Labutis Mums jau septynios savaitės, bet svoris nedidėja.. Galvoju, kad nebūtų kas negerai, bet pasiskaičiau kad tai visiškai normalu, juolab, kad nedaug valgau ir labai pykina, o nuo šiandien dar ir vemti pradėjau, tai išvis jaučiu pakrisiu.. Gal ir nelabai gerai, bet ramina tai, kad aš ne pirma ir ne paskutinė manau.. Sėkmės
mano abu nestumai labai skirtingi. su dukryte per pirmus 3 men buvo +5kg (praktiskai viska priaugau per pirmus 6 men, paskui svoris nebekito iki gimdymo). nepykino, apmazinau fizine veikla... va ir buvo rezultatas o si karta pirmus 3 men buvo -3kg... pykino, bloga, negera, valgyt nesinori... ziuresim, kaip bus toliau.
Jau dešimt savaitėlių ir nepriaugau nei gramo Kaip buvo 58 taip ir yra.. gydytoja aišku sakė, kad taip būna beveik visoms, mano mama irgi tik penkių mėn. pradėjo priauginėti.. Jaučiu kad krūtinė žymiai padidėjusi, bet svorio nedadėjo
per pirmus tris menesius numeciau 2kg, dabar eina 15ta sav ir jau viena kg atsiauginau labai seku svori ir stengsiuos ziureti ka valgau, nes kai su pirmu priaugau 30kg tai zinau kaip sunku po to judeti, miegoti, ir po gimdymo numesti ta svori