Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

QUOTE(pelyte7 @ 2010 11 05, 13:16)
mums dabar devynios savaites as numeciau 2kg, nes nieko valgyti nesinori ir pykina kartais.

man lygiai taip pat
Atsakyti
Manau per pirmus 3 men 3 kg yra normalu. juk tie kokie 3kg ne lasiniai, o kraujas, vandenys, krutine.
Man apetito irgi nera doh.gif per prievarta ikusu ka nors. manau kazkiek priaugau, bet manau, tai kraujo padaugejo, krutine padidejo.
man kazkaip keista kaip ankstyvame nestume apetitas sukyla ax.gif kai pati nenoriu valgyti. apie mesa baigiu pamirsti biggrin.gif Per visa nestuma papildomai juk tereikia 200-300kcal
Atsakyti
As priaugau vos pora kg. Kazko mesos visai nesinori, ir matyt jos negaliu, parduotuvej net i ta skyriu neinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2010 12 29, 12:10)
As priaugau vos pora kg. Kazko mesos visai nesinori, ir matyt jos negaliu, parduotuvej net i  ta skyriu neinu schmoll.gif

thumbup.gif mesa nestuke.gif priesas kiek girdziu. as jau baigiu vegetare patapti lotuliukas.gif kotletu vyrui negaliu iskepti doh.gif Man dabar batonas ir kefyras skaniausi, jau traukia prie raugintu kopustu biggrin.gif

O kefyras labai sveika, kiek skaiciau. Jame daug Magnio, kuris ir stresus malsina, ir del skausmeliu gerai. Tik nepadauginkit - turi alkoholio lotuliukas.gif

Mums 9 savate eina, o pilvukas jau igauna forma nestuke.gif kaip wub.gif
Atsakyti
Si nestuma per pirmus 3 menesius, ne tik kad nepriaugau svorio, bet dar ir numeciau 1.5kg per visus tuos blogumus. doh.gif
Atsakyti
Apetitu nesiskundziam biggrin.gif taip kad svorio priaugimo procesas igavo pagreiti, ypac po visu svenciu. Baisu net ir ant svarstykliu lipti blush2.gif
Atsakyti
siai dienai nukrite pie 1,5 kg. Valgau po truputi, bet daznai, nes jei tik skrandis apytustis, iskart bloga palieka unsure.gif
Atsakyti
14 sav. buvo nulinis preaugis biggrin.gif nu tada paskutini karta mane svere,kol kas savo svori turim thumbup.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą maždaug iki 3 mėn. svoris nekilo (ir nekrito), tai pabaigoj buvo +12kg, o dabar kadangi pykino tai per pirmus 3 mėn numečiau gal 3 ar 4kg doh.gif (kai atvažiavom tėvam pasigirti, tai mums nespėjus nieko pasakyt, jie jau man aiškino kaip aš sukūdus lotuliukas.gif ). dabar 5 mėn, tai gal +2 kg bus... g.gif
Atsakyti
Per I trimestrą +2 kg.
Atsakyti
Per pirmas 10 savaiciu priaugau 2,5kg. Kas bus toliau mazdaug isivaizduoju. Svoris auga kaip ant mieliu!! Jauciuosi kaip budama nescia koki ketvirta menesi blush2.gif Isivaizduokit,jau matosi pilvukas!!! Toks jausmas,kad valgymas mano kunui nedaro jokios itakos.
Atsakyti
per pirmus 3 men .nieko nepriaugau lotuliukas.gif
Atsakyti