Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

Dantu sepetukas bus panaudotas kai grisiu i lietuva .Mes su exsu turim bendra nama.net svajot apie tai jau gera.Bet tai bus dar ne greit.Bet dantu sepetuko ideja sugeneravo kita kersta kolegai:apipurksiu jo rubus moteriskais kvepalais.Gausiai.TIK ne savo aisku.Is virsininkes pasiskolinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2009 09 03, 13:24)
O aš jau įsivaizdavau bučinį po to lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Laki mano vaizduotė.

acha o kuo kalta ta, su kuria jis bučiuosis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 09 03, 13:42)
Dantu sepetukas bus panaudotas kai grisiu i lietuva .Mes su exsu turim bendra nama.net svajot apie tai jau gera.Bet tai bus dar ne greit.Bet dantu sepetuko ideja sugeneravo kita kersta kolegai:apipurksiu jo rubus moteriskais kvepalais.Gausiai.TIK ne savo aisku.Is virsininkes pasiskolinsiu.

ziauriau butu tik raudonus stringus kolegos auto palikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Stringus gali pats rast ir ismest ,o striukes,ir virsutiniu rubu darbe nesiplausi.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 09 03, 13:57)
Stringus gali pats rast ir ismest ,o striukes,ir virsutiniu rubu darbe nesiplausi.

Juk į kišenę galima įmesti,vietoj nosinuko g.gif bigsmile.gif
Žinau tokį bajerį , tai šeima čiut neiširo. O ten tik vyrai buvo vienas kitam pašposyję doh.gif Pabandyk paskui įrodyti, kad nekaltas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 03, 13:24)
kaip fainiai as jumi kliunu. nu tiesiog negalite praeiti pro sali jokioj temoj. man malonu sulaukti tiek demesio ir jusu. aciu.

o tie jusu epitetai ir stengimasis izeisti taip pat bet kurioje temoje yra tiesiog zavus.

p.s. jus noretumete patikrinti mano idomia vieta? a?  biggrin.gif

nugi nekliūnat, aš tiesiog noriu pažinti žmogų kuris mąsto plačiau, goliau ir yra išmintingas.
Patikrint jūsų įdomią vietą? O kaip jau jums taip atrodytų kuri ta vieta man įdomi? Kad nevargtumėt beplėsdama mintis pasakysiu- man yra įdomu žmogaus rankos, kaklas, veidas, galva. Tai va - jei turėjot karpučių ant rankos- galėjo ir pasisekt įtaisyt tą stomatitą ir klozeto nešveičiant.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 09 03, 12:57)
sulauk kol ateis su geriausiu savo virsutiniu rubu...
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 09 03, 13:41)
*nugi nekliūnat, aš tiesiog noriu pažinti žmogų kuris mąsto plačiau, goliau ir yra išmintingas.
**Patikrint jūsų įdomią vietą? O kaip jau jums taip atrodytų kuri ta vieta man įdomi? Kad nevargtumėt beplėsdama mintis pasakysiu- man yra įdomu žmogaus rankos, kaklas, veidas, galva. Tai va - jei turėjot karpučių ant rankos- galėjo ir pasisekt įtaisyt tą stomatitą ir klozeto nešveičiant.

*tai pirmyn. pazinkite. tiesa, keistas tas man jusu pazinimo budas... toks jausmas, kad jus na tiesiog zeidzia zmogaus, "kuris mąsto plačiau, goliau ir yra išmintingas" gyvavimas sioje zemeje...
**siaip, maniau jus turite omeny mano smegenys tongue.gif pagal mane, tai vienintele idomi vieta visame zmoguje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 03 rugsėjo 2009 - 14:13
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 03, 15:13)
sulauk kol ateis su geriausiu savo virsutiniu rubu...
Papildyta:

*tai pirmyn. pazinkite.  tiesa, keistas tas man jusu pazinimo budas... toks jausmas, kad jus na tiesiog zeidzia zmogaus, "kuris mąsto plačiau, goliau ir yra išmintingas" gyvavimas sioje zemeje...
**siaip, maniau jus turite omeny mano smegenys  tongue.gif pagal mane, tai vienintele idomi vieta visame zmoguje...

smegenys, ir kuo jau jos tokios įdomios? O moters rankos- jos gali pasakyt daugiau negu smegenų tyrinėjias net magnetiniu rezonansu. A, dar galima encifiliograą paskaityt. Bet tai neįdomu.
Maidenana, manęs nežeidžia žmogus kuris mąsto, mane žeidžia kada potencialiai protingas žmogus- na otrez atsisako mąstyti ir rašyti protingas tas savo mintis. Anksčiau tai ką jūs rašėt aš skaičiau ir man buvo labai įdomu, sutikdavau- nesutikdavau su tom mintim, nesvarbu, bet buvo įdomu. O dabar tušti parašymai. Tušti pasakymai. Kam ? Kodėl? Taip reikia dėl kažkokių priežasčių? Nu tada atsiprašau- tyrinėkit. Netrukdysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 03 rugsėjo 2009 - 14:44
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 15:54)
Su jo dantu sepetuku isvaliau klozeta. Ir padejau sepetuka atgal i stikline.

o sitas tai ziaurus budas, nedrisciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 15:54)
Su jo dantu sepetuku isvaliau klozeta. Ir padejau sepetuka atgal i stikline.

Durnė. Poelgis kaip nusususios piemenkos
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2009 09 04, 13:39)
Durnė. Poelgis kaip nusususios piemenkos

Normali reakcja...tai patyrusio...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 09 04, 14:06)
Normali reakcja...tai patyrusio...

hihihi.gif

(o saket - kvaila ideja smile.gif zek, kiek emociju sukele hihihi.gif - gal cia tas, kuris patyres, gal ne - bet efektas nuostabus... )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 rugsėjo 2009 - 15:24