Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Sunaudojau jau migdolu ir abuoliu aliejuka veidui ir tonika, nieko gero ar blogo negaliu pasakyti schmoll.gif kaina didele, bet stebuklu nedaro, nebepirksiu smile.gif
Atsakyti
Jarida Paskelbta Šiandien, 15:01
  Sunaudojau jau migdolu ir abuoliu aliejuka veidui ir tonika, nieko gero ar blogo negaliu pasakyti  kaina didele, bet stebuklu nedaro, nebepirksiu 

O kokie stebuklai turėjo įvykti? g.gif
Man L'Occitane patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 03, 18:15)
O kokie stebuklai turėjo įvykti? g.gif
Man L'Occitane patinka wub.gif

Jei neklystu,tai jus nusipirkot loccitane 5eteriniu alieju sampuna su balzamu blush2.gif ,gal galima issamius atsiliepimus ax.gif
Vis neapsisprendziu... Tigiu nebenoriu,o manokloraine i pabaiga,tai vis zvalgaus i siuos
Atsakyti
juratyte26 Paskelbta Šiandien, 18:42
  QUOTE(Manija69 @ 2009 02 03, 18:15)
O kokie stebuklai turėjo įvykti? 
Man L'Occitane patinka

Jei neklystu,tai jus nusipirkot loccitane 5eteriniu alieju sampuna su balzamu  ,gal galima issamius atsiliepimus 
Vis neapsisprendziu... Tigiu nebenoriu,o manokloraine i pabaiga,tai vis zvalgaus i siuos

Aš labai jų norėjau, o Tigių jau ne, bet kaip tik negavau su eteriniais aliejais, teko pirkti Tigi lotuliukas.gif
Esu naudojus balzamą, kurie pas juos skystoki man ax.gif , kaukę su eteriniais aliejais, nebloga, o dabar turiu repairing serumą ir mist'ą.Na rezultatų dar nematyti, bet juos naudoti malonumas, tie kvapai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 03, 19:33)
Aš labai jų norėjau, o Tigių jau ne, bet kaip tik negavau su eteriniais aliejais, teko pirkti Tigi lotuliukas.gif
Esu naudojus balzamą, kurie pas juos skystoki man ax.gif , kaukę su eteriniais aliejais, nebloga, o dabar turiu repairing serumą ir mist'ą.Na rezultatų dar nematyti, bet juos naudoti malonumas, tie kvapai wub.gif

o as gavau nusipirkt mazaji buteliuka sampuno su eteriniais aliejais. biggrin.gif sake didelius atvezt turetu vasario vidury konsultante, tai laukiu lb, nes tikrai paliko gera ispudi. siaip pati irgi turiu ir tigi dumb blond (bet man jis kazkaip netinka), ir klorane su mangais esu bandziusi, bet sitas dabar mano nr1 wub.gif savaitgali zadu keliauti ieskoti sios pacios serijos kaukes arba kondicionieriaus, kazin kuri geriau imt? g.gif
Atsakyti
Girl_not4_you Paskelbta Šiandien, 19:48
  QUOTE(Manija69 @ 2009 02 03, 19:33)
Aš labai jų norėjau, o Tigių jau ne, bet kaip tik negavau su eteriniais aliejais, teko pirkti Tigi 
Esu naudojus balzamą, kurie pas juos skystoki man  , kaukę su eteriniais aliejais, nebloga, o dabar turiu repairing serumą ir mist'ą.Na rezultatų dar nematyti, bet juos naudoti malonumas, tie kvapai

o as gavau nusipirkt mazaji buteliuka sampuno su eteriniais aliejais.  sake didelius atvezt turetu vasario vidury konsultante, tai laukiu lb, nes tikrai paliko gera ispudi. siaip pati irgi turiu ir tigi dumb blond (bet man jis kazkaip netinka), ir klorane su mangais esu bandziusi, bet sitas dabar mano nr1  savaitgali zadu keliauti ieskoti sios pacios serijos kaukes arba kondicionieriaus, kazin kuri geriau imt?

jei visgi jų bus tai puiku thumbup.gif Reikia greičiau baigti kokį šampūną,kad būtų proga nusipirkti L'Occitane wub.gif
Man tai visada reikia ir kondicionieriaus ir kaukės, nes šiaip kaukę pataria naudoti pora kartų per savaitę, o kondicionierių aš naudoju kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Roziu pudra-mil voniai ? rolleyes.gif arba levandu druska voniai?
Atsakyti
mergaites,o yra sios firmos kokiu priemoniu nuo plauku slinkimo?aciu smile.gif
Atsakyti
Ar esat kuri nors bandziusi L'Occitane ir The body shop'o kuno sviestus, ar galetumete juos palyginti kuris geresnis ir pan.? Is anksto atsiprasau jei anksciau buvo apie tai diskutuota, visos temos neskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 02 10, 14:43)
Ar esat kuri nors bandziusi L'Occitane ir The body shop'o kuno sviestus, ar galetumete juos palyginti kuris geresnis ir pan.? Is anksto atsiprasau jei anksciau buvo apie tai diskutuota, visos temos neskaiciau  blush2.gif

L'Occitane kosmetikos sudėtis geresnė, mažiau chemijos. O jeigu rinktis pagal kvapą- tai čia skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2009 02 10, 18:02)
L'Occitane kosmetikos sudėtis geresnė, mažiau chemijos. O jeigu rinktis pagal kvapą- tai čia skonio reikalas  mirksiukas.gif

Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 01, 21:56)
Na ir kaip roziu kuno sviestas ?  bigsmile.gif
Kaip ti maciau ispardavimas ir nebloga kaina to sviesto  bigsmile.gif

siaip roziu kvapu nemegstu, bet sis labai geras, neerzinantis:) susigeria labai greitai. kadangi oda labai labai sausa, galeciau tept pora kartu is eiles. bet turbut uz ji nieko riebesnio nerasiu.
Atsakyti