Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

QUOTE(Indraja @ 2009 01 06, 15:43)
na mano situacija yra tokia:
- dažausi kas pusantro mėnesio, pirmiausiai nusibalinu šaknis, paskiau ant viršaus dedu dažus. Plaukų galiukai mano neišsišakoja, nes nespėję - kerpuosi kas 3-4 mėn. Tai gi jie nukerpami paprasčiausiai...
- plaukų priežiūros priemonėms skiriu nemažai pinigų, t.y. geresni šampūnai, aliejukai, drėkinimo losjonai ir pan..., tai gi galiu ir daugiau mažiau balintis, tai va...
- šiaip kas balinasi plaukus, neišvengiamai turi labiau ir daugiau rūpintis plaukų priežiūra, nes plaukas labiau pažeidžiamas ir išsausėja, nei dažant tamsiom spalvom, čia kur kas daugiau peroksido ir pan.... Beje, kas tinka vienam, nebūtinai tinka kitam...
- dėl dažų - man šitie dažai labiausiai patinka, nes net ir mano kirpėja tai patvirtino, kad iš ne profesionalių jie išlaiko ilgiausiai blizgesį ir švelnumą ir nesudegina plaukų  ax.gif Blogiausi iš visų bandytų - Palette  doh.gif Po jų ant galvos turėjau šiaudų kupetą  verysad.gif O dažų bandžiau tikrai daug, kol apsistojau ties šiais dažais.
- beje, blonduotiem plaukams reikia pirkti priemones ne kaip dažytiems, o kaip sausiems ir pažeistiems plaukams - čia prioritetas skiriamas drėkinimui  rolleyes.gif

Matai kaip.. as tai noriu uzsiauginti ilgus plaukus tai taip stirpiai nenoriu ju kankinti..
O kaip manai, jei dazyti vien tik su sitais daziukais kokia turetu spalvyte gautis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2009 01 06, 14:47)
tokia namų sąlygom tikrai nepatapsi  schmoll.gif ryškiai matosi, kad čia visa galva dažyta sruogom kokiom trim spalvom, jei ne daugiau...  rolleyes.gif

šiaip yra L'oreal Recital Preference dažai, ant kurių pakuočių užrašyta, kad nėra geltonų atspalvių  ax.gif aš tai jau kokius metus dažausi Hollywood spalva Nr.9, tai gaunuosi tokia švelni kreminė, nėra geltono atspalvio, nesu peroksidinė ir labai natūraliai atrodo, turiu omeny, kad nėra kokia nors baisiai dirbtina spalva  rolleyes.gif

o kur tuos daziukus perki, kokia kaina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Indraja @ 2009 01 06, 16:18)
jais prekiauja visi PC, Drogas, Kosmados ir pan.... Vienu žodžiu jų nusipirkti ne problema, o foto va blush2.gif , čia tik nesaulėta diena, tai ir plaukai labiau matiniai atrodo, nors iš tiesų nuo šių dažų jie blizgesį tikrai pakankamai ilgai išlaiko  ax.gif

user posted image

tavo irgi pakankamai labai sviesus ax.gif

oi merginos ziuriu i jusu plaukuciu spalva ir man seile varva, jau toks grozis, as baltai pavydziu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 06, 16:46)
Matai kaip.. as tai noriu uzsiauginti ilgus plaukus tai taip stirpiai nenoriu ju kankinti..
O kaip manai, jei dazyti vien tik su sitais daziukais kokia turetu spalvyte gautis?  g.gif

va man tas pats klausimas iskilo?

nes as kazkaippamanaiu, kad is karto tokia spalvike iseina, nes balinti pirma ir deti spalva as taip akzkaip nelabai noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 06, 15:45)
kad ir tavo spalvike labai grazi  thumbup.gif

na man apie tokias tikraiusiai tik pasvajoti  doh.gif

Dėkoju 4u.gif Čia tik nuotraukose taip gal gavosi nuo blico gražiai, nes šiaip tai jie į geltonumą yra, ir žiauriai nualinti... Rešiu galus kaip reikiant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2009 01 06, 16:27)
Dėkoju  4u.gif  Čia tik nuotraukose taip gal gavosi nuo blico gražiai, nes šiaip tai jie į geltonumą yra, ir žiauriai nualinti... Rešiu galus kaip reikiant  ax.gif

O kokiais daziukais dazai?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 06, 16:37)
O kokiais daziukais dazai?

Paskutinį kartą dažiau su Londa šviesiausia į pilkumą, su 9% peroksidu... Bet gavosi pilkai mėlyni, o po kelių plovimų palieka šviesūs, bet daug maž mėnesio bėgyje įgauna geslvą atspalvį. Ir taip kaskart...

Dėl to noriu atrasti dažus ir spalvą, kad reikėtų tik šaknis padažyti, o ne per visus dar pertepti dažymo laiko pabaigoje, kitaip gautųsi spalvotai doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

aš tai šviesinuosi plaukus kirpykloje, sruogelėmis. Kokie dažai - nežinau, bet spalva nebloga.
Geltonumui nuimti naudoju Lakme šampūną iš Teknia serijos. Kažko ypatingo nepajutau.
Galiukams naudoju Bio - traitment aliejuką. Man jis ne labai, norėtųsi truputį riebesnio blush2.gif

O kokias kaukes Jūs naudojate? Vistiek, balintiems plaukams reikia ypatingos priežiūros. Norėčiau kokios nors neriebinančios plauko 4u.gif

Be to, mano plaukai truputį banguojasi, tai atrodo tokie kaip truputį susivėlę. Tai nežinau ką su jais daryti. Nesinori jų tiesinti po kiekvieno plovimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2009 01 06, 17:27)
Dėkoju  4u.gif  Čia tik nuotraukose taip gal gavosi nuo blico gražiai, nes šiaip tai jie į geltonumą yra, ir žiauriai nualinti... Rešiu galus kaip reikiant  ax.gif

na jei man taip bent nuptraukose gautusi lotuliukas.gif

na nenukirpk tu taip tipriai tu plauku, bent nuotraukoje jie neatrodo nusiure mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Abecele3 @ 2009 01 06, 18:43)
Sveikos, merginos,

aš tai šviesinuosi plaukus kirpykloje, sruogelėmis. Kokie dažai - nežinau, bet spalva nebloga.
Geltonumui nuimti naudoju Lakme šampūną iš Teknia serijos. Kažko ypatingo nepajutau.
Galiukams naudoju Bio - traitment aliejuką. Man jis ne labai, norėtųsi truputį riebesnio  blush2.gif

O kokias kaukes Jūs naudojate? Vistiek, balintiems plaukams reikia ypatingos priežiūros. Norėčiau kokios nors neriebinančios plauko  4u.gif

Be to, mano plaukai truputį banguojasi, tai atrodo tokie kaip truputį susivėlę. Tai nežinau ką su jais daryti. Nesinori jų tiesinti po kiekvieno plovimo  g.gif

pas mane jie irgi truputi banguojasi, tai buna ypac kai isplaunu galva pasisiausia ir kaip susivele doh.gif
as naudoju dabar toki dilgeliu tonika ir c:echo nenuplaunama balzama ir avon seruma galiukams, tai kaip viska sutepu plaukuciai visai lyg nieko atrodo, bet kita diena vel tas pats atsikelus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 06 sausio 2009 - 16:50
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 06, 14:38)
As irgi anksciau tap maniau, bet poto pagalvokau kam as kas menesi turiu kirpyklai moketi po 200 lt, kai pabande mane nudazyti drauge ir puikiai gavosi, labai paprastas reikalas, tik reikia grazius dazus issirinkti  ax.gif

Tieasa, o tu ir su tais paciais Holliwoodo daziukais dazaisi?
Gal gali plaukuciu foto ikelt? blush2.gif

As dazausi su Kerastase dazais kirpykloje. Namie neeksperimentuoju, gaila plauku, nes ilgi ir nenukankinti. Kirpykloje kas menesi palieku 280 Lt ir dar daug pinigu isleidziu plauku prieziuros priemonems: naudoju Alterna ir Kerastase. Bet rezultatu patenkinta. Foto paieskosiu, kur spalva gerai matytusi, ikelsiu kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 01 06, 19:05)
As dazausi su Kerastase dazais kirpykloje. Namie neeksperimentuoju, gaila plauku, nes ilgi ir nenukankinti. Kirpykloje kas menesi palieku 280 Lt ir dar daug pinigu isleidziu plauku prieziuros priemonems: naudoju Alterna ir Kerastase. Bet rezultatu patenkinta. Foto paieskosiu, kur spalva gerai matytusi, ikelsiu kada  mirksiukas.gif

butinai ikelk, labai smalsu kaip atrodo tas grozis tiek kainuojantis kiekviena menesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 06, 17:08)
butinai ikelk, labai smalsu kaip atrodo tas grozis tiek kainuojantis kiekviena menesi  ax.gif

na ten nera kazko ispudingo ar is koto verciancio. paprasciausiai spalva as patenkinta, plauku bukle taip pat. daug kas pasako, kad grazus plaukai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 01 06, 20:16)
na ten nera kazko ispudingo ar is koto verciancio. paprasciausiai spalva as patenkinta, plauku bukle taip pat. daug kas pasako, kad grazus plaukai  blush2.gif  mirksiukas.gif

na tai ir svarbiausia, manau uz grazius ir sveikus plaukucius, mums motriskom nieko negaila thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
valdonė tavo spalva nereali, man irgi labai patinka sniego baltumo plaukai wub.gif

gal ir mazochistiskai nuskambes bet plaukus dazau

user posted image

nes tik jie normaliai nudazo nes naturalus mano palukai mazdaug tokie- http://www.thecheers...re/images/2.jpg

o ant virsasu dedu spalva su sitais daziukais

user posted imagepo palette nekas buna bet naudoju sita purskikli user posted image ir gerai buna smile.gif
Atsakyti