Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 2

Vat taip ir yra, moteris ''visų galų meistras'' biggrin.gif

Pirmomis dienomis vaikui daug visko. prisiminus savo mažylę, tai vos atidarius buto duris ji verkti pradėjo, o apie šunį ir katiną išvis nekalbu. Išmoks, apsipras tavo mažylė. Tik reikia laiko. biggrin.gif

Atsakyti
man susidaro įspūdis, kad vyras tikėjosi vaiko, kuris bus idealus, o dabar taip ir girdžiu- mano vaikai taip nedarė, mano tokio amžiaus miegojo savo lovoje, mano nesiožiuodavo, reiktų susipažinti su kitu tokio amžiaus 'normaliu' vaiku, kad palyginti ir t.t. Susidarė įspūdis, kad jis gėdijasi to fakto, kad mergaitė iš vaikų namų .
Kai jis ima vadovauti jai ar bartis, tai kaip Sri lanka- nesakau nieko ir stengiuosi nesikišti bei tuo metu netapti mergaitės užtarėja. O paskui jau mes su juo dviese išsiaiškiname, kas ir kaip. Labai tikiuosi kad laikui bėgant jam lygiai taip pat bus smagu tą mažylę apkabinti kaip ir man.
Atsakyti
QUOTE(Agisana @ 2008 12 15, 16:42)
man susidaro įspūdis, kad vyras tikėjosi vaiko, kuris bus idealus, o dabar taip ir girdžiu- mano vaikai taip nedarė, mano tokio amžiaus miegojo savo lovoje, mano nesiožiuodavo,

Priminčiau, kad TAVO ir nebuvo 3 metus niekam nereikalingi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 15 gruodžio 2008 - 16:00
o jusu "pirmieji"vaikai berniukai?jei berniukai,tada mergaites meile greitai"nugales"
vyra...jos juk moka taip prisimeilinti!
mano vyrui krepsinis religija ir seniau niekas niekas gyvenime negalejo trukdyti
ji ziureti...,o dabar mazoji sedi kartu ir pastoviai klausineja:kas cia?
...jam nelabai pades ir kitu vaiku pazinimas,vyrai kazkaip nemoka"ziureti"i kitus...
prisiminiau,kad maniskis niekaip nesuprasdavo,kad atvaziavus sesutei su maza dukrele negalima leisti muzikos garsiai,reikia maziau trankytis jei miegant...
...ir tik dabar jam tai"daejo"!
va jei jusiskiui geda,kad ji is vaiku namu...tada cia reikes jums laaabai pasikalbeti.
manau,kad nera taip blogai,jei jis vis tik sutiko,kad mazoji pas jus apsigyventu!
Atsakyti
QUOTE(Agisana @ 2008 12 15, 16:42)
man susidaro įspūdis, kad vyras tikėjosi vaiko, kuris bus idealus, o dabar taip ir girdžiu- mano vaikai taip nedarė, mano tokio amžiaus miegojo savo lovoje, mano nesiožiuodavo, reiktų susipažinti su kitu tokio amžiaus 'normaliu' vaiku, kad palyginti ir t.t.  Susidarė įspūdis, kad jis gėdijasi to fakto, kad mergaitė iš vaikų namų .
Kai jis ima vadovauti jai ar bartis, tai kaip Sri lanka- nesakau nieko ir stengiuosi nesikišti bei tuo metu netapti mergaitės užtarėja. O paskui jau mes su juo dviese išsiaiškiname, kas ir kaip. Labai tikiuosi kad laikui bėgant jam lygiai taip pat bus smagu tą mažylę apkabinti kaip ir man.


Aš manau, kad jei nors vienas, o jei dar tai yra vyras, šeimos tėtis, prieštarauja iš esmės kad jo šeimoje gyventų vaikas iš vaikų namų, jo nenori, tai reikėtų labai gerai pagalvot ar verta tai daryti. Pas mane tos mergaitės norėjo visi, net sūnus pamatęs, nu taip sako, jo šita tai liuks, tinka į seses. Suprantat aš galvoju, kai bara tėtukas, kuris tą vaiką prižiūri, myluoja, rūpinasi, pagaliau ir snarglį nuvalo, ir rankas nuplauna, ir parkritusią pakelia, yra visai kitaip, o kai bara žmogus, kuris ir taip kreivai į tą vaiką žiūri vėlgi kitaip. Vaikas labai gerai viską supranta, pavyzdžiui mano dukra lenda prie visų ir svetimų, bet jei aš žinau, kad tas žmogus ne nelabai palaiko mane , kad globoju, mano dukra prie jo net neprisiliečia, ir kartais galvoju, kaip ji tai jaučia. Kartą pridirbo kažką mažiukė, nu vyras taip supyko, eina, galvoju dabar bars, tyla , ateina ,sakau tai nebarei, sako negaliu, labai gražiai žiūrėjo, pagailo, akys tokios jos didelės, gražios. wub.gif
Atsakyti
taip,reikia viska pergalvoti...tai gali sugriauti ir seima...kas tada!?.
jei yra meile,tai vyras irgi negali buti savanaudziu...kaip tada su moters noru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 15 gruodžio 2008 - 16:16
QUOTE(sri lanka @ 2008 12 15, 17:14)
taip,reikia viska pergalvoti...tai gali sugriauti ir seima...kas tada!?.
jei yra meile,tai vyras irgi negali buti savanaudziu...kaip tada su moters noru?

Aš manau toks žingsnis skiriasi nuo paprastos užgaidos, kur galima pritaikyti tą variantą, kad jei myli moterį, tai pritars jos norui, nu pritars,bet ar tik to užtenka bet vaikas ne daiktas, kad nupirkai pastatei kampe ir užgaida išpildyta, norės ar nenorės, bet vyras su tuo vaiku turės bendrauti, turės būti tėvu, jei to jis negali, tai tikriausiai nereikėtų vaiko imti. Vyras gali nelabai norėti, gali na pasirinkti poziciją- kaip nori, bet neturi būti atviro priešiškumo tam veiksmui. Tada dar gal išeis kas nors. Čia tas pats , kaip pasakytų vyras, gimdyk jei labai nori, bet aš prie auginimo neprisidėsiu, spręsi problemas viena.
Netaikau nei vienai asmeniškai, išsakau tik savo nuomonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dar: 15 gruodžio 2008 - 16:24
žinoma, lengviausias kelias yra atsisakyt tos mergaitės ir sumaištis šeimoje baigsis. Bet...dabar turim tik savanorišką globą ir palengva tvarkausi dokumentus nuolatinei. Tuoj man atostogos, taigi manau po tų atostogų daug kas paaiškės. Jeigu nerasim sutarimo, pasiliksiu prie savanoriškos ir toliau, pasiimdama mažylę savaitgaliais. Labai tikiuosi, kad viskam reikia laiko, mano vyrui irgi.
O vaikų kiekvienas mes turim savų po du blush2.gif . Diiidelių...
Atsakyti
deja,as sutinku...nes tai liecia ne du ,o tris zmones!


...tik kaip rasti ramybe moters sirdziai?cia lengva pasakyti,kad
geriau atsisakyti globoti...kaip tai sirdziai"paaiskinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 15 gruodžio 2008 - 16:38
Šiuo atveju manau vyras turi palaikyti žmoną. Juk atsisakyti svajonės yra nesvietiškai sunku. Likti nuošalyje ir būti abejingam, nevertėtų. Net nežinai kaip gyvenimas gali pasisukti. Paskui bus gėda prašyt puodelio vandens.

Dar, jeigu jau pagamino abu vaiką, tai tegu būna malonūs ir augina, rūpinasi. O toks pasakymas kad neprisidėsiu, tai nesubrendėliškas mastymas.

Jeigu vyras yra priešiškai nusiteikęs mergaitei. Tegu. Palik ramybėje ir džiaukis tai kuom nori džiaugtis. Tik sunku bus pačiai, jeigu vyras pastoviai prikaišios. Tačiau labai noriu tikėti, kad ši mergaitė pakeis jo požiūrį į gera.
Atsakyti
ups ne čia parašiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 15 gruodžio 2008 - 18:07
čia, čia, Lera, geras skelbimas biggrin.gif
Atsakyti