Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

Invincible, aš mačiau Pilies g. parduotuvėje (Vilniuje), bet nežinau, ar vis dar yra unsure.gif
Atsakyti
Aciu merginos, ieskosime. 4u.gif
Dar norejau paklausti, kaip daromi auskarai-"vinukai"? Kalbu apie tokius "vinukus":
user posted image
Kaip suprantu reikia kliju ar kaip kitaip pritvirtinamas akmuo? Gal nebutinai su klijais? Gal kazkaip kitaip galima? Ir kokie cia tvirtinasi akmenys: ar pusiau grezti ar is viso be skyluciu? Nes reikia tokiu auskariuku su kates akies akmenuku, bet kaip toki akmenuka rasti be skyluciu, nezinau g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 02 gruodžio 2009 - 14:03
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 02, 09:16)
prisitvirtino gerai, bet galima ir klijais patepti  4u.gif

g.gif O KAIP Jūs tvirtinote? Spaudėt su replėm? Lygiom ar dantytom?
Atsakyti
klausiau, nes nuotraukoj jos lyg ir kvadratinės truputį tokios...
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 12 02, 15:03)
klausiau, nes nuotraukoj jos lyg ir kvadratinės truputį tokios...

Is isores viena puse kvadratine, viduje apvalinta, kita puse visa apvali. 4u.gif Su jomis labai lengva daryti kilputes, ypatingai tinka pradedanciosioms. Pati as jas turiu, pirkau mugeje, reikia sesei-niekur nerandame pirkti. Akmeneliai.com parduotuveje nera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 02 gruodžio 2009 - 14:10
QUOTE(Invincible @ 2009 12 02, 13:52)
Aciu merginos, ieskosime.  4u.gif
Dar norejau paklausti, kaip daromi auskarai-"vinukai"? Kalbu apie tokius "vinukus":
user posted image
Kaip suprantu reikia kliju ar kaip kitaip pritvirtinamas akmuo? Gal nebutinai su klijais? Gal kazkaip kitaip galima?  Ir kokie cia tvirtinasi akmenys: ar pusiau grezti ar is viso be skyluciu? Nes reikia tokiu auskariuku su kates akies akmenuku, bet kaip toki akmenuka rasti be skyluciu, nezinau  g.gif  g.gif

cia pusiau gresti tvirtinasi, be skylucių akmenukui buna be adatėlės 4u.gif

QUOTE(vaivorykste:) @ 2009 12 02, 13:56)
g.gif O KAIP Jūs tvirtinote? Spaudėt su replėm? Lygiom ar dantytom?

tiesiog lengvai įsikiša į užsegimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 02, 15:45)
cia pusiau gresti tvirtinasi, be skylucių akmenukui buna be adatėlės  4u.gif

O dar klijai klijuojasi ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 12 02, 14:47)
O dar klijai klijuojasi ar kaip?

galit klijuoti, tvirciau bus, kad paskui neiskristų
Atsakyti
Supratau, aciu. O buna pirkti kates akies akmenuku pusiau greztu? Niekur nerandu tokiems auskariukams, randu tik perliukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 12 02, 17:01)
Supratau, aciu. O buna pirkti kates akies akmenuku pusiau greztu? Niekur nerandu tokiems auskariukams, randu tik perliukus  rolleyes.gif

klijai čia yra būtini, nes kitaip akmenukas nesilaikys. dedami pusiau gręžti, bet aš kažkada kai dariau, tai dėjau pilnai gręžtus, bet, kad skylutės nesimatytų, užkijau swarovski akutę mirksiukas.gif bet čia jau vaizduotės reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 02, 14:45)
tiesiog lengvai įsikiša į užsegimą  4u.gif

blush2.gif Na Jūs man atleiskit, tūndrai, ale... Man jie kaip lengvai įsikiša, taip pat lengvai ir išsitraukia bigsmile.gif Nesinori, kad pas kažką ausyje išsivėptų doh.gif Tai matyt reik juos paklijuot g.gif
Atsakyti
Merginos, as vel kreipiuosi i Jus, nes nesuprantu kaip elgtis su replemis spaustukams. Atrodo cia viskas aiskiai aprasyta:
http://www.tavokarol...n...vice&path=1
Viska taip ir darau, bet kai noriu suspausta karoliuka uzapvalinti, man jis nutrupa verysad.gif Kazin ka ne taip darau... O gal tie mano karoliukai nekokybiski, bet negali buti, bandziau su dviem skirtingais ir tas pats gaunasi... g.gif
Atsakyti