QUOTE(Agisana @ 2008 12 15, 16:42)
man susidaro įspūdis, kad vyras tikėjosi vaiko, kuris bus idealus, o dabar taip ir girdžiu- mano vaikai taip nedarė, mano tokio amžiaus miegojo savo lovoje, mano nesiožiuodavo, reiktų susipažinti su kitu tokio amžiaus 'normaliu' vaiku, kad palyginti ir t.t. Susidarė įspūdis, kad jis gėdijasi to fakto, kad mergaitė iš vaikų namų .
Kai jis ima vadovauti jai ar bartis, tai kaip Sri lanka- nesakau nieko ir stengiuosi nesikišti bei tuo metu netapti mergaitės užtarėja. O paskui jau mes su juo dviese išsiaiškiname, kas ir kaip. Labai tikiuosi kad laikui bėgant jam lygiai taip pat bus smagu tą mažylę apkabinti kaip ir man.
Aš manau, kad jei nors vienas, o jei dar tai yra vyras, šeimos tėtis, prieštarauja iš esmės kad jo šeimoje gyventų vaikas iš vaikų namų, jo nenori, tai reikėtų labai gerai pagalvot ar verta tai daryti. Pas mane tos mergaitės norėjo visi, net sūnus pamatęs, nu taip sako, jo šita tai liuks, tinka į seses. Suprantat aš galvoju, kai bara tėtukas, kuris tą vaiką prižiūri, myluoja, rūpinasi, pagaliau ir snarglį nuvalo, ir rankas nuplauna, ir parkritusią pakelia, yra visai kitaip, o kai bara žmogus, kuris ir taip kreivai į tą vaiką žiūri vėlgi kitaip. Vaikas labai gerai viską supranta, pavyzdžiui mano dukra lenda prie visų ir svetimų, bet jei aš žinau, kad tas žmogus ne nelabai palaiko mane , kad globoju, mano dukra prie jo net neprisiliečia, ir kartais galvoju, kaip ji tai jaučia. Kartą pridirbo kažką mažiukė, nu vyras taip supyko, eina, galvoju dabar bars, tyla , ateina ,sakau tai nebarei, sako negaliu, labai gražiai žiūrėjo, pagailo, akys tokios jos didelės, gražios.