Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(jblmami @ 2009 03 17, 12:40)
Bet merginos visos kaip viena renkasi  V&B Subway lotuliukas.gif . Bus subway era

aš iš esmės ieškojau apvalių linijų visko, kad kuo mažiau vingių ir įdubimų, kuo mažiau vietos nešvarumams kauptis. o subway tai ir dizainas gražus ir kaina daugmaž įperkama. pradžioje aišku planavome pigesniais išsiversti...

QUOTE(Diija @ 2009 03 17, 13:32)
Bet man asmeniškai nepatiko Subway praustuvai, tai aš bučiau dėjus kažką ir Loop&Friends linijos.

man ir nepatiko, bet jau tingėjau, o ir užkniso nerealiai ieškoti dar daugiau.

beje, į vaikų vonią mums nepatarė dėti ant viršaus pastatomų dubeninių praustuvų. geriau sau juos pasistatykit, o vaikams plokščius.
todėl, kad vaikai natūraliai daugiau taškosi, praustuvo išorine dalimi nubėginės vanduo, ties sujungimo linija kaupsis nešvarumai. be to, dubuo paaukština kriauklę ir vaikams nepatogu prieiti.

nors man dubenys labai gražu, bet teko jų atsisakyt.
Papildyta:
atydarysiu naują temukę
Atsakyti
NAUJA VONIOS KAMBARIO TEMA
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 17, 15:37)
1.Dar gavau Esedra gamintojo keramikos pasiulyma. Cia is www.conditioners.lt/ Va tokie user posted image  Bet man  vaizdelis schmoll.gif
2.Diija, zinau,kad paprasciausiai ir graziausiai butu vieno gamintojo. Bet,kad tas kas patinka kainuoja daug daugiau nei norisi. Mums santechnika rinko dizainere. Bet va ji parinko viska skirtingu gamintoju. Tik kaip minejau viskas is Iris, tai ieskau kur pigeliau ax.gif
3.Diija, bet 1000plyteliu, Azzurra dangciai parduodami atskirai g.gif

1.man irgi nelabi šitie wc schmoll.gif
2. Turbūt tavoji dizainerė gauna 'atkatą" iš Iriso tongue.gif
3. Ane? g.gif Nu kai aš užsakinėjau tai buvo kartu g.gif o kokia kaina atskirai dangčių ir wc?

QUOTE(Žanė @ 2009 03 17, 15:54)
beje, į vaikų vonią mums nepatarė dėti ant viršaus pastatomų dubeninių praustuvų. geriau sau juos pasistatykit, o vaikams plokščius.
todėl, kad vaikai natūraliai daugiau taškosi, praustuvo išorine dalimi nubėginės vanduo, ties sujungimo linija kaupsis nešvarumai. be to, dubuo paaukština kriauklę ir vaikams nepatogu prieiti.

Gal tu ir teisi g.gif nepagalvojau... doh.gif man labai gražu stalviršis per visą sieną, ir ant jo pastatyti praustuvai... tai ir negalvojau kad vaikams nelabai tinka... g.gif Na kaip nors..... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 17, 14:54)
aš iš esmės ieškojau apvalių linijų visko, kad kuo mažiau vingių ir įdubimų, kuo mažiau vietos nešvarumams kauptis. o subway tai ir dizainas gražus ir kaina daugmaž įperkama. pradžioje aišku planavome pigesniais išsiversti...
man ir nepatiko, bet jau tingėjau, o ir užkniso nerealiai ieškoti dar daugiau.

Va va, ir as del tu paciu priezasciu Subwejaus noriu. Nusibodo visokius linkius ir uzkabarius sveisti smile.gif

QUOTE(Diija @ 2009 03 17, 16:01)

2. Turbūt tavoji dizainerė gauna 'atkatą" iš Iriso  tongue.gif
3. Ane?  g.gif  Nu kai aš užsakinėjau tai buvo kartu  g.gif  o kokia kaina atskirai dangčių ir wc?

2. Tas tai taip turbut. Bet as pirksiu is ten is kur man reikia.
Va cia ju priedai. Issiunciau uzklausima. Paziuresim ka atsakys.
O man tos pastatomos kriaukles grazu tik paziuret. Mano niomone nebus praktiskas reikalas biggrin.gif
As is Ifo ziurineju. Musu voniai. Mergaitem truputi mazesne.
user posted image
Ir cia i I a.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 17, 16:01)
Turbūt tavoji dizainerė gauna 'atkatą" iš Iriso 

kas be ko drinks_cheers.gif

o vaikams jei nori dviejų praustuvų, yra gražaus dizaino dvigubų tokių, paieškok, tikrai yra fainų v&B ir laufene mačiau wink.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 03 17, 16:32)
As is Ifo ziurineju. Musu voniai. Mergaitem truputi mazesne.
user posted image
Ir cia i I a.
user posted image

jo, ir aš tokio principo vaikams į vonią imsiu. tokią plačiais kraštais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 17, 17:32)
Va cia ju priedai. Issiunciau uzklausima. Paziuresim ka atsakys.

Na man kaina tokia pat buvo jau su dangčiu... g.gif ir dar lėtai nusileidžiančiu... Įdomu ar ką pakeitė jie, ar čia kažkokie netikslumai.. g.gif
Atsakyti
Zane,
primink kur tu ziurineji V&B. Man pigiausiai gaunasi is vonie24.lt
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 17, 18:07)
Zane,

aš mačiau tame www.conditioners.lt

o pati pirskiu per draugų firmą, jie gauna kažkokia spec kaina, bet nuolaida labai nedaug didesnė už tą, kurią conditioners.lt siūlė. beje, reikia jų užklausti dėl kitų linijų, jie juk gali bet ką atvežti wink.gif

va, čia viena narė rašė, kad 1000plytelių gerai išsiderėjo, daugiau nei aš...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 17, 14:54)

Tas tai tiesa drinks_cheers.gif
Man dubenėliai labai gražu, tokio lengvumo ir elegancijos suteikia, bet praktiškiau visada standartinė kriauklė.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 17, 18:07)
Zane,

patikrinau vonia24.lt kainas, tai V&B tikrai labai pigiai, verta pirkti. ir maišytuvai nebrangūs smile.gif

dubuo superiškai gerai yra viešbutyje, kai tau kasdien išvalo, ką pritaškei lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti