Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos Jurininku pr. Banduziu Mamytes

kaip tik brangsta, kai mes jau planuojam į daržą eit doh.gif .
Atsakyti
nu zinai, kai savivaldybese pinigu stygius, tai nori kompensuoti teveliu saskaita fool.gif
Papildyta:
o i kuri darza vesi?
Atsakyti
tik man įdomu iš ko tie tėveliai kompensuos, jei dauguma bus bedarbiai blink.gif
mes užsirašėm į "rūtą", čia simonaitytės g., dar gal reiks kur bandyt.
o jūs jau užsirašėt kur nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzita: 19 vasario 2009 - 11:20
uzsirasem kai maziui bovo 3 men, bet ir tai jau eiles buvo dideles. ai kur tik paklausai kas darosi su tais darzais, siaubekas, tai nepriima, tai eiles dideles, tai ziurek su pakistuku nepriims...
Atsakyti
čia prie pat mūsų yra darželis, bet net į eilę neįrašė. vyrui darbe kažkas sakė, kad 600 lt ir priima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*sadziuke* @ 2009 02 19, 11:07)
oi ne taip supratau, pasitikslinu ,kad nuo rugsejo brangs maitinimas 20-35 proc.

ne jau mane tai baigia "primusti" tos ju kainos gun_bandana.gif kyla kyla kyla, o KADA ALGOS KILS??????? Blyn beprociu kontora kazkokia, nebegaliu jau.....
QUOTE(Dzita @ 2009 02 19, 11:27)
čia prie pat mūsų yra darželis, bet net į eilę neįrašė. vyrui darbe kažkas sakė, kad 600 lt ir priima doh.gif

gun_bandana.gif 400lt
mes taip i berzeli patekom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 02 19, 11:53)
ne jau mane tai baigia "primusti" tos ju kainos  gun_bandana.gif  kyla kyla kyla, o KADA ALGOS KILS??????? Blyn beprociu kontora kazkokia, nebegaliu jau.....

gun_bandana.gif  400lt
mes taip i berzeli patekom  unsure.gif

o nuo kelių metų dabar į berželį priima?
Kainos kyla, o aš turbūt nebeturėsiu ir kur į darbą grįžt. Pas mus darbe iš 20 žmonių liko tik 5 blink.gif
Atsakyti
Taves neturi teises atleisti, nes tu esi motinystes atostogose, gali buti kad ir 3 metus, privalo issaugoti tau darbo vieta.
Atsakyti
QUOTE(Dzita @ 2009 02 19, 11:59)
o nuo kelių metų dabar į berželį priima?
Kainos kyla, o aš turbūt nebeturėsiu ir kur į darbą grįžt. Pas mus darbe iš 20 žmonių liko tik 5 blink.gif

maniskis ejo nuo 1,8 bet maziausia mergyte gruperj buvo 1,3 smile.gif dabar dvi lopselio grupes yra padarytos, o buvo viena tik.....
Atsakyti
Vaje kokie maziukai, as tai bijociau toki vesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*sadziuke* @ 2009 02 19, 12:06)
Vaje kokie maziukai, as tai bijociau toki vesti unsure.gif

maniskis labai bendraujantis, jam visada labai kompanijos reikejo.....
Visi sake, kad dar labai mazas, bet as labai dziaugiuosi kad tokio amziaus isvedziau. Jis norejo bandrauti, zaisti o namuose viena kiek tu cia su tuo vaikiuku uzsiimsi, kai reik ir valgyti padaryti ir kambarius sutvarkyti ir tt......
Atsakyti
Prisimenu,pasakojai kai nagus dailinai mirksiukas.gif
Atsakyti