Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 2

QUOTE(Andro @ 2009 03 20, 19:33)
biggrin.gif mano Dainius  siandien tevui sako - noriu su tavim i parduotuve kartu eiti biggrin.gif Merginos,ne dirzas-rykste yra net biblijoj aprasytas reikalas.Iki sirdies daeina,per kelnes-nesuzaloja,bet saldu  jei reikia. Siandien nuejom su dukra  Dainiaus pasiimti,tai liepiau jai eiti o as sakau uz duru palauksiu,paklausysiu aip jis elgesi.Girdziu rubinej-daugiau vaiku ,girdziu  sakant-gausi i galva.jezau,nu Dainiaus  balsas, dar karta tas pats. Dukros balsa tai tik girdziu-nu greiciau renkis. Po kiek laiko uzeinu,vaikas jau apsirenges ir pasirodo-visai ne jis ten i galva grasino o kitas,kurio tevelis buvo atejes. bigsmile.gif taip ir auga mano klientura

Velute,pritariu ka sako Carvel- leisk jai paciai pasirinkti,negi tu dar kazka tam vaikui skolinga?

Alfija-nu cia kas per santykis tarp lyciu? bigsmile.gif pas mus trys  muzikantai su 18-a panu.Kaip tu manai,ka tada daryti mergaitem?Kaip Dziugui sekasi?Dukra tai dar veza,smagu kad pajegia..Mano vyriausias baigia 12-a,antrasis 10-tai profesinis orientavimas baigia mane pribaigti.

o del to vaiko lindimo i akis-tai suviena savo drauge net vengiu bendrauti nuo jos keturmecio.kai pas juos pabunam,tai dukra labai dziaugiasi kad turi toki  broli kaip Dainius o ne tas mazius.


vat kažkaip taip yra, klasėj didžioji dalis pūtikų, užtat berniukų daugiau, kad meraičių apskritai mažiau , ir baleto klasėse šiais metais buvo. Nugis sekasi- balandžio trečią su savo mokytojos(fortepionpo klase ) rengias koncertuot Palangoj, matysim kaip bus, aš kol kas savo svaraus žodžio netariau, leisiu- neleisiu, bet nu noras yra. Kaip mums sekasi dar, nugis grot tai labai patinka- mokytis tai neduok Dieve. Šiaip abus, mokytojs nesiskundžia, ir mokkykloj tarp mokinių kaip žuvis jis ten. Labai gerai jaučiasi.
Andro, aš maždaug taip įsivaizduoju kaip ten pas tave vyksta moymosi groti pamokos ir ko tu per garsų prisiklausai- styginis, jis yra styginis. Kad pajėgia, tai labai smagu, pasakysiu dabar tau , kaip mūsų fortepiono mokytoja sakkė- svarbiausia būti pasirengusiems kad visko bus tam kūrybos kelį ir ilgų nuopuolių ir pakilimų - svarbu nenusivilti ir nenuleisti rankų. Stengiamės.
Profesinis orientavimas taip- kažkas nepakartojamo- sesės du dabar dešimtokai, gyvenam kartu, tai šiais krizės metais jau nusiorientavom tęsti gimnazijos mokslus, bet kaip su dvyliktokais būtų, tai nett neįtariu.


Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2009 03 20, 19:19)
Laba vakareli visoms 4u.gif seniai cia berasiau,o paskaitinet paskaitineju.Mano seimyna kaip ir visada bruzda,juda ,barasi taikosi,draugauja -nedraugauja biggrin.gif .Maze persirgo plauciu uzdegimu,darzelyje isitaise simpatija  wub.gif ,iskrito pirmieji dantukai ,tai viena vakara virkavo,kad juoksis is jos darzelyje,bet as pripasakojau,kad ji dabar perejo i didesniuju lygi ir tie kurie juokiasi is jos dantuku tebera maziukai kvailiukai,nes nesupranta ,kad taip augama.Bet antra diena parejo laiminga,nes niekas net nepastebejo jos didziules "bedos" smile.gif .Didzkiai abu mokosi,sportuoja ,vyresnelis jau priaugo 180 ugio,o tera tik 12 metu,tik va su antroku dauigiau problemu,nenori mokytis,sukasi nuo uzduociu,meluoja,taip apsibardami ,pasimyluodami ir gyvename.
Zinai Velute,o as tavo vyresnelei duociau pasirinkimo laisve (visu jusu teismui),teisme elgciausi labai rtamiai,leisciau jai viska issakyti ir pasirinkti,paprasius teismo atideti nuolatine globa ir leidziant savaitgaliais gryzti i namus.Gal paragavus tos issvajotos laisves ir vel pabuvojusi vaiku namuose siek tiek nurimtu ,juk pati zinai ,ten niekas nepopins,nebegaus ko panorejusi,atsoks fantazijos.O antra vertus jei jau vilkas ziuri i miska...vienu zodziu tau geriau matosi  mirksiukas.gif .


o pasjus dantukų fėja neateina, pas mus ateina. Ir tai padeda su dantukais atsisveikint, nors visas tas procesas sunkiai vyksta. Sakai - bus nauji ražūs, irt.t.- atsako - man ir šitie geri g.gif .
Krepšinio mokyklon leisk savo dičkį thumbup.gif
Džiaugiuosi, kad mano nuomonė apie velutes situaciją sutampa su tavo smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif ale tiksliai,kas per dickiai dabar tie vaikai-12-a metu ir 180 cm bigsmile.gif Maniskiai tai letai,letai ir mus tevus praauga ,bet tik siek tiek.

Musu stygininkei tai dar ir fortepijonas priklauso,tai tas nepatinka.Bet groja.Mokytoja -ta kuri akomponuoja smuikui,tai suderinta .Labiausiai tai jai tinka smuiko mokytojas- vyras,nu kazkas fenomenalaus.Turi jis jas tris -dvi antrokes ir trecioke,tai ten jos uzsiima kuryba,daro jis ten su jom trio ,tai neblogai sekasi.Mokytojas sake,kad aisku Ciurliony-tai super lygis,ten konkurencija nereali.Ir kaip tuos vaikus tevai privercia lygi islauzt doh.gif Bet man tai irgi galvos skausmas-kas is Dainiaus bus,nes dar neikertu-kiek jam neduota suprast o kiek apsimeta.Nors kiek butu muzikai gabus-mokykla po langais,bet kaip pramusti ta jo vengima nedalyvauti mokymo procese. Jam duodi duodi-jokio atsako,gali pagauti ,kai jis nejaucia-kad ir skaiciuoja ir raides kai kurias jau zino.Aisku ,dar visi metai,paruosiamojoje grupeje.

Mano vyriausiasis -isvaziuos i Anglija,net isleistuviu nesulauks, o antrasis tai eis vidurine,ji akredituojama,bus gimnazija. tai jau kitais metais-pas mus bus maziau zmoniu, Dainius varys su broliu gyvent kambari bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 03 20, 20:49)

o pasjus dantukų fėja neateina, pas mus ateina. Ir tai padeda su dantukais atsisveikint, nors visas tas procesas sunkiai vyksta. Sakai - bus nauji ražūs, irt.t.- atsako - man ir šitie geri g.gif .
Krepšinio mokyklon leisk savo dičkį thumbup.gif
Džiaugiuosi, kad mano nuomonė apie velutes situaciją sutampa su tavo smile.gif



Ateina ir feja ir kita kart pelyte koki sokoladuka atvelka ,bet vat kazkaip ta viena karta susigraudino del savo isvaizdos i psio smile.gif .
Didzkis musu miesto krepsinio jaunomo lygoje zaidzia,treneriai plesosi tarp saves,kekvienas i savo puse vilioja biggrin.gif .
O kas liecia Velutes situacija,tai as saviskiams didzkiams seniai esu pasakiusi,jei nepatiks gyvenimas seimoje ,turite pilna teise rinktis vaiku namus ,niekas per prievarta nelaikys,tuo labiau,kad manieji yra jau gyvene trijose seimose,aisku ne savo noru.Dabar pas mus viskas normaliai,aisku buna visokiu fintu,bet kur ju nera ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2009 03 20, 20:18)
biggrin.gif ale tiksliai,kas per dickiai dabar tie vaikai-12-a metu ir 180 cm bigsmile.gif Maniskiai tai letai,letai ir mus tevus praauga ,bet tik  siek tiek.

Musu stygininkei tai dar ir fortepijonas priklauso,tai tas nepatinka.Bet groja.Mokytoja -ta kuri akomponuoja  smuikui,tai  suderinta .Labiausiai tai jai tinka  smuiko mokytojas- vyras,nu kazkas fenomenalaus.Turi jis jas tris  -dvi antrokes ir trecioke,tai ten jos  uzsiima kuryba,daro jis ten su jom trio ,tai neblogai sekasi.Mokytojas sake,kad aisku Ciurliony-tai super lygis,ten konkurencija nereali.Ir kaip tuos vaikus  tevai privercia lygi islauzt doh.gif Bet man tai irgi galvos skausmas-kas is Dainiaus bus,nes dar neikertu-kiek jam neduota suprast o kiek apsimeta.Nors kiek butu muzikai gabus-mokykla po langais,bet kaip pramusti ta jo vengima nedalyvauti mokymo procese. Jam duodi duodi-jokio atsako,gali pagauti ,kai jis nejaucia-kad ir skaiciuoja ir raides kai kurias jau zino.Aisku ,dar visi metai,paruosiamojoje grupeje.

Mano vyriausiasis -isvaziuos i Anglija,net isleistuviu nesulauks, o antrasis tai eis  vidurine,ji akredituojama,bus gimnazija. tai jau kitais metais-pas mus bus maziau zmoniu, Dainius  varys  su broliu gyvent kambari  bigsmile.gif


tu jau geriau paklaustum kaip tie tėvai prisiverčia tą lygį spaust biggrin.gif , nemou pasakyt kaip aš kartais tingiu- tris valandas sėdėt ir - viens du trys keturi, viens du trys keturi. Jau ką aš gerai išmokssiu - tai iki keturių skaičiuot lotuliukas.gif . Egzaminas gi metų pabaigoj, mokslo metų pabaigoj laukia, dabar trisdešimt antrines kabliuojam- kartais norisi nusišaut. Dėl konkurencijos, tai ją greičiau tėvų keliama isteriada ją sudaro,nei ji realiai didelė yra. Nors ten tas maksimalumo siekimas didžiulis. Džiugas myli savo mokytoją labai, į šonus jai trinasi, pribėga apsikabina, palyginti jauna moteris ji. Užtatai nekenčia solfedžio, mokytoja darpusė bieso, bet pratimai tai šakės, o choras nu kaip choras- nieko ypatinga, nei simpatijų nei antipatijų didelių nėra.
Va va, į Angliją, užpernai taip mūsų Aistė išvažiavo, jau po diplomų teikimo, ji dailės skyrių toj pačioj čiurlionkėj baigė, atseit mokslams tolimesniems užsidirbt, tai taip ir dirba, nu kad va dirba, susitaupyt niekam neišeina, bet vis dar viliasi Berlyno dailės akademijoj studijuot, nu Vokietijoj mokslas nemokamas- tk kad pragyvenimas. tai taip ir stumdumės.
Su dainium, tai va pradės lankyt tikrą mokyklą ir tada paaiškės kaip yra iš tiesų, su darželiu dažnai taip vaikams būna, sunku pasakyt kada prasilauš tas moras mokytis.

Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2009 03 20, 20:46)
[b]
Ateina ir feja ir kita kart pelyte koki sokoladuka atvelka ,bet vat kazkaip ta viena karta susigraudino del savo isvaizdos i psio  smile.gif .
Didzkis musu miesto krepsinio jaunomo lygoje zaidzia,treneriai plesosi tarp saves,kekvienas i savo puse vilioja  biggrin.gif .
O kas liecia Velutes situacija,tai as saviskiams didzkiams  seniai esu pasakiusi,jei nepatiks gyvenimas seimoje ,turite pilna teise rinktis vaiku namus ,niekas per prievarta nelaikys,tuo labiau,kad manieji yra jau gyvene trijose seimose,aisku ne savo noru.Dabar pas mus viskas normaliai,aisku buna visokiu fintu,bet kur ju nera  ax.gif .


va čia tai vaikinui pasisekė thumbup.gif , svarbu jis reikalinas. Jei viskas seksis ir jis gabus tam reikalui, tai ir perspektyvos gi neblogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 03 20, 22:35)


Papildyta:
va čia tai vaikinui pasisekė thumbup.gif , svarbu jis reikalinas. Jei viskas seksis ir jis gabus tam reikalui, tai ir perspektyvos gi neblogos thumbup.gif



Jo tas gerai,tik kad nenusibostu ,bet tetis vis ragina zaist,o ir savaiteje du kartus be treniruociu ,vaziuoja su teciu i sporto sale ,zaisti su vyrais krepsinio,tai patenkintas, kad tarp tikru vyru yra vertinamas.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 03 20, 21:48)
[b]
Jo tas gerai,tik kad nenusibostu ,bet tetis vis ragina zaist,o ir savaiteje du kartus be treniruociu ,vaziuoja su teciu i sporto sale ,zaisti su vyrais krepsinio,tai patenkintas, kad tarp tikru vyru yra vertinamas.


kad žinai, jei yra paklausa, pagyrimai tai ir nenusibosta. Kitos sesės sūnus, jis virš dviejų metrų vaikinas, irgi žaidė tą krepšinį, dabar KKi, ar kaip ten dabar vadinasi studijuoja. Turėjo ir perspektyvų ir visko, bet mama iš perdėtos meilės ir savinišumo jausmo tą jo galimą karjerą ir sugriovė, dabar nė jis toks jaunas- 24, nei jau koks perspektyvus. Turi svajonių, kaip dar kur žaist išvažiuot, nu į Ukrainą ar kur, bet vargiai. Jį, kai jis buvo kaip taviškis taigi ir į Sabonio mokyklą tuom kart kvietė ir į Marčiulionio, ale kad niekur neleido. apsižiojus laikė, o dabar yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 03 20, 23:00)

kad žinai, jei yra paklausa, pagyrimai tai ir nenusibosta. Kitos sesės sūnus, jis virš dviejų metrų vaikinas, irgi žaidė tą krepšinį, dabar KKi, ar kaip ten dabar vadinasi studijuoja. Turėjo ir perspektyvų ir visko, bet mama iš perdėtos meilės ir savinišumo jausmo tą jo galimą karjerą ir sugriovė, dabar nė jis toks jaunas- 24, nei jau koks perspektyvus. Turi svajonių, kaip dar kur žaist išvažiuot, nu į Ukrainą ar kur, bet vargiai. Jį, kai jis buvo kaip taviškis taigi ir į Sabonio mokyklą tuom kart kvietė ir į Marčiulionio, ale kad niekur neleido. apsižiojus laikė, o dabar yra kaip yra.



Nu blogai,kad taip su vaiku pasielge as tai manau reikia skatinti vaika ir visame kame palaikyti,jeigu jau pats nenori ,tada kita kalba ,juk ir i baznycia varu varomas poteriu nekalbesi mirksiukas.gif .
Atsakyti
na ziuresim,kaip ten bus.teismas atkeltas i balandzio 17d.

as dar vis vaikstau.vakar lekem i telsius i ligonine pasiziuret,nes pradejo skaudet.tai budejo vedejas.oi nemalonus tipas,vien ateinant pamaciau ,toks susiviepes be jokios sypsenos.ir kai pasakiau kad telsiuose negaliu gimdyt,turiu vaziuot i centra po tiek persileidimu,tai net nepasake kas darosi.tipo tai ir vaziuok ko cia atvaziavai valstybes pinigus issvaistei.jis plungej savo kabineta turi.carvel jauciu turetum zinot.nu vienu zodziu,vyras issiprase is darbo kad nuvest,tas gaidys nieko nepasake,tai ziurejau,nekilo tas skausmas,tai neskubejom i siaulius.3 nakties viskas aprimo.tas vedejas sako ,oi dar niekas nepasiruose tipo,o po to sako ziurek kad ryte neatlektum telsiuos gimdyt.nu ir suprask zmogus kaip nori.bet kaip nepasiruose,jei jau pries 2 savaites tiek mano daktaras,tiek siauliu daktare sake.kaklelis labai trumpas,suminkstejes,atsidarymas 2-3cm,kamstis isejes,belieka laukt kada,nes gali but bet kada.vyras tai vakar ziauriai susinervino.atvaziavom,atejo tas vedejas atkiso ranka ir laukia,tipo duok dokumentus.ne zodzio nesako.net nepaklause kuo skundziuos.atrodo pirmi zodziai tokie ir turetu but.nu vienu zodziu piemuo,o ne daktaras.nevertas vedejo vardo.
Atsakyti

Vėlute, užjaučiu, ir ką aš tau pasakysiu visi vedėjai, bet kokio skyriaus siunta kai budėjimas jiems pagal rafiką išpuola biggrin.gif , jei taip elgėsi tai tik vedėjo vardo jis ir vertas, nugis jis ponas, o dabar dar matai kažkoks komplkuotas gimdymas jam dar doh.gif išpulti gali biggrin.gif , mintinai moku ir žinau ką bet kokio skyriaus vedėjai pasakyti gali.Niekaip jo neteisinu. Ne, dabar su gimdymais yra ne taip ir lengva doh.gif . Pasiskaičius gimdymo syrelį džiaugiuos kad man gimdyt niekada daugiau nereikės. Tai o tas rukšna nors ką nors padarė, tonusus vaiko išklausė, kraujo tyrimus tavo, apžiūrėjo ar tik pasakė, kad dabar valstybės lėšas išmėtei ir viskas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 03 21, 21:34)
Vėlute, užjaučiu, ir ką aš tau pasakysiu visi vedėjai, bet kokio skyriaus siunta kai budėjimas jiems pagal rafiką išpuola biggrin.gif , jei taip elgėsi tai tik vedėjo vardo jis ir vertas, nugis jis ponas, o dabar dar matai kažkoks komplkuotas gimdymas jam dar doh.gif  išpulti gali biggrin.gif , mintinai moku ir žinau ką bet kokio skyriaus vedėjai pasakyti gali.Niekaip jo neteisinu. Ne, dabar su gimdymais yra ne taip ir lengva doh.gif . Pasiskaičius gimdymo syrelį džiaugiuos kad man gimdyt niekada daugiau nereikės. Tai o tas rukšna nors ką nors padarė, tonusus vaiko išklausė, kraujo tyrimus tavo, apžiūrėjo ar tik pasakė, kad dabar valstybės lėšas išmėtei ir viskas biggrin.gif .

pasiziurejo ant kedes,sesute tonusus paklause.sesute pasake kad geri.as tik po visko pasakiau kad telsiuose negimdysiu ir nesigulsiu dabar.jei kas rimto,tai lekiu i siaulius.tai tas ir susiviepe.ir nepasake nieko apart valstybes lesu isnaudojimo.tik sakinys nuskambejo",niekas dar nepasiruose,bet ziurek kad ryte neatlektum i telsius gimdyt."ir suprask kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 03 22, 12:10)
pasiziurejo ant kedes,sesute tonusus paklause.sesute pasake kad geri.as tik po visko pasakiau kad telsiuose negimdysiu ir nesigulsiu dabar.jei kas rimto,tai lekiu i siaulius.tai tas ir susiviepe.ir nepasake nieko apart valstybes lesu isnaudojimo.tik sakinys nuskambejo",niekas dar nepasiruose,bet ziurek kad ryte neatlektum i telsius gimdyt."ir suprask kaip nori.


o įžiūrėt liepė į ką biggrin.gif , dar nepasiruošę, tai čia tipo nenusileidę? Kas ten nepasiruošę? Kakalelis sutrumpėjęs, tai jau veila yra , jau galima sakyt ir pasiruošę? Vaisus nenusileido- gali ir visai nenusileist? Tai o skausmas nuo ko? Ką ten skauda- neįdomu? Seselė paklausė, o pats? Žodžiu nei pridėsi nei atimsi- vedėjas vadinasi doh.gif . Sovietmečiu visus pačius tokius negabiausius, už yšius baigusius- visada kokiais nors vedėjais skirdavo, ba jie mažiausa su žmonėm reikalų turi, gydymo prasme. Išskyrus chirurgus žinoma, tn kitaip, bet su ginekologais visada tik taip būdavo.Kaip dabar nežinau, bet įtariu panašiai.
Atsakyti
g.gif as tai neistverciau- pasamdyciau normalia daktare ir cezari pasidaryciau. mano viena bendradarbe taip padare ,aisku pries daug metu. as buvau jauna, ziopla, tai svis nezinojau nei kada vaika pasidarem nei kada jis turi gimt-planavo kovo 8,gime vasario 10 ir norma, nieko...

verysad.gif vakar sunus uzsisake bilieta i Anglija,tai zlimbiau vakare neraliai,nors jau be galo seniai tai dariau..Nenoriu,bet turiu isleisti..Visada sakiau,kad uzsitupejes,nieko nesiekiantis,plaukiantis pasroviui vaikas-nesekme tevams. dabar skinu vaisius savo auklejimo...

Atsakyti