aha, įmečiau savo skonio vonias

nors man įvairios žinoma patinka
va čia galima rasti vonių
idėjų
šis puslapiukas ir šiaip naudingas, ne tik vonių galima rasti
kartais stebiuosi, kaip žmonės sunkiai sugeba ką nors parduoti, net ir sunkmečiu. matyt piko laikais priprato, kad klientas paskui juos bėgioja, o dabar nemoka persiorientuoti, arba nesugeba... gaila, kad dėl prastų darbuotojų įmonės paskui ir patiria nuostolių...
man ir buvo tokių čiudų. pvz išsiuntnėjau užklausimus kainų ir nuolaidų į visas didesnes santechnika prekiaujančias įmones, surašydama modelius, nupasakodama, kokios apimties reikės, kiek iš viso praustuvų ir t.t.
tai kai kurie net neatsiliepė, bet viršūnė buvo iš Iriso - atrašė - čia labai daug linijų išvardinot (o linijų buvo trys!), ir dar norite atskirai sužinoti kainas su ir be spec. keraminio paviršiaus, taigi čia rašyti kainų be proto daug...
pasiaurinau jam užklausą, vistiek žmogus nebeatrašė
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2009 03 18, 12:27)
paplepam apie vonios kambarių spalvas...

Kokius darote? šviesius, tamsius, ryškių ar pastelinių spalvų?

Aš vaikams noriu visiškai baltos vonios

(vėl gausiu bart kad nepraktiška

), o mūsų vonios tokios maišytos - bet rusvų atspalvių - tamsių grindų, maišyta (nuo tamsiai ir šviesiai rusvos) mozaika aplipdytos vonios ir taip pat mozaikos dekorų prie veidrodžio ir klozeto... ant sienų plytelės bus tik kur reikia - prie vonios ir praustuvo, o visur kitur noriu dažyt... pirmo aukšto WC noriu daryt tamsų - tamsiom grindim (gal net medinėm), dažytom sienom ir tapetais

vat išpasakojau, dabar jūs papasakokit...
hehee, laaabai panašiai ir aš darau

vaikų vonia balta

baltom plytelėm, baltom sienom, o grindys medžio imitacijos plytelėm

beje, abiejuose vonios kambariuose dėsim plyteles tik ten, kur reikia, kitur dažysim.
o savo vonios kamb. darysim tikriausiai rožinį (tokį į pilkumą, nugesintą) su kažkokia kita spalva (pilka, ruda, smėline - nežinau), kombinuosim, ginčyjuosi su dizainere, kurią spalvą imt.
grindis noriu tokias pačias dėti, o ji mane spaudžia, kad baltas

nu žodžiu, čia dar pešamės. sunku jai su manim