Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 23, 12:15)
N

I aukšto vonia. Paprastesnė ir daugiau "pramoninė" biggrin.gif Šone, kurio nesimato, stovi skalbyklė su džiovykle. Ir ta pusė visa dažyta, plytelės tik dušo kabinoje (į dušo kabinos "grožį" nekreipkite dėmesio, kaip jau minėjau, tai labiausiai nevykęs pirkinys). Virš mašinų žadu kabinti didelę juodai baltą nuotrauką.

user posted image

II aukšto vonia. Kadangi antrame buto aukšte bendrai kiek romantiškesnis stilius, tai ir voniai tokio norėjau. Apskritai dar tik planuojant buto įsirengimą, žinojau, kad noriu vonioje gėlėtų tapetų rolleyes.gif Na nieko labai prašmatnaus, nes nesu išpuoselėto ir tviskančio stiliaus mėgėja, bet tiesiog kad būtų jauku..

user posted image

Abi vonios labai thumbup.gif thumbup.gif Ypac pirmo auksto vonia. Tos spalvos man taip graziai dera thumbup.gif
Atsakyti
Nandai prašant ir iliustruojant kaip kombinuota plytelės+dažyta ir plytelės+tapetai dedu savo vonias:

I

thumbup.gif labai grazios spalvytes wub.gif vauuu tokia mintis ....
namuciai jusu tikrai labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 23, 13:20)
Dėl atsparumo drėgmei negaliu pasakyti, jie dengti kažkokia "termoplėvele", ne vinilu. Salone kur juos rinkausi, tai labai kraipė galvą, kad juos vonioj klijuosiu biggrin.gif bet kadangi pas tėvus 10 metų vonioje buvo visiškai popieriniai tapetai niekuom nedengti ir jiem nieko nenutiko, tai aš visiškai nebijojau. Priešais kriauklę yra plytelės, tik šone tapetas, šonas nelabai apsitaško, nes kiek tolėliau. Visa siena priešais kriauklę iki vonios yra plytelės, ten ant tos sienos ir gyvatukas.

Dėl lempos virš veidrodžio - kadangi ši vonia yra pakankamai šviesi, o ta lempa praktiškai tik tam, kad laidas viršuj nekabėtų, tai man tinka. Dizainas ok ir užtenka biggrin.gif šiaip makiažui darytis nelabai tinka, šviesos reiktų iš abiejų veidrodžio šonų (šviestuvas pats tinka, tik reikia, kad šviesa būtų kitaip paskirstyta). IIa. vonioje darysiu apšvietimą, kad galima būtų darytis makiažą, tik dar lempų neradau, o ir nesugalvojau kokių noriu.

Is tiesu, labai grazu. O sakykite dazai kokie? Atsparus dregmei ar paprasti? g.gif
Atsakyti
pupeliukas, tavo vonios kambariai labai liuks 4u.gif Mano stilius, todėl negaliu nieko prikišti biggrin.gif Tik dėl dušo kabinos tai taip... ax.gif mes nuolydį grindyse pasidarėm, dabar tik tikiuosi, kad pakankamą ir nebus problemų su vandens nubėgimu.

QUOTE(kristik @ 2009 02 22, 12:16)
Dėl matinio stiklo, tai dar priklauso kaip jis "matintas", tačiau bet kuriuo atveju jį valyti bus šiek tiek sunkiau nei skaidrų  ax.gif

Kažkur mačiau , kad matinis yra iš lauko pusės, ne iš vidaus dušo. Gal neblogas variantas.

QUOTE(Evelinuks @ 2009 02 22, 17:28)
na, visai permatomo tai nelabai norėčiau stiklo namie... ant mūsų rusvo dar ne taip matosi apsitaškymai ... Kai pagalvoji, tai ne tik kalkės, bet prausiantis ir muilo, šampūno putų gali užtikšti ant stiklo  blush2.gif

Aš galvojau, kad kaip tik labiau matosi ant rusvo nei ant skaidraus g.gif

QUOTE(*re* @ 2009 02 22, 20:20)
tikrai nesuprantu pergyvenimų dėl kalkių. Jų kaupimąsi ant stiklo galima apmažinti labai paprastu būdu -

Nubraukinėja tokiu mano mama kas kartą... turėsiu ką veikt name turbūt ir be kasdienio valymo biggrin.gif O dar tas dušas stovės šalia treniruoklių salytės ir vyras tikrai kaskart skrupulingai nevalys kiekvieno lašo schmoll.gif

QUOTE(kristik @ 2009 02 23, 12:40)
Aš statant ir įrenginėjant namą vadovaujuosi "Namas turi tarnauti man, o ne aš jam", tad nei dažnas kalkių valymas, nei kasdienis dušo kabinos pavalymas ( kaip ir pabraukymas)  manęs visai nevilioja  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Kartą į savaitę generalinę tvarką daryti pasiruošę mes, kaip ir dabar tą darom bute, bet kiekvieną lašelį sausinti tai turbūt nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Nanda, tai dažniausiai ir yra, kad matinio stklo šiurkštumas išorinėje pusėje. dėl priežiūros tikrai nėr skirtumo, koks stiklas, na tik ant matinio mažiau matosi.. nors man skaidrus vis vien gražiau..

Swelnute - dažai plaunami.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 23, 15:51)
Nanda, tai dažniausiai ir yra, kad matinio stklo šiurkštumas išorinėje pusėje. dėl priežiūros tikrai nėr skirtumo, koks stiklas, na tik ant matinio mažiau matosi.. nors man skaidrus vis vien gražiau..

Swelnute - dažai plaunami.

Aišku tada su matiniais biggrin.gif Nelabai man jis patinka, net virtuvės spintelėse niekur nedėsiu kaip dabar dažnai kur dedasi, todėl ir nelabai domėjausi iš kurios pusės matintas būna paprastai... biggrin.gif

Skaidrus stiklas ir man gražiausia drinks_cheers.gif , tik reikia MB pripratinti po to valyti hihihi.gif , nes paskui nėjau ir neisiu biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliukas, superinės vonios thumbup.gif
Tapetai vonios kambary - šauni idėja thumbup.gif bandysiu ir aš svečių WC kombinuot su plytelėm ir tapetais biggrin.gif O gal net apseisiu be plytelių, o tik su tapetais ir dažytom sienom.... g.gif

Aš apsiprendžiau pirkti laisvai statomą ovalią vonią (Roltechnik) ir visą ją apklijuot mozaika wub.gif beje, gal kuri neseniai klijavot mozaiką ir žinot darbo (m2) kainas (Kaune)?

QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 23, 14:33)
O kazi kaip butu jei siena prie kriaukles butu dazyta,o ne plytelemis klijuota? g.gif

Manau nieko tokio, jei dažai spec drėgnoms patalpoms - nebijantys drėgmės ir valomi smile.gif
Atsakyti
Merginos, jei nepatinka matinimas, vietoj jo galite priklijuoti foto plėvelę su norima foto ar raštu (pvz. priderintu prie plytelių rašto) mirksiukas.gif
Atsakyti
Nandai prašant ir iliustruojant kaip kombinuota plytelės+dažyta ir plytelės+tapetai dedu savo vonias:

bigsmile.gif ojezaw, radau savo svajoniu vonia realybej wub.gif wub.gif wub.gif !
duosiu dabar klausimu biggrin.gif ...
ar muiline pas tave irgi medine (is tos pacios kolekcijos) ? siand. ciupinejau ciupinejau medine, bet pabijojau, kad nuo dregmes ir plovimo gali nekaip atrodyti .
o sita kriaukle siuo metu irgi mano favorite - tik klausimas, kaip ji nesiojasi - ar patogi, gerai valosi ?
ir spalva - grynai balta ? nes parduotuvej prie tokio netikro apsvietimo taip ir nesupratau, kokia ji is tikruju, kad paskui nesiskirtu su klozetu ir dusu g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 02 23, 12:40)

X-iuke, o koks pas jus stiklo raštas?

ash kalbejau apie plyteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 02 23, 17:52)
duosiu dabar klausimu  biggrin.gif ...
ar muiline pas tave irgi medine (is tos pacios kolekcijos) ? siand. ciupinejau ciupinejau medine, bet pabijojau, kad nuo dregmes ir plovimo gali nekaip atrodyti .
o sita kriaukle siuo metu irgi mano favorite - tik klausimas, kaip ji nesiojasi - ar patogi, gerai valosi ?
ir spalva - grynai balta ? nes parduotuvej prie tokio netikro apsvietimo taip ir nesupratau, kokia ji is tikruju, kad paskui nesiskirtu su klozetu ir dusu  g.gif ?

Ne, muilinė ne medinė. Nenaudoju kieto muilo, o tik skystą iš dozatoriaus, žiauriai nemėgstu, kai tas muilas toks patirpęs guli apmozotoj muilinėj. Man kieti muilai tik dėl kvapo ar dekoracijos biggrin.gif
Kriauklė liux thumbup.gif puikiai valosi, nesitaško, superinė forma. Spalva grynai balta, tikrai nesiskiria nuo kitos santechnikos.
Atsakyti
Pupeliuk,net zodziu truksta,isgirti jusu vonias thumbup.gif vienzo: VAU mirksiukas.gif labai jau viskas super ax.gif
Atsakyti