Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

abieju nestumu metu per pirmus 3 men numeciau po 2 kg.
Atsakyti
Per pirmus tris ne vieno nepriaugau,bet po to pradejau pustis kaip reikiant doh.gif
Atsakyti
per pirmus tris mėnesius priaugau 1kg, nors apetitas buvo žvėriškas smile.gif o ir valgydavau visko- ir riabiau, ir sūriau, ir saldžiau, ir rūgščiau- visko man norisi biggrin.gif
tai neatmetu galimybės, kad kiti mėnesiai bus "didesni", nes ir šiaip esu linkusi pilnėti blush2.gif
Atsakyti
Dažniausiai pirmus mėnesius ne itin kila svoris ..didesnis šuolis prasideda dažniausiai kai sulaukiama 4-6 mėnesiuko. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 15 spalio 2010 - 05:34
Aš per pirmus tris mėnesius 1,5 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELVINA. @ 2010 10 18, 19:35)
Aš per pirmus tris mėnesius 1,5 kg  smile.gif

o as jau per pirma menesi priaugau 1 kg g.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau sesta savaite kaip laukiuosi, o jau irgi 1kg priaugau...
Atsakyti
Aš kai laukiausi tai 3 mėn. nieko nepriaaugau, net krito šiek tiek svoris, nes labai pykino iki 4 nėštumo mėn. doh.gif Nenoriu net prisiminti. Laikykitės mergainos nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
1kg numeciau. Dabar jau 14 savaiciu, tai ima po truputi kilti, nors dar iki nestumo buvusio svorio nepasiekiau smile.gif
Atsakyti
Buvau numetus 5 kg.... doh.gif . Labai jau pykino mane verysad.gif Ir taip nesu stora, o numetus tiek visi drabuziai buvo kaip ant kabiklos blink.gif . Po 4 men. pradejo kilti svoris smile.gif .
Atsakyti
Su pirmuoju numečiau 10kg, o su antruoju 5 kg smile.gif
Atsakyti
Pirmąjį nėštumą per pirmuosius tris mėn. numečiau tris kg., per antrąjį-priaugau gal keturis nestuke.gif , na o dabar kai laukiuosi trečiojo, tai per pirmuosius mėn. labai stipriai pykina (vis dar pykina, nors 18 - a savaitė sad.gif ), o svorio per tas 17 savaičių priaugau net 6 kg.... mega_shok.gif
Atsakyti