Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

QUOTE(GinMintė @ 2009 01 05, 23:00)
Sveikutės  4u.gif  jungiuosi prie jūsų, esu dažyta šviesiaplaukė, vargstu su spalva, niekaip neišgaunu kokios noriu, anksčiau dažydavau kirpykloje, bet labai brangiai gaudavosi, vos ne kas mėnesį po 200 lt, dabar bandau surasti gerus dažiukus dažytis namie, dažiausi su garnier, bet spalva labai geltona gavosi..  doh.gif  kas gali patarti kokius dažiukus naudoti dažantis namie arba nebrangia kirpyklą gal kas žino, kur gražia šviesia spalva išgauna  ax.gif

labukas mirksiukas.gif

as irgi dazydava kirpikloje, bet dabar nusprendziau namie. kolkas neatradu savo dazu. nusiprkau keunes tao uz savaiteles kokios bandysiu,ziuresim kas iseis. biggrin.gif

o garnier su kokiu numeriuku dazai?
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2009 01 03, 19:05)
manau, kad daug kuriose kirpyklose parduoda, o konkrečiai mačiau Akropoly ir Mindaugo Maximos viršuje esančiose Buržua grožio salonuose

O gerai nupilkina plaukus? nes drauge sake kazkada loreal pirko, jai jokio efekto g.gif nors aš kur turiu ne loreal tai labai fainas biggrin.gif patinka man mano plaukai, nes jau buvau nutarus tamsinti, kaip nervino geltona spalva biggrin.gif
Papildyta:
O kas čia per keune dažai? Niekada neteko matyti tokių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 05, 23:13)
labukas  mirksiukas.gif

as irgi dazydava kirpikloje, bet dabar nusprendziau namie. kolkas neatradu savo dazu. nusiprkau keunes tao uz savaiteles kokios bandysiu,ziuresim kas iseis.  biggrin.gif

o garnier su kokiu numeriuku dazai?

As daziausi viena karta su 110, bet gavosi per tamsiai, o kita karta be numeriuko buvo smile.gif bet vistiek spalva nepatiko, igeltonuma gavosi.

Lauksiu ziniu apie keunes dazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 05, 23:00)
Sveikutės  4u.gif  jungiuosi prie jūsų, esu dažyta šviesiaplaukė, vargstu su spalva, niekaip neišgaunu kokios noriu, anksčiau dažydavau kirpykloje, bet labai brangiai gaudavosi, vos ne kas mėnesį po 200 lt, dabar bandau surasti gerus dažiukus dažytis namie, dažiausi su garnier, bet spalva labai geltona gavosi..  doh.gif  kas gali patarti kokius dažiukus naudoti dažantis namie arba nebrangia kirpyklą gal kas žino, kur gražia šviesia spalva išgauna  ax.gif

lentvaryje yra thumbup.gif kirpeja ir gan nebragei gaunasi as savo ilgus plaukus dazausi pas ja sviesiai ir spalva gera ir dar ne kart pas ja daugiau kaip 100lt nemokejau apsieidavau po 60-80 cia su kirpimu ir dar sruogeliu kitos spalvos idejimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš visada dažau su garnier nr.111 4u.gif Ieškojimų buvo daug, tai vieninteliai dažai nuo kurių nebūnu geltonas viščiukas. Įmesiu foto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2009 01 06, 10:27)
Sveikos, aš visada dažau su garnier nr.111  4u.gif Ieškojimų buvo daug, tai vieninteliai dažai nuo kurių nebūnu geltonas viščiukas. Įmesiu foto  4u.gif
user posted image

'

Sveika. Saplvytė thumbup.gif O GARNIER rodos yra keletas skirtingų pakuočių, tai gal tiksliau būtų galima? ax.gif

Radau dar ir tokius... g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jukituke: 06 sausio 2009 - 09:57
Tokia mergina ant pakelio, tik didesnė pakuotė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O kokie tavo naturali spalva plaukų? Tamsi ar šviesoka? ax.gif

O ar nesigavo pilkai mėlyni plaukai pradžioje? Čia nuotrauka iš karto po dažymo ar jau po kelių plovimų?

Ir dar klausimėlis - pirmą kartą su jais dažai ar jau seniai juos naudoji? ax.gif

Būsiu dėkinga už pagalbą pasirenkant spalvytę 4u.gif
Papildyta:
Dar tokia iš Garnier 111 yra...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2009 01 06, 09:58)
O kokie tavo naturali spalva plaukų? Tamsi ar šviesoka?  ax.gif

O ar nesigavo pilkai mėlyni plaukai pradžioje? Čia nuotrauka iš karto po dažymo ar jau po kelių plovimų?

Ir dar klausimėlis - pirmą kartą su jais dažai ar jau seniai juos naudoji?  ax.gif

Būsiu dėkinga už pagalbą pasirenkant spalvytę  4u.gif

Mano natūrali spalva tamsi (rudai pilka, jei taip galima pavadinti).
Šioje foto po dažymo praejo gera savaitė, pilkai mėlyni plaukai gaunasi labai nežymiai, nes visada laikau ilgiau nei reikia (žinau , kad blogai ax.gif ). Šituos dažus naudoju ne vienerius metus, jie man the best 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2009 01 06, 11:02)
Mano natūrali spalva tamsi (rudai pilka, jei taip galima pavadinti).
Šioje foto po dažymo praejo gera savaitė, pilkai mėlyni plaukai gaunasi labai nežymiai, nes visada laikau ilgiau nei reikia (žinau , kad blogai  ax.gif ). Šituos dažus naudoju ne vienerius metus, jie man the best  4u.gif

Aš taip pat juos naudojau apie metus, bet prieš kokį gerą pusmetį kažkas juose pasikeitė, nes nebesigaudavo tokia spalva, tai nusivyliau ir vėl ėmiau kitos ieškoti verysad.gif

Jie man irgi būdavo geri, tik išsausindavo plaukus, bet nenudegindavo kaip kiti dažai unsure.gif Reikės vėl išbandyti...

DAR keletas klausimukų blush2.gif
O tu visą galva dažai ar tik šaknis? Pilkintojus dar kokius naudoji ar ne? Ir ar plaukams kokias kaukes dedi ar ne? Plaukai tavo atrodo tikrai sveiki ir žvilgantys! wub.gif
Papildyta:
Mano plaukų spalva šiuo metu tokia:

user posted image

Tačiau noriu kažką keisti, nes galiukai nušiurę ir nulūžinėję, tai kirpsiu iki pečių ir keisiu spalvytę, tik nežinau ar tokią kaip tavo, ar kažką panašaus į tokią:
user posted image

Tik aišku, pačiai namie jau taip nesigaus, teks į kirpėjas kreiptis verysad.gif
Atsakyti
Man jie nesisausina plauko, gal kad naudoju įvairias drėkinamasias priemones (kaukės, makadamijų aliejų ir pan). Dažau tik šaknis, nenaudoju jokių pilkintojų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 01 05, 22:00)

Labuka, vat ir as noreciau surasti kokia nebrangia kirpykla kur graziai spalvyte isgautu ir nebutu nei ryza nei geltona smile.gif
Kazkuri rase jog zn kirpeja lentvaryje, o ji vln nedirba? Koks vardas ir gal koordinates galima butu gaut? ax.gif
O kur kitos dazotes ir esat patenkintos? Nes as irgi po 200 kazkur moket jau nebegaliu kaskart verysad.gif O dazyt jau verkiant reikia, saknys daug atauge verysad.gif Namie rizikuot nedrisciau trbt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jukituke @ 2009 01 06, 11:12)

Tačiau noriu kažką keisti, nes galiukai nušiurę ir nulūžinėję, tai kirpsiu iki pečių ir keisiu spalvytę, tik nežinau ar tokią kaip tavo, ar kažką panašaus į tokią:
user posted image

Tik aišku, pačiai namie jau taip nesigaus, teks į kirpėjas kreiptis  verysad.gif

Ir as tokia spalvyte noreciau isbandyt. Man atrodo cia deta sruogeliu rusvu plonu ax.gif
Atsakyti