Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

Visada galvojau kad puikiausias kerstas- primyzti i bata g.gif juokauju zinoma.

Viena karta savo svolociaus kortele paslepus buvau thumbup.gif thumbup.gif nes jei tik kildavo gincas jis sesdavo i masina ir isvaziuodavo , jokio kalbejimo. Na , tai ir isleidau su tusciu baku pasivazneti biggrin.gif:D:D ir be korteles. Aciu Dievui nieko blogo nenutiko. ne toks jau tuscias bakas buvo. Grizo susinervines kad kortele pamete. Puoliau guosti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif paskui prisipazinau. Zinokit viskas juoko forma geriau sprendziasi. O tie lekimai pas drauges... nezinau... skalbiniu dziaustymas.
Atsakyti

O kokio reikalo supykus kersyti? Kai pykstu rekiu, trankau durimis, nebesneku, iseinu.., nes man pikta, nes turiu islieti emocijas, kad palengvetu man. Koks tikslas kazkaip kenkti kitam? Kerstas apgalvotas veiksmas, o ilgai pykti nesveika. Ir dursi trankau del saves, o ne, kad kitam per nervus pavaziuoti, tik kvaili gali svaistyti savo energija kersidami kazkuo, uz ka vistiek veliau tikis atleidimo.
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 21, 12:06)
O kokio reikalo supykus kersyti? Kai pykstu rekiu, trankau durimis, nebesneku, iseinu.., nes man pikta, nes turiu islieti emocijas, kad palengvetu man. Koks tikslas kazkaip kenkti kitam? Kerstas apgalvotas veiksmas, o ilgai pykti nesveika. Ir dursi trankau del saves, o ne, kad kitam per nervus pavaziuoti, tik kvaili gali svaistyti savo energija kersidami kazkuo, uz ka vistiek veliau tikis atleidimo.

o jūs tipo išimtinai protinga isterikė........ nejuokinkit irnesakyk.gif
Atsakyti

O kodel gi ne? bigsmile.gif Juokas gerina nuotaika mirksiukas.gif

Pykti yra viena, o kerstauti kazkam kas nera mano priesas niekada ne mintis nekilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 22, 17:20)

kerstauti kazkam kas nera mano priesas niekada ne mintis nekilo  g.gif

šita mintis visai įdomi bigsmile.gif

o tai priešui kerštaut galima, tai jau nekvaila?
čia man toks klausimas iškilo
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2010 03 10, 12:02)
KAIP LEIDOTE SU SAVIMI ELGTIS, TAI JIS IR ELGESI  ax.gif

Taip taip, žinau šitą stebuklingą sakinį... įsimylėjusios akys daug ko nemato arba nenori matyti. Bet tai nėra pateisinimas jo elgesiui. Savo klaidas aš tai žinau, užtat jis ir yra kvailys, kad savų nei pripažįsta, nei gailisi dėl jų. Keršyti jam neketinu, bet vis tik lazda turi du galus, jei ne aš, tai vadinasi, kita jam tikrai pakeršys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 22, 17:58)
o tai priešui kerštaut galima, tai jau nekvaila?
čia man toks klausimas iškilo

Ne, jei nuo to kerstaujantis pasijus geriau.
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 23, 10:18)
Ne, jei nuo to kerstaujantis pasijus geriau.

aš esu kerštinga tai man tiesiog įdomi nuomonė žmonių apie kerštą ax.gif

beje jūsų mintis apie primyžtą batą man patiko lotuliukas.gif praktikoje netaikysiu, bet mintis smagi lotuliukas.gif
Atsakyti
nori atkeršyti žmogui, kuris tave įskaudino? išberk ant jo mašinos duonos trupinius.... taip netyčia... ir jam už tavo skausmus atkeršys alkani paukščiukai smile.gif
bet geriausias būdas būtų tiesiog džiaugtis gyvenimu be jo.... bet jam tai matant wink.gif
Atsakyti
žiaurios jūs moteros esate...
Atsakyti
Nežinau ką MB turėtų padaryti, kad jam keršičiau.. Niekada net tokios minties nekilo. doh.gif
Atsakyti
3 paras masciau,kad mielai prikalciau vyro ausis prie laukiniu duru triniti.gif .Susitaikem,tai dabar taip gera,kad jis su ausim laugh.gif
Atsakyti