už pastabas. Žinau, kad tigro akies spalvytė liejasi su medžiu. Tiesiog sugriebiau viską į vieną fotosesiją. Nes kol prisiruošiu. O čia klientėms reikėjo parodyti. Tai taip va ir gavosi.

Lady Rose, nesupyk tik. Bet, mano manymu, per didelė nuotrauka. Labai jau stambus dirbinukas atrodo.
Pateikimas - skoningas ir tikrai gražus.

QUOTE(Vijurka @ 2009 01 15, 15:23)
Rauzi, ačiū. Skaldą aš įsimylėjau vos ją palietus.
Ir tavo raitymai labai labai.
Akmuo koks čia? Mėlynas.
Stiklas gal? :geda2:

Ir tavo raitymai labai labai.
Akmuo koks čia? Mėlynas.

Vijurka>>>kad ne stiklas akmuo ir lygtais sadolitas, jei teisingai

QUOTE(makalaika @ 2009 01 15, 15:24)
sakykit o jus tuos israitymus rankom darot ar replyciu pagalba? nu niekaip nedasunta man
as dazniau rankom darau

freimule>>Aciu tau kaip visada uz pagyrimus

R.A. labai mieli

Rauzi, labai fainuciai auskariukai
Vienus savo dar idedu

Vienus savo dar idedu

reida, labai idomus

reida, rauzi, labai gražūs auskariukai

Gal kuri žinot, kam skirtos šios servetėlės? Rašo, kad sidabrui valyti.
O gal sidabro "sendinimui"?

labas rytas
pasendint su tom servetėlėm nesigaus. geriausia turbūt naudot sidabro juodinimo tirpaliuką. Žinau, kad Vilniuje jo galima gaut Ūloje
arba gali pabadyt su kiaušiniu - kietai išvirt, supjaustyt ir kartu su sidabru į vieną indą sudėt. ir uždengt

pasendint su tom servetėlėm nesigaus. geriausia turbūt naudot sidabro juodinimo tirpaliuką. Žinau, kad Vilniuje jo galima gaut Ūloje