man atntras variantas irgi geresnis
ir kriaukle arciau duru daug praktiskiau.

QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 25, 18:34)
Dar pastebėjimas- gal klozetą arčiau durų komponuot? Patogiau užbėgt "tam reikalui", kai klozetas arčiau

Man tas variantas geresnis kur wc arciau duru, todel, kad "judejimo trajektorija", mano nuomone, patogesne: wc-kriaukle-durus

QUOTE(Evelinuks @ 2009 02 24, 13:51)
Pas mus berėmė pertvara. Patikėkit - ten TOKIE lankstai ir pritvirtinimai prie sienos, kad ne blogiau už rėmą. Reiktų gerokai pasistengti, norint išlaužti ar dar ką padaryti. Bet visokių vaikų yra.. nuo kokios kuokos ar taburetės rėmas irgi neapsaugos
Be to, turbūt visur yra naudojamas grūdintas (ar kaip jis vadinamas..
) stiklas. Tad blogiausiu atveju niekas neturėtų susižeisti
Tai tokia mano nuomonė. Bet aš nesu profesonalė... 

kokios firmos jūsų berėmė? ten sakė, kad berėmių nestabilumas yra varstomose durelėse (nes mums reikia puslankinės kabinos). tai sako, kai vaikai veeeers, trinktels į ką nors... o nuo bytos ar taburetės tai jau niekas neapsaugos

QUOTE(Nanda @ 2009 02 24, 15:02)
Jūs kažkokį specialų skystį tepate kas keli mėnesiai, kai ji nusitrina?
Neturiu patirties, naudojantis berėme stikline dušo kabina, bet manau, kad geros kokybės daiktas yra patikimas, tvirtas ir stabilus
Kiek žiūrinėjom IDO, tai dar reikėtų sugebėjimo pakenkti tvirtumui 
Neturiu patirties, naudojantis berėme stikline dušo kabina, bet manau, kad geros kokybės daiktas yra patikimas, tvirtas ir stabilus

o IDO ir IFO tai skirtingos firmos? kuri gerenė

QUOTE(Valatke @ 2009 02 24, 15:08)
Niu - kur atradai ir po kiek? As tokiom domiuosi, bet jei geros kokybes ir grazios tai ir labai brangios (iki 300lt/m2),va 

mačiau Linėjoje, nuo 220 lt ir Vokiečių Keramikoj 197 lt. dar mačiau hansa plytelių turguje, šalia brangesnių plytų, bet nepamenu kainos... imsiu iš Vokiečių keramikos, nes man patinka, kad ten negilūs rieveliai (imutuojantys medį), mažiau nešvarumai kaupsis...
QUOTE(kristik @ 2009 02 24, 16:35)
Va pekeitėm savo 8 metų senumo wc į naują, nepasigilinau, tai dabar keikiuos, nes reikia valyti, valyti ir valyti

o kas jame blogo? nagi nagi, į ką kreipt dėmesį reiktų?
smilgele, as dečiau taip:
tik įėjus į vonios kambarį wc, tada kriaukle, tada dusas, o priešingoj pusėj nuo lango eilės tvarka tokia: nišoje skalbimo mašina uždengta, tada vonia ir taip, kad sėdėdama žiūrėtum pro langą (nebent vaizdas pro langą nevilioja), o spintelės ne nišoje o toje sielelėje link durų
tik įėjus į vonios kambarį wc, tada kriaukle, tada dusas, o priešingoj pusėj nuo lango eilės tvarka tokia: nišoje skalbimo mašina uždengta, tada vonia ir taip, kad sėdėdama žiūrėtum pro langą (nebent vaizdas pro langą nevilioja), o spintelės ne nišoje o toje sielelėje link durų
QUOTE(Žanė @ 2009 02 25, 19:29)
kokios firmos jūsų berėmė? ten sakė, kad berėmių nestabilumas yra varstomose durelėse (nes mums reikia puslankinės kabinos). tai sako, kai vaikai veeeers, trinktels į ką nors... o nuo bytos ar taburetės tai jau niekas neapsaugos

Baltijos Brastos pirkom

Nuo trinktelėjimo į kažką tai irgi niekas neapsaugos (panašiai kaip ir nuo taburetės)...
QUOTE(Evelinuks @ 2009 02 25, 20:01)
Baltijos Brastos pirkom
Nuo trinktelėjimo į kažką tai irgi niekas neapsaugos (panašiai kaip ir nuo taburetės)...

tai jeigu ne varstoma, o bėgeliuose, tai ir netrinktelsi. o bėgeliuose būna su rėmais berods.
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 25, 17:34)
man asmeniškai pirmasis variantas atrodo "protingiau". Jau kažkas minėjo, kad tikrai patogiau užbėgti ant unitazo, tada netoliese kriauklė, kad nereikėtų per visą vonią bėgioti pirmyn-atgal
Ravak priemonės tikrai neblogos. tik valyti vistiek reikės 
Apie Baltijos brastą esu nekokios nuomonės, bet čia jau profesinė pusė kalba ( didžiausia jų problema - vyriai). Jei norit pigaus daikto, tada pats tas.
Ido ir Ifo skirtingos firmos

Apie Baltijos brastą esu nekokios nuomonės, bet čia jau profesinė pusė kalba ( didžiausia jų problema - vyriai). Jei norit pigaus daikto, tada pats tas.
Ido ir Ifo skirtingos firmos

QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 25, 17:34)
va dar du variantai

Papildyta:

Man dabar asmeniskai antras variantas geriau ziurisi , kaip jums...?

Papildyta:

Man dabar asmeniskai antras variantas geriau ziurisi , kaip jums...?

Aš rinkčiausį šį variantą (kur foto palikau) - dėl jau minėtų priežasčių (dėl dažnų kasdienių reikaliukų patogumo), o ir vizualiai man gražiau ("maudymosi" zona antroje vonios dalyje)

QUOTE(Žanė @ 2009 02 25, 19:29)
o kas jame blogo? nagi nagi, į ką kreipt dėmesį reiktų?
1. Priekis statesnis nei galas, todėl po rimto reikalo visada reikia valyti (nors ir brangiau kainavo nei prieš tai turėtas, vistik valosi sunkiau)
2. Jau po keleto mėnesių kai kur gelsva nuo vandens ir neišsivalo (kaip tik neprisiruošiu nusipirkti ko nors ypatyngai gerai valančio

3. Kartais po rimto reikalo vandenį reikia nuleisti du kartus

Nenorėjom dėl metų kišti pinigus į wc, tad žiūrėjom iš nebrangių. Pasirinkom (berods Belgų) Vidima firmą nes pamaniau, kad gal bus truputį geresnis už čekišką Jiką (dar koją pakišo dailus vandens bakelis

Tuoj įgausiu fobiją, nes pastaruoju metu nors ir kokią smulkmeną bepirkčiau, jei tik visko neišanalizuoju, nepasidomiu, tai taip ir papuolu ant š...

QUOTE(Žanė @ 2009 02 25, 20:05)
tai jeigu ne varstoma, o bėgeliuose, tai ir netrinktelsi. o bėgeliuose būna su rėmais berods.
Nu jau su bėgeliais nei už ką nepirkčiau

QUOTE(zujka @ 2009 02 25, 21:06)
Na, aš ne profesonalė... Ir tikrai nepigiai mokėjom - teko 1900 suploti (nestandartas pas mus...). Gal galėtumėte parašyti, kas blogai dėl vyrių? Man jie atrodo visai patikimi.. o jau sunkumas jų - turbūt už patį stiklą daugiau sveria.. Pas mus nors ir vonios pertvara, bet dėl gabaritų buvo panaudoti vyriai, kurie naudojami atitinkamoms dušo sienelėms

Įkeliu kelias foto, kad būtų aiškiau apie kokius vyrius ir tvirtinimą aš čia kalbu...
Realybėj stiklas vos vos rusvo atspalvio - čia dėl fotoaparato blykstės jis toks tamsus gavosi
Aciu mergaites uz pagalba
Dar su vyru biskiuka pakoregavom ,aisku atsizvelgem i Jusu pastabas
Tai va deliojom ,deliojom ir stai kaip mums isejo ,kolkas pasilikome prie sio varianto

Duso kabina nisoje bus per visa sienele

Dar su vyru biskiuka pakoregavom ,aisku atsizvelgem i Jusu pastabas

Tai va deliojom ,deliojom ir stai kaip mums isejo ,kolkas pasilikome prie sio varianto

Duso kabina nisoje bus per visa sienele