Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 2

nieko, greit vis vien pasirodys. Vis baugino baugino mamą- sakė, neapsisprendžiu - liksiu neliksui, dabar apsisprendė- nenoriu pasirodyt. Laikom kumštukus toliau 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif tegul lydi sėkmė atėjimą abiem-mamai ir stebukliukui.
Atsakyti
Ar vakar kas nors matė laidą per BTV apie globojamus vaikus? Jei matėte kokios mintys sukasi.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2009 03 31, 07:26)
Ar vakar kas nors matė laidą per BTV apie globojamus vaikus? Jei matėte kokios mintys sukasi.

Nemačiau, o kaip laida vadinasi, gal pakartojimą pažiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 03 31, 09:29)
Nemačiau, o kaip laida vadinasi, gal pakartojimą pažiūrėsiu.

Na ten buvo Lietuvos žinių tyrimas.
Mane šokiravo tai, kad VTAT darbuotojas stovi atėjęs į vaikų namus ir negali praeiti toliau, nes kažkokia neaiški bobelė rėkia, kažin jei aš taip pasielgčiau mane kontrolietė palaikytų?
Atsakyti
ta prasme kad stovi kontroliuojantis asmuo prie durų? p.s. laidos nemačiau, bet prie durų visada stabdo - ir mokyklose, ir globos namuose yra budintis.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 03 31, 10:31)
ta prasme kad stovi kontroliuojantis asmuo prie durų? p.s. laidos nemačiau, bet prie durų visada stabdo - ir mokyklose, ir globos namuose yra budintis.

Tai aš žinau, kad stabdo, bet jei asmuo pateikia pažymėjimą ir prisistato, kad iš VTAT tai jį privalo įleisti ar ne? Pagaliau vaikų namai, tai ne asmeniniai direktoriaus namai. Aš tiesiog nesupratau iš vis ar kažkokia institucina -VTAT, policija, soc. darbuotoja-gali įeiti į Kuprienės vaikų namus ar ne, ar jie jos asmeniniai. Kada nori leidžia , kada nori ne, ar taip gyvendami vaikai tikrai saugūs. Aš tiesiog pagalvojau, jei pavienis globėjas taip elgtųsi ar tai būtų toleruojama vaikų teisių?
Atsakyti
na, greičiasiai netoleruotų g.gif
ne taip supratau. galvojau skandalas dėl to, kad "načalstvo nado znat v lico".
Atsakyti

mergaitės nuorodą į laidą įkelkit, prašau 4u.gif
Atsakyti
http://www.lzinios.l...igos.html?print

čia ne laida , bet apie šią įstaigą buvo laida, ir apie šias problemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dar: 31 kovo 2009 - 11:47

tai jau doh.gif manai kad šeimyniniuose globos namuose kaip nors kitaip bus, kai ten gyvens po dvidešmt ir daugiau vaikų? O va globa šeimoje nepageidautinas reiškinys ir nors tu ką. Tvarka tvarkelė taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 03 31, 13:50)
tai jau doh.gif manai kad šeimyniniuose globos namuose kaip nors kitaip bus, kai ten gyvens po dvidešmt ir daugiau vaikų? O va globa šeimoje nepageidautinas reiškinys ir nors tu ką. Tvarka tvarkelė taip sakant.

Dabar jau paskaičiuosiu pinigus biggrin.gif , 17 vaikų, sakė per laidą 1500 litų gauna, reiškia mėnesiui 25500, be labdarų, paramos, ir vaikams perkama tik makaronai, sakė ta ponia vaikai bulvių nenori, nu mano tai valgo net ausys linksta, o prie šaltibarščių jei jų nebūtų nualptų abu.
Atsakyti