Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

Diskusija baigu.. nes nematau prasmes irodynet kad juoda yra juoda, o balta yra balta.. Kaip sako su plikais nepasipesiosi cool.gif ...visi mes zmones.. Tik ne visi man priimtini.. saudyt nesiruosiu.. giliai px kaip kas gyvena.. Jum patinka, draugaukit.. biggrin.gif Savo tarpe tokiu neturiu ir turet nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzyte: 15 lapkričio 2010 - 14:21
pala jus kaip is tos pasakos Biblija... kai zmogeliui reikejo pagalbos, sventikas i ji nusispjove , o "kitoks" zmogelis padejo...

jei gotas jums pagalbos ranka istiestu, jus atsisakytumet...nuostabu... apie zmogu spresti pagal apsirengima...tikrai verta pagarbos... jei jusu vaikas parsivestu puikiai atrodanti zmogu, jus ji myletumet( nesvarbu gal vidus supuves)...ir siaip smalsu kaip drausit vaikui bendrauti su zmonemis?poto nereik stebetis kai vaikai mokyklose saiposi is kitu del apsirngimo,o ka daryti kai zmogus negali stilingiau ar madingiau apsirngti?

Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 11 15, 15:29)
pala jus kaip is tos pasakos Biblija... kai zmogeliui reikejo pagalbos, sventikas i ji nusispjove , o "kitoks" zmogelis padejo...

jei gotas jums pagalbos ranka istiestu, jus atsisakytumet...nuostabu... apie zmogu spresti pagal apsirengima...tikrai verta pagarbos... jei jusu vaikas parsivestu puikiai atrodanti zmogu, jus ji myletumet( nesvarbu gal vidus supuves)...ir siaip smalsu kaip drausit vaikui bendrauti su zmonemis?poto nereik stebetis kai vaikai mokyklose saiposi is kitu del apsirngimo,o ka daryti kai zmogus negali stilingiau ar madingiau apsirngti?

Dieve.. apie ka jus kalbat blink.gif man sita diskusija tokia kvaila... kalbu apie viena, jos cia kazka kita aiskina.. doh.gif
Zmogus ir zmogus.. ir gotas..ir pankas.. nu nepatinka man kaip jie velkasi..nu ir ka? Tai nereiskia, kad as jam nepadeciau jeigu kas atsitiktu.. ar pati nepriimciau is jo pagalbos.. kaip ir is betkurio kito zmogaus..
Tema apsukta cia kokiu nori kampu galim.. nepatinka man jie kaip velkasi.. ir padekim taska.
Tikrai nesiplesiu daugiau.. nors tikrai galeciau.. bet nfik man to reikia schmoll.gif
Atsakyti
Man jie gražu wub.gif Visada žavėjausi ir toliau žaviuosi jų stilium. Aš savo vaikam nemanau, kad drausčiau būti gotais. Aišku, kad nedrausčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 11 26, 20:18)
Man jie gražu wub.gif Visada žavėjausi ir toliau žaviuosi jų stilium. Aš savo vaikam nemanau, kad drausčiau būti gotais. Aišku, kad nedrausčiau tongue.gif

Rado kuo zavetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 26, 20:32)
Rado kuo zavetis  doh.gif

Įkvėpk, iškvėpk, suskaičiuok iki 10, nesinervink. Gyvenime būna ir taip.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 26, 20:39)
Įkvėpk, iškvėpk, suskaičiuok iki 10, nesinervink. Gyvenime būna ir taip.

Na ir tegu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 26, 21:18)
Na ir tegu  irnesakyk.gif

Tai ko čia priekabiaut tada? bash.gif
Atsakyti
Juodą spalvą labai mėgstu, tai pati pačiausia. Dažnai vaikštau nuo galvos iki kojų juoda, bet nesu gotė smile.gif
O jie man netrukdo, tikrai gražu pasižiūrėti, yra tokių labai susitvarkiusių ir tikrai gražių, tačiau yra ir tokių, kurie nesugeba prisižiūrėti smile.gif

Vis dėlto, man baisiau treningai į gatvę, nei gotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 12 01, 19:03)
Tai ko čia priekabiaut tada? bash.gif

O ko tu cia zyzi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 12 02, 00:21)
Juodą spalvą labai mėgstu, tai pati pačiausia. Dažnai vaikštau nuo galvos iki kojų juoda, bet nesu gotė smile.gif
O jie man netrukdo, tikrai gražu pasižiūrėti, yra tokių labai susitvarkiusių ir tikrai gražių, tačiau yra ir tokių, kurie nesugeba prisižiūrėti smile.gif

Vis dėlto, man baisiau treningai į gatvę, nei gotas biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš būčiau už juodus normalius drabužius(kas atrodytų ir stilingai), bet kai pamatai ką dauguma gotų nešioja.. kliūna net ne spalva, bet pats drabužis.
Atsakyti