Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

QUOTE(ejeva @ 2005 07 14, 20:32)
Tiek prirašiusi buvau, ale netas išsijungė ir vsio, viskas dingo  cry.gif
tai rašau vėl
Mano bendradarbės apturėjo nemenką šoką  blink.gif , kai atėjo prie zakso mus pasveikint - pabroliai (ir jiems prijaučiantys  biggrin.gif  biggrin.gif ) beveik visi "volosati" buvo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu ko norėt, kai pats jaunikis su kasom  biggrin.gif  biggrin.gif  Dar ilgai po to prisimindavo.  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ot gerai, bus jiem tikėtis švariai apkirptų jaunikaičių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2005 07 14, 20:32)
Tiek prirašiusi buvau, ale netas išsijungė ir vsio, viskas dingo  cry.gif
tai rašau vėl
Mano bendradarbės apturėjo nemenką šoką  blink.gif , kai atėjo prie zakso mus pasveikint - pabroliai (ir jiems prijaučiantys  biggrin.gif  biggrin.gif ) beveik visi "volosati" buvo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu ko norėt, kai pats jaunikis su kasom  biggrin.gif  biggrin.gif  Dar ilgai po to prisimindavo.  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O pas mus per vestuves ištisai Amorphis "Carelian Isthmus" kasetė sukosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu bet toks ten tebuvo balius - tik saviems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 14, 20:37)
O pas mus per vestuves ištisai Amorphis "Carelian Isthmus" kasetė sukosi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nu bet toks ten tebuvo balius - tik saviems  tongue.gif

Pakliūtų koks "nekaltas" žmogelis, tai ......... nesuprastų kur - gal jau pragaran paklivo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vsio merginos, susigadinom mes savo reputaciją - tokios rimtos buvom, rolleyes.gif o pasirodo, kad velnių priėdusios..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur jau ten sugadinom - tik bišk nefaina atsiskleidinėt gotų temoje, bo tai gana skirtingas dalykas blush2.gif Ir išvis - reikėtų atskiros temos susipažindint SM esamoms ir buvusioms neformalėms, ne šiaip prijaučiančioms, o rimtai "įklimpusioms", su subkultūrine praeitimi, o gal net dabartimi mirksiukas.gif Tam tikrų užuomazgų jau buvo prie pomėgių ir pramogų - tuokart "demaskavosi" mamulia, dar kai kas... bet tema greit užgeso... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 14, 20:53)
Kur jau ten sugadinom - tik bišk nefaina atsiskleidinėt gotų temoje, bo tai gana skirtingas dalykas  blush2.gif Ir išvis - reikėtų atskiros temos susipažindint SM esamoms ir buvusioms neformalėms, ne šiaip prijaučiančioms, o rimtai "įklimpusioms", su subkultūrine praeitimi, o gal net dabartimi  mirksiukas.gif Tam tikrų užuomazgų jau buvo prie pomėgių ir pramogų - tuokart "demaskavosi" mamulia, dar kai kas... bet tema greit užgeso...  sad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Baik tu čia, aš kai temoje apie muziką parašiau, kad paklausau punkrock'o, tai pasijaučiau kaip su keptuve per marmūzę gavus, o čia tamsta nori prsipažint apie nerformalizmą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2005 07 14, 20:56)
Baik tu čia, aš kai temoje apie muziką parašiau, kad paklausau punkrock'o, tai pasijaučiau kaip su keptuve per marmūzę gavus, o čia tamsta nori prsipažint apie nerformalizmą  tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2005 07 14, 20:56)
Baik tu čia, aš kai temoje apie muziką parašiau, kad paklausau punkrock'o, tai pasijaučiau kaip su keptuve per marmūzę gavus, o čia tamsta nori prsipažint apie nerformalizmą  tongue.gif

Aš irgi tose temose parašiau - kad jokių keptuvių, greičiau JOKIOS reakcijos. O tema, apie kurią šnekėjau, kur kažkas mezgėsi, yra ČIA - nu bet irgi kaip man grupės ne į temą blush2.gif Tačiau tada buvau pakankamai naujokė forume ir nustebau radusi netgi tokią blink.gif O vėliau kitose temose buvo šnekama ir apie kerzus, ir dar šį bei tą - neintensyviai, bet vis šis tas biggrin.gif Tikrai žinau, kad forume yra visokio plauko žmonių - tačiau čia einama kalbėtis kitomis temomis, o šitoms juk egzistuoja specializuoti forumai. Bet visgi labai jau įdomu sužinoti, kas yra kas mirksiukas.gif Štai apie ejevą sužinojusi nustebau - o tave dar žalią naujokėlę pastebėjau ir numaniau, kad kažkas į tą pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 14, 21:07)
Aš irgi tose temose parašiau - kad jokių keptuvių, greičiau JOKIOS reakcijos. O tema, apie kurią šnekėjau, kur kažkas mezgėsi, yra ČIA - nu bet irgi kaip man grupės ne į temą  blush2.gif Tačiau tada buvau pakankamai naujokė forume ir nustebau radusi netgi tokią  blink.gif O vėliau kitose temose buvo šnekama ir apie kerzus, ir dar šį bei tą - neintensyviai, bet vis šis tas  biggrin.gif Tikrai žinau, kad forume yra visokio plauko žmonių - tačiau čia einama kalbėtis kitomis temomis, o šitoms juk egzistuoja specializuoti forumai. Bet visgi labai jau įdomu sužinoti, kas yra kas  mirksiukas.gif Štai apie ejevą sužinojusi nustebau - o tave dar žalią naujokėlę pastebėjau ir numaniau, kad kažkas į tą pusę  mirksiukas.gif

Nu geras, perskaičiau temą ir vos nenumiriau kaip hobo numirdint diskusiją norėjo, tipo bobos ką čia ne apie tą muziką šnekat doh.gif Man tai labiausiai juokas ima, kai kas užklausia, kokias grupes klausai, atsakai, o tada toks stiklinis žvilgsnis ir "aaa" doh.gif
Atsakyti
Oho, kiek cia prijaucianciu biggrin.gif Nesitikejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 14, 21:07)
Štai apie ejevą sužinojusi nustebau - o tave dar žalią naujokėlę pastebėjau ir numaniau, kad kažkas į tą pusę  mirksiukas.gif

Nu va, net ir pasislėpus matosi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti