Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

QUOTE(puma @ 2012 05 09, 19:32)
Per pirmus tris men numeciau -10 kg  ax.gif buvau sunerimus, bet gine sake, kad tai normalu, taigi po truputi tuos kg priaugineju, jau ir virsaus turiu.. smile.gif

Hm g.gif ,man praverstu pamest biski g.gif bigsmile.gif ,bet ir pliuso kol kas neturiu,bet dar tik pradzia biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Mums jau septynios savaitės, bet svoris nedidėja.. g.gif Galvoju, kad nebūtų kas negerai, bet pasiskaičiau kad tai visiškai normalu, juolab, kad nedaug valgau ir labai pykina, o nuo šiandien dar ir vemti pradėjau, tai išvis jaučiu pakrisiu.. Gal ir nelabai gerai, bet ramina tai, kad aš ne pirma ir ne paskutinė manau..
Sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirmuosius tris menesius svoris man siek tiek nukrito,veliau pradejau priaugti,is pirmo taip pat bijojau,nes del vemimo bijojau persileisti..
Atsakyti
pas mane 12 sv, -1kg
Atsakyti
Iki 10 sav mano svoris krito nuo viemimo bei stipraus pikinimo. Po lygonines nustojo negalavimai ir pradejau auginti svori biggrin.gif
Atsakyti
Man svoris pradejo augti tik 17 sav. blush2.gif
Atsakyti
mano abu nestumai labai skirtingi. su dukryte per pirmus 3 men buvo +5kg (praktiskai viska priaugau per pirmus 6 men, paskui svoris nebekito iki gimdymo). nepykino, apmazinau fizine veikla... va ir buvo rezultatas smile.gif
o si karta pirmus 3 men buvo -3kg... pykino, bloga, negera, valgyt nesinori... ziuresim, kaip bus toliau.
Atsakyti
Na man 14 sav. priaugau 2,2 kg, baisu kas bus toliau... Gerai nors kad jokiu pykinimu nebuvo.
Atsakyti
Jau dešimt savaitėlių ir nepriaugau nei gramo ax.gif Kaip buvo 58 taip ir yra.. gydytoja aišku sakė, kad taip būna beveik visoms, mano mama irgi tik penkių mėn. pradėjo priauginėti.. ax.gif Jaučiu kad krūtinė žymiai padidėjusi, bet svorio nedadėjo thumbup.gif
Atsakyti
Per pirmus 3men. numečiau 2kg - dėl nuolatinio tąsymo sunku net žiūrėti į maistą, nors nevemiau nei karto smile.gif
Atsakyti
Per pirmus tris menesius priaugau 3 kilus tvarkingai biggrin.gif
Atsakyti
per pirmus tris menesius numeciau 2kg, dabar eina 15ta sav ir jau viena kg atsiauginau doh.gif labai seku svori ir stengsiuos ziureti ka valgau, nes kai su pirmu priaugau 30kg tai zinau kaip sunku po to judeti, miegoti, ir po gimdymo numesti ta svori doh.gif
Atsakyti