Labas rytas siandien ziuriu ant keleno kad isistaise tooooks spuogas, kad net kaifa pajuntu kai ant kelenu atsiklaupiu , pasirodo kazkoks furunkulas( cia del to matyt kad nr .1 pavasaris, vitaminu trukumas ir nr. 2 maitinu, tai mano vaikis isciulpia mane visiskai). Papildyta: ir greiciausiai kad imunitetas nusilpes
Mėgsta mūsų mažiai mus pakankint . Maniškis iki metų naktį keldavosi pavalgyt kas pora valandų, bet vistiek nesugebėjo manęs visos iščiulpt . Vitaminų gal ir trūksta, bet aš juos pamirštu išgert, tai net ir neperku.
As sakau, kai nustosiu maitinti, reikes pasitikrinti krauja. o kada nustosiu, tai dar nezinau , net neisivaizduoju to jausmo, kai nebemaitinsiu. nors kartais jau atsibosta, ziureti ka galima valgyti, o ko ne...
kai pagalvoji, kad aš valgydavau tiktai virtą maistą, be jokių prieskonių ( tik druska), jokių vaisių, iš daržovių tik žalias agurkas, tai ir pasidaro neaišku kodėl beria. Vėliau pradėjau valgyt viską, o bėrimas dingo
Ka jie pasakys naujo?laikytis dietos ir tepliotis hormoniniais. ka visa sita paskyre odos gyd. . o alergologas nieko nepadarys, nes dar per mazas visokiems tyrimams. na ji nelabai baisiai ir beria, tik zandai, kartais kuneli ismeto raudonom demelem, kurios pusdieniui praejus, isnyksta. bet vat zandu raudonis ir berimas tai praeina tai vel uzeina. o taviskiui nebuvo demeliu panasiu i atopini dermatita?