Jezus maryte kokios pievos
Galiu pasakyti tik tiek. Mokyklos laikais, ir dabar prijaučiau gotams. Tiek muzika, tiek menais, tiek stiliumi. Esu normalus žmogus kaip ir visi kiti. Ir draugų turiu ne vien gotu ir metalistų kur čia minėjo, kad tokie su tokiais bendrauja. Ne išvaizdoje esmė... Jei žmogaus pomėgiai sutampa, yra koks ryšys ir bendrauji kai žmogus. Viena mano draugių, gryna fyfutė, klausydavo r'n'b ir šiaip man įdomios muzikos. Bet ji buvo protingas žmogus, apgindavo savo nuomonę ir yra su ja apie ką pašnekėti. Apsikeisti turima informacija. Na ir mano požiūris bendraujant su ja pasikeitė.
Pirma pabendrauk su žmogum, tada spręsk apie jį.
Aišku tokių žmonių reta, bet yra.
Ir tas pasakymas, gotai, juodi žmonės. Kas per nesąmonė. Jie taip pat mėgsta spalvas, kartais net labai ryškias. O ir fyfučių būna juodų juodūtėlių. Tad, gan kvailas pasakymas. Aišku juoda vyrauja. Bet siauras čia mąstymas.
O tiem tėvams kurie augina vaikus, ir jie prijaučia gotam ak kitiem neformalam patariu auginti vaikus kaip ir mano mama augino mane. Ir jokių pykčių, ir viskas kuo puikiausiai.
Pirma pasidomėkit kas tai per daiktas. Pasikalbėkit su vaiku, kuom jis užsiima. Pvz gal traukia prie dailės, ar muzikos. Kokia muzika traukia, dėl ko. Galbūt rasite panašumų su savim. Pvz. mano mamai labai patiko Apocalyptica ir Nightwish grupės iš mano klausomų. IR ką galvojat, tėvai nuėjo su manimi į Apocalypticos koncertą. Ir buvo visai patenkinti

Juk nemanau kad čia blogai jei jam patinka piešti kad ir tamsius darbus, kad jei ir galbūt baugina kitus. Bet tai saviraiška, ją reikia tobulinti, pvz dailės mokykla.
Skaičiau, kad čia kažkas verkia kad gotės moterys praradusios moteriškumą. Kad kaip tik dauguma moterų pabrėžia savo moteriškumą, korsetai, sijonai ir pan.
Reklama paraše draudžiama.