Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

QUOTE(zhilius @ 2009 08 25, 19:14)
Bet is kitos puses pasakyti irgi pavojinga, kad netycia nebutu paciai dantys su tuo paciu sepeteliu isvalyti. biggrin.gif

Aš ne apie šepetėlį kalbėjau, o bendrai mirksiukas.gif kam kažką daryti, jei rezultato nėra smile.gif
Atsakyti
esu kartas supykus ir ispylus alu i kriaukle lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi esu pries pora metu, atseit, kersijus. Tuomet MB ciurna buvo pasitempes ir vaiksciot savaite negalejo, buvo vasara ir jis kaip tik ant alaus "pasineses"buvo, po pora buteliu vakare. Zodziu, susipykom, mane nervai ima, reikia eit i parduotuve, o zinau, kad saldytuve alaus nera. Tai ka, as apsiprekinus pareinu ir alaus tik sau parsinesu pora buteliuku. Sedziu pries telika, demonstratyviai geriu, jam ne gurksnio neduodu ir dar antra buteli paslepiau, o jam, matosi, taip norisi, taip norisi, bet ne velnio jis negavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TiO2 @ 2009 08 25, 16:26)
Kai nezino, tai ir galva neskauda, toks kerstas nera saldus.
Stomatologo paslaugos dabar brangios. Temperatura nuo stomatito kila iki 40... Bus apkaltintas nevala, kisantis purvinas rankas i burna ir patirs finansiniu islaidu + dantisto malonumus. Man to gana zinoti.
Atsakyti
Buvau pakeitus visus exso passwordus ir itikinus ,kad jis cia pats girtas tai padare.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 08 26, 17:00)
Buvau pakeitus visus exso passwordus ir itikinus ,kad jis cia pats girtas tai padare.

čia Jūsų įtikinėjimo meistriškumas toks aukštas, ar vyras toks negudrus ? hihihi.gif
Atsakyti
Matai moterys kokios klastingos...visokių subtilių kerštų prisigalvoja...gyvatės...o vyras tik nebent į liurlį užvažiuotų...
Atsakyti
Aš tai su jo dantų šepetuku buvau kriauklę pavalius, kampelius, taip nuoširdžiau blush2.gif , dabar taip nedaryčiau..

ir dar šunį pas jį į kambarį įgrūdus aiškinau, kad jis vienas paliktas kaukia, negali būti be žmonių, o jis to šuns nekentė, tai man buvo labai maloni kiaulystė jo atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Praksa @ 2009 08 27, 13:52)
Aš tai su jo dantų šepetuku buvau kriauklę pavalius, kampelius, taip nuoširdžiau  blush2.gif , dabar taip nedaryčiau..

ir dar šunį pas jį į kambarį įgrūdus aiškinau, kad jis vienas paliktas kaukia, negali būti be žmonių, o jis to šuns nekentė, tai man buvo labai maloni kiaulystė jo atžvilgiu.

Nu jūs ir duodat moteriškės doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su tais dantų šepetėliais tai iš vis doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš tai su jo dantų šepetuku buvau kriauklę pavalius, kampelius, taip nuoširdžiau  blush2.gif , dabar taip nedaryčiau..

įsivaizduoju, sėdi vyras , žiūri krepšinį, o šuo prie durų kaukia lotuliukas.gif
Atsakyti

geriau daryk kaip as-eik tusintis.t.y eik tusintis su manim 4u.gif
Atsakyti
niekada nekerštauju schmoll.gif
Atsakyti