Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

QUOTE(Baniukas @ 2008 12 12, 17:38)
Kol nebuvom vedę tai lėkdavau pas drauges pasitūsinti ir ttt.O dabar kai jau vedę,kažkaip prigesau,nebent su vaiku kur išdumiam?
Papildyta:
ir šiaip apsipirkimas nuramina labiau nei draugės  biggrin.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherich @ 2009 01 03, 13:34)

antras keršijimas - eiti į atskirą lovą miegot...Bet, dieve, kaip tuščia būną miegot atskirai...jau ilgas laikas to nebepraktikuoju... cool.gif

o vat is sito kersijimo niekada neisausgiu as, visada einu i kita lova...
Atsakyti
QUOTE(miljak @ 2009 01 07, 15:00)

o vat is sito kersijimo niekada neisausgiu as, visada einu i kita lova...

Deja deja, jis miega dažniausiai kaip užmuštas, o aš ta neramuolė. tad jei tektų atskirai miegoti, tai aš neišsimiegočiau visai, o jis tuo tik džiaugtųsi doh.gif
Atsakyti
pamenu ir savo kersta .... kai grizo girtas.. PASLEPIAU jo mobilke..turejo toookia kruta...toookia kruta, ir nauja uz kuria kelis gabalus suplojes buvo thumbup.gif patikekik kaip jis del to parinosi, kaip pergyveno, net baldus namie pradejo stumdineti, o as ijungusi ramiaka viduje zvengiu.... visa menesi jam jos neatidaviau wink.gif wink.gif Pas ji yra mada: isvaziuoju kur: grysiu po valandos...praeina 2-3 val. nera dar, skambini - telefono niekada nekelia...o ir pats nepaskambina

Kita karta (manasis futbolistas - organizuoja megejiskas komandas ir dalyvauja varzybose ir pan.) kai jau "nusibodo" jo savaitgaliniai futbolo susiejimai, kurie baigiasi gerais tusiukais....sukarpiau visa jo futbolo apranga...ne i skutelius, bet toookiom graziom isilginemis ikarpomis thumbup.gif Zinoma supyko...bet darbas jau padarytas ...
Tada tikrai netalaike jau nervai... buvome pragyvene kartu jau 6 metus, is kuriu 3 savaitgaliai !!! per menesi ir 2 darbo dienos - praleidziami tik futbole.
Atsakyti
Tikra meilė nekerštinga. Nieko gero kerštu nepasiekiama.
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2009 01 16, 23:53)
pamenu ir savo kersta .... kai grizo girtas.. PASLEPIAU jo mobilke..turejo toookia kruta...toookia kruta, ir nauja uz kuria kelis gabalus suplojes buvo  thumbup.gif  patikekik kaip jis del to parinosi, kaip pergyveno, net baldus namie pradejo stumdineti, o as ijungusi ramiaka viduje zvengiu....  visa menesi jam jos neatidaviau  wink.gif  wink.gif  Pas ji yra mada: isvaziuoju kur: grysiu po valandos...praeina 2-3 val. nera dar, skambini - telefono niekada nekelia...o ir pats nepaskambina

Kita karta (manasis futbolistas -  organizuoja megejiskas komandas ir dalyvauja varzybose ir pan.) kai jau "nusibodo" jo  savaitgaliniai futbolo susiejimai, kurie baigiasi gerais tusiukais....sukarpiau visa jo futbolo apranga...ne i skutelius, bet toookiom graziom isilginemis ikarpomis  thumbup.gif Zinoma supyko...bet darbas jau padarytas ...
Tada tikrai netalaike jau nervai... buvome pragyvene kartu jau 6 metus, is kuriu 3 savaitgaliai !!!  per menesi ir 2 darbo dienos - praleidziami tik futbole.

Tas tai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2009 01 16, 23:53)

Kita karta (manasis futbolistas -  organizuoja megejiskas komandas ir dalyvauja varzybose ir pan.) kai jau "nusibodo" jo  savaitgaliniai futbolo susiejimai, kurie baigiasi gerais tusiukais....sukarpiau visa jo futbolo apranga...ne i skutelius, bet toookiom graziom isilginemis ikarpomis  thumbup.gif Zinoma supyko...bet darbas jau padarytas ...
Tada tikrai netalaike jau nervai... buvome pragyvene kartu jau 6 metus, is kuriu 3 savaitgaliai !!!  per menesi ir 2 darbo dienos - praleidziami tik futbole.

Gal siek tiek per ziauriai biggrin.gif
Atsakyti
tai nuo daug ko priklauso- jei kalba eina apie kazkokia rimta situacija, kai paciai ne siutas kyla, o sirdele skauda, niekada net minties nebuna kerstui.bet jau jei kokiose kvailose buitinese situacijose isiutina ar sunervina- kerstauju visada, net nusedet negaliu vietoj kol nepadarau kazko panasaus ir jam blush2.gif turbut dar neisaugau ir as is to amziaus 4u.gif bet mums taip gyventi smagiau- pvz kai atsibodo, kad ignoruojami mano prasymai nepalikineti ir nemetyti savo panesiotu kojniu miegamajame, as tas purvinas kojnes jam sukisau i darbini jo portfeliuka biggrin.gif na po to aisku jau jis kerstauja ir taip erzinames kerstaudami kol neatsibosta ax.gif
Atsakyti
Jis man,as jam,jis man,as jam....
Jei kersyjama uz kazka,vadinasi buvai to"negerumo"vertas,nes pats nesi geresnis.
Atsakyti
Jeigu ir nekersiju bent parodau,kad esu pikta biggrin.gif
Atsakyti
Buvo kazkada, kai paruosusi vakariene ir nesulaukusi is darbo griztancio ismeciau i siuksliu deze visa vakariene doh.gif
Atsakyti
Išmaunu pas draugaites arba neatsiliepiu į skambučius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiuteee @ 2009 01 19, 21:18)
kai atsibodo, kad ignoruojami mano prasymai nepalikineti ir nemetyti savo panesiotu kojniu miegamajame, as tas purvinas kojnes jam sukisau i darbini jo portfeliuka biggrin.gif na po to aisku jau jis kerstauja ir taip erzinames kerstaudami kol neatsibosta ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reiks ir man taip padaryti thumbup.gif thumbup.gif Nes tikrai nedziugina, ir jau nervina, kai vakare jis kojine ne vonioje palieka, o prie lovos galo.

Atsakyti