Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

Invincible, ir man pasidabruoti visi lūžta verysad.gif Klausiai kažkada pardavėjo vienoje parduotuvėje - sakė, kad reikia sidabrinius spaustukus naudoti, jie minkštesni ir pasiduoda. Bet juk jų ir kaina visai kitokia doh.gif Tai kol kas apsieinu ir taip - suspaudžiu "blyną" ir tiek.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 06, 16:14)
Invincible, ir man pasidabruoti visi lūžta  verysad.gif  Klausiai kažkada pardavėjo vienoje parduotuvėje - sakė, kad reikia sidabrinius spaustukus naudoti, jie minkštesni ir pasiduoda. Bet juk jų ir kaina visai kitokia  doh.gif  Tai kol kas apsieinu ir taip - suspaudžiu "blyną" ir tiek....  unsure.gif

Gal tuomet reikia pirkti kuo mazesnius, t.y. mazdaug 2mm, arba naudoti paslepejus, suspaudi blynuka ir paslepi g.gif Neisivaizduoju ka daryti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 07 gruodžio 2009 - 12:49
Invincible, aš naudoju paslėptukus, tinka jie ir "blynams" (jeigu mažesnis spaustukas - dedu 3 mm. paslėptuką, jeigu didesnis spaustukas, vėriniams ir pan., tai dedu 4 mm. burbuliuką, o dažniausiai - po du iš kiekvienos pusės. Puikiausiai paslepia thumbup.gif Auskaruose, kur tie "blynai" labai vaizdo negadina - taip ir palieku smile.gif
Dėl mažų spaustukų - labai priklauso, kam naudoti - jeigu sunkesnis vėrinys, tai gali neatlaikyti, aš jau pasimokiau doh.gif unsure.gif

Na, o tas suspaudimas pusiau tikriausiai labai jau geras dalykas, bet, matai, reikia sidabrinių spaustukų tada rolleyes.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos.
Gal kas turit kokių paveiksliukų su vėrinukais iš pailgų karoliukų (lazdelių). Turiu aukso spalvos, bet niekaip nesugalvoju kaip suvert, nes jie labai blizga, nesinori, kad jų būtų per daug, reikia derint su kitokiais. Ieškau pavyzdžių, ne kažką randu. Pagelbėkit, jei galit.
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2009 12 07, 20:03)
Prašau pagalbos.
Gal kas turit kokių paveiksliukų su vėrinukais iš pailgų karoliukų (lazdelių). Turiu aukso spalvos, bet niekaip nesugalvoju kaip suvert, nes jie labai blizga, nesinori, kad jų būtų per daug, reikia derint su kitokiais. Ieškau pavyzdžių, ne kažką randu. Pagelbėkit, jei galit.

Neturiu pvz., bet derint bandyčiau su juodu g.gif
Atsakyti
sveikutes, siandien nusipirkau replytes:
http://www.perliukas...age.php?pID=302

ne su apvaliais kaip pav, o su pusiau apvaliais, pirkau akropoly siver cityje, sake ner skirtumo su apvaliom ar pusiau apvaliom, bet nesigauna man ka daryti sad.gif
nzn ar cia replytes kaltos ar reikia gerai pasimokyti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 08 gruodžio 2009 - 00:20
QUOTE(*nikituke* @ 2009 12 08, 00:16)
sveikutes, siandien nusipirkau replytes:
http://www.perliukas...age.php?pID=302

ne su apvaliais kaip pav, o su pusiau apvaliais, pirkau akropoly siver cityje, sake ner skirtumo su apvaliom ar pusiau apvaliom, bet nesigauna man ka daryti sad.gif
nzn ar cia replytes kaltos ar reikia gerai pasimokyti sad.gif

Nu bet sugalvok tu man, nėra skirtumo doh.gif doh.gif doh.gif Galite nueiti į tą cilver city ir paprašyti, kad prie akių padarytų nors vieną kilputę su tokios replėm mega_shok.gif Pusiau apvalios (t.y. su plokščiu viduriuku) skirtos spaustukams užspausti, prilaikymui, kilpučių pataisymui, bet niekaip su tais plokščiais galais nepadarysit kilpučių schmoll.gif Reikėtų arba visiškai apvalių, arba tokio varianto, kai vienas galas apvalus, o kitas - keturkampis, tada į jį įdedat vielos galą, prispaudžiat apvaliu galu ir sukat... blush2.gif
Atsakyti
perskaičiau Jūsų pamokėles ir labai patiko, viskas taip konkrečiai atsakyta, labai dėkinga Jums už patarimus. dabar belieka pasipirkti reikiamų dalykėlių ir pradėti bandyti mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 08, 10:38)
Nu bet sugalvok tu man, nėra skirtumo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Galite nueiti į tą cilver city ir paprašyti, kad prie akių padarytų nors vieną kilputę su tokios replėm  mega_shok.gif  Pusiau apvalios (t.y. su plokščiu viduriuku) skirtos spaustukams užspausti, prilaikymui, kilpučių pataisymui, bet niekaip su tais plokščiais galais nepadarysit kilpučių  schmoll.gif  Reikėtų arba visiškai apvalių, arba tokio varianto, kai vienas galas apvalus, o kitas - keturkampis, tada į jį įdedat vielos galą, prispaudžiat apvaliu galu ir sukat...  blush2.gif

aciu labai, gryzau siandien i silver city ir pakeiciau, pasirodo mane tikrai suklaidino, pasikeiciau i normalias, na dabar mokysiuos smile.gif pirmieji bandymai jau panasu kazkas i kilpute, o vakar doh.gif niekaip nesigavo normalios
Atsakyti
super gavosi ir paprastos ir su uzsukimu kilputes, na ir as pradesiu auskariuku gamyba bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 12 08, 22:57)
super gavosi ir paprastos ir su uzsukimu kilputes, na ir as pradesiu auskariuku gamyba  bigsmile.gif  wub.gif

Ogo, smagu, kad iš karto gaunasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksime papuošalų nuotraukų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
dar vienas klausimelis ant ko geriau verti burbulus? ant vielutes ar ant zylkos?
Atsakyti