QUOTE(velute @ 2009 03 09, 11:03)
o siaip tasyte sudeta,laukiu pradzios ir leksiu i siaulius gimdyt.telsiai neapsiima.tipo po persileidimu jau skaitosi sunkus gimdymas,rizika,tai reikia i centra.nu siauliuos susitariau su gydytoja,tai ten ir vaziuosiu.tiksliau uosviene paderino.ten daugiau gimdymo namai visko turi,jei kas.ir anesteziologas budi.o telsiuos kvieciami is namu.na laukiu ir atrodo niekad pabaiga neateis.ir keliuos ir guluos su mintim ,kad jau gimdysiu
Su kokia gydytoja susitarei? Aš kaip pati neseniai ten gimdžiusi tai šiek tiek gydytojus žinau

O šiaip atrodo Šiauliuose lyg ir viskas neblogai, tik kažkodėl manau, kad Klaipėdoje ir gydytojai labiau patyrę ir aprūpinimas geresnis

Tai man iškilo klausimas, kodėl į Šiaulius, o ne į Klaipėdą, nes atstumas tai nelabai ir skiriasi

O gimdyti pradėsi, kai mažiausiai to tikėsies, aš pvz. vakarienę šeimynai gaminau - lietinius su vištiena, ir iš ryto galvojau, kad tikriausiai jau niekada negimdysiu

Šiaip galime apsikeisti telefono numeriais, jeigu ko reikės vietoje pagelbėčiau, nes tavo šeimyna kaip ir tolokai bus, tai jeigu ko prireiktų, mielai padėsiu
Dėl vaikų ėmimo dėl pinigų ir t.t. Aš vis prisimenu vieną laidą "Bėdų turgus", kur atėjo moteriškė prašyti pagalbos, atrodo namus susitvarkyti. Na ir ji pasakojo, kaip ji sunkiai gyvena, negali pati susitvarkyti namų ir pan. Ir vienas iš argumentų buvo, kad ketina dar ir vaikučių pasiimti globoti (neprisimenu kiek, bet atrodo du). Tai man labai natūraliai iškilo klausimas, jeigu jau pati taip prastai gyvena, kad po "Bėdų turgus" vaikšto, tai kam dar tuos vaikus ima. Šiaip atsakymo iki šiol nerandu... Galime aiškinti apie tai, kad vaikus reikia mylėti, jiems reikia namų nors ir nelabai turtingų, bet visos žinom, kad vien tik to tikrai neužtenka. Ar nebūtų paskui tokios moteriškės sekantys žingsniai vėl vaikščioti po visokias įstaigas ir visiems aiškinant, kaip jai sunku auginti globojamus vaikus. Nežinau, bet man iš tikrųjų labai keista tokia situacija ir tuo labiau sunkiai suprantama, man kažkodėl atrodo tik kaip kažkokia manipuliacija vaikais.

Tikiuosi, kad aš neteisi....