Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Mes irgi apsipirkome!!!
Sampuna, krema veidui, ir vyr.kvepalus (tual.vandeni). O jau kvepalai... wub.gif Negaliu "atsiuostyti" lotuliukas.gif Gavome 30% nuolaidos rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi negaliu tu zaliosios arbatos kvepalu atsiuostyti smile.gif Galvoju gal reikia paimt ir purskiamus kvepaliukus? Gal zinot, kiek jie mazdaug kainuoja?
Atsakyti
Nusipirkau zaliosios arbatos kvepalus ir dvi cukruotu vaisiu zvakes doh.gif Viskas, mano pirkiniai jau uzristi doh.gif Bad girl, bad frusty.gif

Vakar buvau Europos parduotuvej, siandien Gedimino pr., tai nukainuotu produktu zymiai daugiau Gedinimo pr.
Atsakyti
man irgi cukruotu vaisiu zvake  kaip ir smilkalai

Aš paskaitinėjau,kad cukruotų vaisių skanus kvapas, bet kai pabandžiau tai visiškai nepatiko schmoll.gif .Skonio reikalas, man medaus patys pačiausi iš ten wub.gif
Ir ambre kvapo tie kubeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 27, 18:11)
Aš paskaitinėjau,kad cukruotų vaisių skanus kvapas, bet kai pabandžiau tai visiškai nepatiko schmoll.gif

Tu cukruotu vaisiu yra keletas rusiu. Man patiko vienintele - raudona etikete biggrin.gif Kitos siaip sau
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 01 27, 21:35)
Tu cukruotu vaisiu yra keletas rusiu. Man patiko vienintele - raudona etikete  biggrin.gif  Kitos siaip sau

Cukruotų vaisių yra viena rūšis smile.gif Tas kitas kvapas tai apelsino-cinamono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 01 27, 21:50)
Cukruotų vaisių yra viena rūšis smile.gif Tas kitas kvapas tai apelsino-cinamono smile.gif

a, as galvojau, kad jie visi yra cukruoti vaisiai smile.gif
Atsakyti
Siandien neatsilaikiau;

ruban d"orange kuno sveitiklis ( apelsininis su medum)
apple cleansing oil veido valiklis
ir kuno sviestas roziu kvapo
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 01 27, 22:58)
a, as galvojau, kad jie visi yra cukruoti vaisiai smile.gif

Tiek žvakių, tiek purškiamų patalpų kvapų yra daug rūšių: cukruoti vaisiai, cinamonas-apelsinas, ambra, medus (man rodos tik žvakė), žiemos miškas ir t.t.

Man tai gaila, kad nebėra klementinų žvakės. Taip gaiviai kvepėdavo...
Atsakyti
gal kam teko isbandyti si seruma plaukams? kokia nuomone apie ji? smile.gif user posted image

atrodo radau atsiliepimus ax.gif patingejau pries klausdama pasiskaitineti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 01 vasario 2009 - 20:36
QUOTE(werda @ 2009 01 27, 23:20)
Siandien neatsilaikiau;

ruban d"orange kuno sveitiklis ( apelsininis su medum)
apple cleansing oil veido valiklis
ir kuno sviestas roziu kvapo

Na ir kaip roziu kuno sviestas ? bigsmile.gif
Kaip ti maciau ispardavimas ir nebloga kaina to sviesto bigsmile.gif
Atsakyti
nezinau kaip Lt, bet UK ketvirtadienis prasides Honey&Lemon campaign. Galiu pasakyti kad pardavime bus nuostabaus kvapo zvake. Tobula mano skoniui, jau keliais griebsiu iskart blush2.gif

Pajamiau pries pora dienu Almond Bust Gel, paziuresim kas per stebuklas. Ambre zvake.Red Rice veido matintoja. Imortelle very prescious fluid'a. smile.gif
Atsakyti