Invincible, aš mačiau Pilies g. parduotuvėje (Vilniuje), bet nežinau, ar vis dar yra

Aciu merginos, ieskosime.
Dar norejau paklausti, kaip daromi auskarai-"vinukai"? Kalbu apie tokius "vinukus":

Kaip suprantu reikia kliju ar kaip kitaip pritvirtinamas akmuo? Gal nebutinai su klijais? Gal kazkaip kitaip galima? Ir kokie cia tvirtinasi akmenys: ar pusiau grezti ar is viso be skyluciu? Nes reikia tokiu auskariuku su kates akies akmenuku, bet kaip toki akmenuka rasti be skyluciu, nezinau

Dar norejau paklausti, kaip daromi auskarai-"vinukai"? Kalbu apie tokius "vinukus":

Kaip suprantu reikia kliju ar kaip kitaip pritvirtinamas akmuo? Gal nebutinai su klijais? Gal kazkaip kitaip galima? Ir kokie cia tvirtinasi akmenys: ar pusiau grezti ar is viso be skyluciu? Nes reikia tokiu auskariuku su kates akies akmenuku, bet kaip toki akmenuka rasti be skyluciu, nezinau

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 02, 09:16)

klausiau, nes nuotraukoj jos lyg ir kvadratinės truputį tokios...
QUOTE(Globusyte @ 2009 12 02, 15:03)
klausiau, nes nuotraukoj jos lyg ir kvadratinės truputį tokios...
Is isores viena puse kvadratine, viduje apvalinta, kita puse visa apvali.

QUOTE(Invincible @ 2009 12 02, 13:52)
Aciu merginos, ieskosime.

cia pusiau gresti tvirtinasi, be skylucių akmenukui buna be adatėlės

QUOTE(vaivorykste:) @ 2009 12 02, 13:56)
tiesiog lengvai įsikiša į užsegimą

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 02, 15:45)
O dar klijai klijuojasi ar kaip?
QUOTE(Invincible @ 2009 12 02, 14:47)
O dar klijai klijuojasi ar kaip?
galit klijuoti, tvirciau bus, kad paskui neiskristų
Supratau, aciu. O buna pirkti kates akies akmenuku pusiau greztu? Niekur nerandu tokiems auskariukams, randu tik perliukus

QUOTE(Invincible @ 2009 12 02, 17:01)
Supratau, aciu. O buna pirkti kates akies akmenuku pusiau greztu? Niekur nerandu tokiems auskariukams, randu tik perliukus 

klijai čia yra būtini, nes kitaip akmenukas nesilaikys. dedami pusiau gręžti, bet aš kažkada kai dariau, tai dėjau pilnai gręžtus, bet, kad skylutės nesimatytų, užkijau swarovski akutę

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 02, 14:45)

Merginos, as vel kreipiuosi i Jus, nes nesuprantu kaip elgtis su replemis spaustukams. Atrodo cia viskas aiskiai aprasyta:
http://www.tavokarol...n...vice&path=1
Viska taip ir darau, bet kai noriu suspausta karoliuka uzapvalinti, man jis nutrupa
Kazin ka ne taip darau... O gal tie mano karoliukai nekokybiski, bet negali buti, bandziau su dviem skirtingais ir tas pats gaunasi...
http://www.tavokarol...n...vice&path=1
Viska taip ir darau, bet kai noriu suspausta karoliuka uzapvalinti, man jis nutrupa