Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

sveikos,
čia gal pataikysiu į temą....gal galite kuri padėti... unsure.gif

labai reikia Gutermano vielutės 0,4mm aš esu kaune......

rašykit į až.....būsiu dėkinga....reikia iki pirmadienio....
Atsakyti
Turiu klausimeli, gal kas pagelbes 4u.gif
Noriu sau pasidaryti kaklo verini, tik nerandu paaiskinimo, kaip suverus ant troselio pritvirtinti uzsegima, kokiu detaliu reikia g.gif
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Pasiziurek auksarankes.lt tikrai viskas labia aiskiai parodyta (P.S. Pradiniam puslapyje ir pavaizduota)
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2009 01 03, 02:10)
Pasiziurek auksarankes.lt tikrai viskas labia aiskiai parodyta (P.S. Pradiniam puslapyje ir pavaizduota)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sugalvojau suverti žieduką ir nelabai suprantu, kaip pagal šitą schemą sujungti šoną. ta prasme kokiu principu verti?
Atsakyti
Sveikutes
Turiu toki klausima: kokio storio vielute naudojama daryti apyrankems? Pirkau pas mus parduotuveje tai mane patikino, kad 0,4 mm, ale s... gaunasi. skysta ji man pasirode.Tai dabar galvoju kokios reikia 0,6 ar 0,7 mm g.gif Ir kuri gal vis del to daro su 0,4 mm storio vielute, tai kur butent ja naudojat ? ( Tikiuosi supratot ax.gif , nes dar tik mokinuosi.Perskaiciau jau labai daug, ir visa pradziamoksli , tai po truputuka pradedu daryti papuosaliukus)
Atsakyti
iewuxi, nu jau ant 0.4mm vielos tai nieks neveria blink.gif jei ten vielutė, tai kaip ir minėjai pagrinde naudoja 0.7mm vielutes arba panašias. o gal ji ten apie troselį kalbėjo, tada jau nežinau kokio storumo. vienu žodžiu tavo spėjimai dėl storio teisingi smile.gif sėkmės darbe smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
Pasakykit man žaliai, kuo ypatinga viela su atmintimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiara two in one: 05 sausio 2009 - 00:22
Sveikutės,
užsukau čia su paprastu klausimėliu, tikiuosi pagelbėsit smile.gif Darant vėrinį susiduriau su tokia problema- troselis susilanksto ,o tada ir vėrinio kokybę pagadina. Gal galėtumėt pasakyti ant ko geriausia verti ir kokio storio reikia. Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti
man paskutiniu metu labai patkti pradejo silkinis siulas...ir puikiai laiko ir lengva dirbti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulia @ 2009 01 05, 12:29)
Sveikutės,
užsukau čia su paprastu klausimėliu, tikiuosi pagelbėsit smile.gif Darant vėrinį susiduriau su tokia problema- troselis susilanksto ,o tada ir vėrinio kokybę pagadina. Gal galėtumėt pasakyti ant ko geriausia verti ir kokio storio reikia. Iš anksto ačiū smile.gif

O kaip jis tau susilanksto? g.gif Aš tik ant troselio darau, patikimai gaunas.

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 12:30)
man paskutiniu metu labai patkti pradejo silkinis siulas...ir puikiai laiko ir lengva dirbti... 4u.gif

Ir išlaiko sunkesnius akmenukus, kt karoliukus? g.gif
Atsakyti
aha islaiko...as visada dedu dviguba siula, naudoju tuos is fire parsisiutus, jie man truputi kitokie nei pas mus... 4u.gif
Atsakyti