Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 08 01, 14:58)
visgi prisiminiau, ir kazkada "bjaurybe" pabuvau. Ziauriai norejau i kiniecius nuvaryt sriubos jau trecia diena, o jis vis rytoj rytoj nuvarysim ir tt.. Ir kaip tik ta vakara visiskas badas namie, sakau varom i kiniecius. Tas ne, as nenoriu valgyt, tingiu ir tt. Nu px galvoju, nuejau i virtuve, rukau, o tas girdziu telefonu pica uzsisakineja. Bl kaip pasiutau. Isiruosiau viena i kiniecius, o brangusis tuo metu iki bankomato ejo pinigu, isejus dar rukau prie laiptines, ir ziuriu tas pareina. Atsistojau ir nuejau sau. Bande dar vytis, saukt, nes raktu neturejo. O as sau nuejau lyg niekur nieko. Ir nebuvo kinieciuose mano sriubos ta diena (cia kaip tycia) ir grizau namo nieko nepesus biggrin.gif O brangusis sedi prie laiptines, ruko, namo neieina.. biggrin.gif net pagailo kazkaip. Bet ir jis "nepasisiukslino", visa seimynine pica vienas suslamste, ne maziausio gabaliuko nepaliko biggrin.gif

Liuks istorija, abu gerai čia jūs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 30, 23:10)
... tai kai supykdavau virdavau spagečius bet celus nelaužytus ...

va cia tai kerstas lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau truputį ir...
Pagalvojau, kad niekad negalėčiau nieko panašaus padaryt. Nei išeiti į kitą lovą, nei jį išvaryt. O apie drabužių sukarpymą net minties nebūtų (pati baisiai pasiusčiau jei mano šokių aprangai ką nors padarytų). Juk vis dėlto tai pinigus kainuoja, o ir kiekvienas savo pomėgių turi turėti.
Dėl pykčių, mes nesipykstam. Kiekvienas išsakom savo nuomonę, argumentuotą ir abu kartu sprendžiam kokį sprendimą geriausia toje situacijoj priimti. Kaip normalūs, du suaugę ir civilizuoti žmonės. O ne kaip vaikai (nenoriu nieko įžeisti, bet kai kurių elgesys vaikiškas/paaugliškas). smile.gif
Atsakyti
Nukirpau rankoves megztinio, kuri buvau padovanojusi lotuliukas.gif
nes dėvėdavo ji kai eidavo pas panas.
Dabar tik juokinga ir tiek, kai prisimeni. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2009 01 03, 13:34)
Va, atsivežė mano draugas mane pas savo tėvus..Šventėms..Tėvai į kaimą išvažiavo, namai tušti..Svetimas miestas..Jis pareiškė, kad į garažą nori eiti pasikrapštyti..aš paniurzgėjau, bet jis sako - žurnalų krūvą atsivežei, plius telikas yra, egzui mokykis... rolleyes.gif Veiklos pilna..O be to - juk reikia turėti savų pomėgių, kitaip žmonės būdami kartu gali uždusti, reikia pabūti atskirai ir pan..Na, ką, tiesą sako, išleidau..Vakarop, praėjus daugiau nei 8h vienai buvimo svetimuose namuose užsiožiavau..Kaip taip, net nepaskambina, gal man liūdna, gal gaisrą sukėliau..Taip supykau, kad išsidažiau, apsirengiau, pažiūrėjau, kur yra artimiausias prekybos centras, pasiėmiau pinigų ir eisiu..nesvarbu, kad naktis, nežinau, net į kurią pusę eit reikės doh.gif Ir kaip tyčia, besidažant akis tušu (nors naujas tušas) blakstienas sulipino net du kartus taip, kad tiesiog žiauriai atrodžiau, ėjau plaut, tada vėl dažyt ir vėl plaut..Nuojauta kuždėjo, kad tyčia čia kažkas darosi ir jis spės pareit, o aš jam neatkeršysiu...  rolleyes.gif
Ir spėjo pareit, buvau su paltuku, jau ruošiausi eit..Užrakino duris, raktus paslėpė lotuliukas.gif Apsirengė, nusiprausė, užkando, tada atrakino, aš visa principuota ėjau prieky, jis pasivijo, apsikabino ir ėjom taip..juokės iš manęs, kai klausė kur einam, aš sakau į Babiloną,o kad ne į tą pusę einu- nesvarbu..
Dažnai man taip būna..Kaip kažkas sakė jau - darydavo taip, bet jau užaugo..man dar toli turbūt  unsure.gif
Antras keršijimas - eiti į atskirą lovą miegot...Bet, dieve, kaip tuščia būną miegot atskirai...jau ilgas laikas to nebepraktikuoju... cool.gif

Atsiprasau, bet vos laikiaus balsu nepradejus prunkst beskaitydama tavaja istorija lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2009 01 16, 23:53)

Kita karta (manasis futbolistas -  organizuoja megejiskas komandas ir dalyvauja varzybose ir pan.) kai jau "nusibodo" jo  savaitgaliniai futbolo susiejimai, kurie baigiasi gerais tusiukais....sukarpiau visa jo futbolo apranga...ne i skutelius, bet toookiom graziom isilginemis ikarpomis thumbup.gif Zinoma supyko...bet darbas jau padarytas ...
Tada tikrai netalaike jau nervai... buvome pragyvene kartu jau 6 metus, is kuriu 3 savaitgaliai !!!  per menesi ir 2 darbo dienos - praleidziami tik futbole.
Visiskai nesistebiu. Matyt meldziasi, kad ir ketvirtas savaitgalis priklausytu tik futbolui.
Atsakyti
Karta buvau i kava druskos iberusi bebe.gif buna gi tokiu situaciju, kur skandalyti nevalia, tai reikia gi kazkaip atsigriebt devil.gif
Atsakyti
Su jo dantu sepetuku isvaliau klozeta. Ir padejau sepetuka atgal i stikline.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 rugpjūčio 2009 - 15:08
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 13:54)

Tai čia tu?

http://www.youtube.c...h?v=53SCAEKwqWg

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 15:54)

Sorry, bet čia žiauriau nei žiauru g.gif
Atsakyti
ne žiauru. buka.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 24, 11:28)
ne žiauru. buka.

Taip...mes žinom...iš pradžių mėnesininis kraujas į košę...jei nepadeda,tada klozetinis dantų šepetėlis...jei turto yra,finalui samdomas kileris...
Atsakyti