Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

Dar turiu klausimeli ax.gif As naudoju stai siuos smeigtukus
user posted image
Taciau darant kilpele man jie susilanksto visaip blush2.gif ne pati kilpele,bet kotas ax.gif kazkokie labai netvirti jie, gal kokiu geresniu yra ar storesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2008 12 18, 11:08)
Taciau darant kilpele man jie susilanksto visaip blush2.gif ne pati kilpele,bet kotas ax.gif kazkokie labai netvirti jie,  gal kokiu geresniu yra ar storesniu g.gif

O kaip jis gali susilankstyt? g.gif Juk uždedi karoliukus, kurie ir prilaiko smeigtuką, kol darai kilpelę smile.gif Aš naudoju 0,7mm smeigtukus, mat storesni nepralenda pro kai kuriuos karoliukus doh.gif o plonesni minkšti labai ax.gif
Atsakyti
Mano 0.5 na kazkokie minksti nzn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2008 12 18, 16:45)
Mano 0.5 na kazkokie minksti nzn  ax.gif

Per minkšti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 17, 21:17)
Uogyte, skleidi klaidinga informacija. Jos ir rankdarbiu parduotuvese kainuoja panasiai kaip senukuose smile.gif.

Ant troselio niekas mazgo nerisa. Tam yra spaustukai.
Wife - as pirkau SilverCity. Siaip, pries tai turejau tas is senuku. Pirkau naujas tik todel, kad anos netycia nuluzo  blush2.gif (cia buvo retkarciais naudojamos ir pagal tikrtaja paskirti  blush2.gif ). Nepasakyciau, kad labai didelis skirtumas, bet su anomis iseina mazesnes kilputes. Nors atkreipiau demesi - vistiek naudoju tokio pacio dydzio.

Atsiprasau uz neteisinga info, bet pati su tokia realybe susiduriau, kad rankdarbiu parduotuvese replytes brangesnes. Na gal neuztaikiau ant pigesniu replyciu. Be to, cia info apie Vilniaus parduotuves butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte3: 18 gruodžio 2008 - 18:04
QUOTE(R.A. @ 2008 12 18, 18:57)
Per minkšti  unsure.gif

Na dedant akmenuka gal kieciau laikosi, bet jei vilnos rutuliuka tai man susikraipo nu nzn kodel biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Indternetu perkant gauansi pigiau
http://www.tavokarol...;product_id=483
http://www.karoliuka...products_id=163
Atsakyti
jau is karoliuku akmeneliu znypliu tu visu tai tikrai nepirkciau...tos pacios senukines geresnes....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 19, 18:18)
jau is karoliuku akmeneliu znypliu tu visu tai tikrai nepirkciau...tos pacios senukines geresnes....

Pabandytum geresnes, tikrai nebenorėtum net į rankas paimt tas iš Senukų hihihi.gif Man draugė pirko iš elektros prekių parduotuvės kažkur Žukausko g, tai miela net dirbti thumbup.gif
Atsakyti
as su senukinem ir nedirbu...bet turejau is seniu ir is akmeneliu tu...tai ir sakau is seniu geresnes uz tas...tos net luzta...smile.gif)))
o siaip tai...as ant tokiu daiktu begailiu...geriau tureti viena geresni ir sau ramiai dirbti...nei pirkeliotis papigiai....
as cia konkreciai tik kalbu apie ta antra jusu nurodyta parduotuve.
kitose tikrai neblogu yra:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 19 gruodžio 2008 - 19:07
Man irgi kol kas usizavejimo nekelia paksutine parduotve. Tiesiog idejau kaip pavyzdi smile.gif.
Atsakyti
na man ji kadangi sestadieniais pasiekiama panevezio turguje...ir kaika pirkus...ir siaip vis apziuriu...tai isvis ji man nepatinka:))))
Atsakyti