Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Tęsiame diskusijas apie vonios kambario išplanavimą, interjerą, keraminę santechniką, plyteles, dušo kabinas, vonias, maišytuvus ir kt. Dalijamės idėjomis, lyginam kainas, ieškom geriausių sprendimų...

Ankstesnė tema čia

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 12:03)
patikrinau vonia24.lt kainas, tai V&B tikrai labai pigiai, verta pirkti. ir maišytuvai nebrangūs smile.gif
dubuo superiškai gerai yra viešbutyje, kai tau kasdien išvalo, ką pritaškei  lotuliukas.gif

Tema dar nepradeta, o jau 100 ziurejusiu sia tema lotuliukas.gif
Zane, labai "skanios" vonytes smile.gif
As dabar su tais http://www.conditioners.lt susirasineju. Duoda 24 nuolaida, o jei daugiau pirksiu, tai maximalia pritaikys. Isisunciau visa sarasa man reikiamu daiktu, ziuresiu ka pasiulis. Ir mano Bellavistos kriaukla gautu thumbup.gif su 20 nuolaida.
o 1000plyteliu nebendrauja su manim sad.gif Diija, vienintele liksi su Azzurr tulikais. Pardaveja vista nieko nezino, dar is buhalterijos jokio laisko negavo. Gal kokio vadybininko tel zinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 18 kovo 2009 - 12:17
Ačiū už naują temelę 4u.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:09)
o 1000plyteliu nebendrauja su manim sad.gif Diija, vienintele liksi su Azzurr tulikais. Pardaveja vista nieko nezino, dar is buhalterijos jokio laisko negavo. Gal kokio vadybininko tel zinai?

biggrin.gif sakai viena? nu ir gerai, man patinka būt išskirtine tongue.gif
O jei rimtai, tai galiu duot mob nr vadybininko, su kuriuo aš bendravau. Labai normalus vaikinas, viską paaiškina, sužino, informuoja ir t.t. smile.gif

Beje, kadangi apie keraminę santechniką daug maž aišku, tai paplepam apie vonios kambarių spalvas... smile.gif Kokius darote? šviesius, tamsius, ryškių ar pastelinių spalvų? bigsmile.gif Aš vaikams noriu visiškai baltos vonios wub.gif (vėl gausiu bart kad nepraktiška tongue.gif ), o mūsų vonios tokios maišytos - bet rusvų atspalvių - tamsių grindų, maišyta (nuo tamsiai ir šviesiai rusvos) mozaika aplipdytos vonios ir taip pat mozaikos dekorų prie veidrodžio ir klozeto... ant sienų plytelės bus tik kur reikia - prie vonios ir praustuvo, o visur kitur noriu dažyt... pirmo aukšto WC noriu daryt tamsų - tamsiom grindim (gal net medinėm), dažytom sienom ir tapetais blush2.gif vat išpasakojau, dabar jūs papasakokit... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 18 kovo 2009 - 12:29
aha, įmečiau savo skonio vonias ax.gif nors man įvairios žinoma patinka smile.gif

va čia galima rasti vonių idėjų

šis puslapiukas ir šiaip naudingas, ne tik vonių galima rasti smile.gif

kartais stebiuosi, kaip žmonės sunkiai sugeba ką nors parduoti, net ir sunkmečiu. matyt piko laikais priprato, kad klientas paskui juos bėgioja, o dabar nemoka persiorientuoti, arba nesugeba... gaila, kad dėl prastų darbuotojų įmonės paskui ir patiria nuostolių...

man ir buvo tokių čiudų. pvz išsiuntnėjau užklausimus kainų ir nuolaidų į visas didesnes santechnika prekiaujančias įmones, surašydama modelius, nupasakodama, kokios apimties reikės, kiek iš viso praustuvų ir t.t.
tai kai kurie net neatsiliepė, bet viršūnė buvo iš Iriso - atrašė - čia labai daug linijų išvardinot (o linijų buvo trys!), ir dar norite atskirai sužinoti kainas su ir be spec. keraminio paviršiaus, taigi čia rašyti kainų be proto daug...
pasiaurinau jam užklausą, vistiek žmogus nebeatrašė irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2009 03 18, 12:27)
paplepam apie vonios kambarių spalvas...  smile.gif  Kokius darote? šviesius, tamsius, ryškių ar pastelinių spalvų?  bigsmile.gif  Aš vaikams noriu visiškai baltos vonios  wub.gif  (vėl gausiu bart kad nepraktiška  tongue.gif ), o mūsų vonios tokios maišytos - bet rusvų atspalvių - tamsių grindų, maišyta (nuo tamsiai ir šviesiai rusvos) mozaika aplipdytos vonios ir taip pat mozaikos dekorų prie veidrodžio ir klozeto... ant sienų plytelės bus tik kur reikia - prie vonios ir praustuvo, o visur kitur noriu dažyt... pirmo aukšto WC noriu daryt tamsų - tamsiom grindim (gal net medinėm), dažytom sienom ir tapetais  blush2.gif  vat išpasakojau, dabar jūs papasakokit...  bigsmile.gif

hehee, laaabai panašiai ir aš darau smile.gif vaikų vonia balta biggrin.gif baltom plytelėm, baltom sienom, o grindys medžio imitacijos plytelėm smile.gif
beje, abiejuose vonios kambariuose dėsim plyteles tik ten, kur reikia, kitur dažysim.

o savo vonios kamb. darysim tikriausiai rožinį (tokį į pilkumą, nugesintą) su kažkokia kita spalva (pilka, ruda, smėline - nežinau), kombinuosim, ginčyjuosi su dizainere, kurią spalvą imt.
grindis noriu tokias pačias dėti, o ji mane spaudžia, kad baltas biggrin.gif nu žodžiu, čia dar pešamės. sunku jai su manim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 18 kovo 2009 - 12:35
Nu grazi vizija, tik as tamsiu spalvu bijau biggrin.gif Ziuriu panasioj stadijoje esam biggrin.gif Tik mes plyteles darysim visam vonios kambari, t.y. nuo apacios iki virsaus. Man paprasciau bus su valymu. O plytkos nupirktos dar pernai, o atvaziavo sausio gale. Didzioji serga violetomanija, tai pagal jos nora derinom violetines su kreminem.
Va tokios
user posted image
Grindim buvom isrinke tokias pilkai sidabrines, ale nebegamina. Tai taip ir liko nenupirktos jokios.
Musu vonios kambary bus Pradyz gamintojoBambo kolekcija. Uzkniso rinktis ir emiau kas seniausiai buvo istrige. Dabar gal ir kitas jau rinkciausi.
user posted image
Dekoracijai emem tik tas kur istisai bambukai pavaizduoti, be tu virsuneliu. WC ir bide deze bus apklijuota mozaika Grindys ir sienos sviesios. Dusine ruda. Na ir dar siektiek pametyta zalsvos ir tos haki spalvos. Sunku nupasakot, gal reiktu projektuka imesti,kad butu galima suprast apie ka cia as biggrin.gif
Ia vonia is sios kolekcijos
user posted image
Tik derinom melynas su oranzinem.
user posted image
Grindim plyteliu irgi negavom doh.gif Norejom tamsiai melynu, bet nebegamina . Siule sviesias, bet kai suo namie ir teks kasdien ten vesti kojas plauti, tai pavargsiu plaut as tokias sviesias.
Papildyta:
Cia as viena turbut busiu tokia netaupi ir visa kambari plytkom klijuosiu tongue.gif
O su Iris, tai jo sudetinga. Pamige jie ten su savo politika. 10 %duoda, bet va daugiau, tai jau stena stena. Kai pasakiau,kad V&B tulikus po 750 gaunu, tai nepatikejo, kol inetiniam psl neparodziau. Tada jau mykt pradejo,kad gal ir jie galetu uz tokia kaina parduot. Fu, is principo is ju nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 13:33)
hehee, laaabai panašiai ir aš darau smile.gif vaikų vonia balta biggrin.gif baltom plytelėm, baltom sienom, o grindys medžio imitacijos plytelėm smile.gif
beje, abiejuose vonios kambariuose dėsim plyteles tik ten, kur reikia, kitur dažysim.

geras bigsmile.gif tai kažin kaip ten su praktiškumu baltos vonios? g.gif ai, manau ant tamsių plytelių dar labiau vandens lašai matos, nei ant šviesaus... smile.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:56)

O spalvingi jūsiškiai vonios kambariai bigsmile.gif o aš spalvų bijau... man greitai spalvos atsibosta doh.gif tai visas namo interjeras bus neutralus, pastelinis, tik bandysiu žaisti tik spalvingom detalėm, aksesuarais (ir tų bus tik vienetai doh.gif ) ..
Atsakyti
Aha spalvoti smile.gif Man reikia spalvu. Svetaine planuojama neutralesniu atspalviu. Tai as jau planuoju kur cia kokia raudona sofa rasti, kur koki ryskesni akcenta pastatyti ax.gif Negaleciau tuose dabartiniuose kakaviniuose namuose gyventi smile.gif Dukra violetinio kambario nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 12:56)
Nu grazi vizija, tik as tamsiu spalvu bijau biggrin.gif Ziuriu panasioj stadijoje esam biggrin.gif Tik mes plyteles darysim visam vonios kambari, t.y. nuo apacios iki virsaus. Man paprasciau bus su valymu. O plytkos nupirktos dar pernai, o atvaziavo sausio gale. Didzioji serga violetomanija, tai pagal jos nora derinom violetines su kreminem.

žodžiu taip, pakritikuosiu: dušinėj ant tamsiai rudo išprotėsi lašus valyt wink.gif laaabai matysis kiekvienas lašas. turiu tamsiai mėlynas plyteles dabar vonioje ant grindų, tai siaubas. pakeisk į tą žalią, o tamsiai rudą dėl ten, kur vanduo nesitaško - prie wc kur nors, ar galinę sieną...

megaitės violetinė su biež labai gražu.

tamsiai mėlynų grindų nedėk, tikrai, ant šviesių grindų daug mažiau visko matosi, nei tamsių biggrin.gif

geriausias variantas - tai šviesios grindys su kokiais nors netaisyklingais plėmais / raštais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:13)
Aha spalvoti smile.gif Man reikia spalvu. Svetaine planuojama neutralesniu atspalviu. Tai as jau planuoju kur cia kokia raudona sofa rasti, kur koki ryskesni akcenta pastatyti ax.gif Negaleciau tuose dabartiniuose kakaviniuose namuose gyventi smile.gif Dukra violetinio kambario nori doh.gif

raudona sofą pirkau kler'e. odinę. laaabai graži raudona, skaisti tokia.

paskui kada galėsiu foto įmest smile.gif
Atsakyti
Dėl IRIS tai ir mūsų patirtis panaši... ieškojom silikoninio dekoratyviojo tinko namui, tai jie mažiausią nuolaidą pasiūlė, nors kaina pas juos ir taip didžiausia buvo už tos pačios firmos tinką. Nesistebiu, kad su kitomis prekėmis pas juos tas pats.

QUOTE(Diija @ 2009 03 18, 12:27)
vat išpasakojau, dabar jūs papasakokit...  bigsmile.gif

biggrin.gif Mes vieną vonios kambarį darysim švelnios kreminės ar šampaninės spalvos ir baltą keramiką dėsim. Bet plytelių noriu tik ten, kur būtina, kitur norėčiau dažyt. Manau, vyras bus nieko prieš, nes nelabai kišasi į dizaino reikalus biggrin.gif man palieka, bet dėl to tik geriau biggrin.gif
O kitam aukšte vonios kambario noriu ryškaus... pvz.: balta - raudona. Ten šalia patalpa sportui, kita baliams, tai nešokiruos įėjus ta spalva tokia, manau g.gif biggrin.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 12:33)
va čia galima rasti vonių idėjų

Šitas ir man patinka, dažnai palandžioju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dovi, o šiaip spalvytes mielos akiai, geras pasirinkimas drinks_cheers.gif
man visokios spalvos gražu, ir balta, ir spalvota, esmė yra tame, kaip tinkamai suderinta ir kaip tonai išgauti smile.gif
Atsakyti
Nu va, as jau nustojau nervuotis del tu tamsiu plytku, o dabar vel is naujo pradesiu lotuliukas.gifD Idesiu projektuka, gal kils kokiu minciu kaip ten tas plyteles prastumdyti. Gal uztektu tik grindines pakeisti? Nors man pati ta ideja, tai labai patinka. Bet va del praktiskumo, tai kazi kaip cia bus. Nors su sviesiom irgi ne ka geriau biggrin.gif Babar vonioje sviesiai gelsvos glazuruotos Dvarcioniu plyteles. Tai man geriau kokias virtuves grindis plauti (zalios matines), nei tuos pora kvadratu vonioj doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 13:17)

raudona sofą pirkau kler'e. odinę. laaabai graži raudona, skaisti tokia.

paskui kada galėsiu foto įmest smile.gif

Tik nepamirs biggrin.gif Idomu butu pamatyt mirksiukas.gif O kur tas Kler'e yr? Kaip kainos?
Papildyta:
Va projektukas user posted image
Nekreipkit demesio i laiptukus i vonia. Kazkoks bus, bet gal vienas stambesniu gabaritu....arba tai kas susisvies darant rema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 12:56)
Cia as viena turbut busiu tokia netaupi ir visa kambari plytkom klijuosiu  tongue.gif
O su Iris, tai jo sudetinga. Pamige jie ten su savo politika. 10 %duoda, bet va daugiau, tai jau stena stena. Kai pasakiau,kad V&B tulikus po 750 gaunu, tai nepatikejo, kol inetiniam psl neparodziau. Tada jau mykt pradejo,kad gal ir jie galetu uz tokia kaina parduot. Fu, is principo is ju nepirksiu.

dovis ,labai grazus vonios kambariai bus pas tave...spalvingi...man irgi patinka spalvos.... thumbup.gif

tik va is savo praktikos galiu pasakyti nedekite merginos baltu grindu doh.gif susidejom baltas blizgias plyteles su baltom siulem ,uzsiknisau besveisdama tarpus su dantu sepeteliu...aiksu jei nevyktu gal remontai gal taip neisnesiotu i ta vonia dulkes,bet dabar tai doh.gif doh.gif

o kita vonia plytines raudonos spalvosvisa ,su nedaug baltos spalvytes ideta bus...tai dabar irgi ziuriu siaubas kaip dulkes matos ant ju blush2.gif vis nepataikau su spalva ,kuri nereikalautu daug valymo...
aisku kol namie sedziu tai galiu ir pasveisti ,bet dirbdama tikrai nespesiu....

mano vonia jau eina i pabaiga ,liko grindys ir apklijuoti pacia vonia smile.gif

siaip dauguma cia siule dideles vonias neklijuoti visu plytelem ,maisyti su dazymais ,ar tapetais ,bet pas mane visa klijuota blush2.gif gal ir bereikalo ...bet taip jau yra ir nieko nebepadarysiu smile.gif
Atsakyti