Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(jurguze @ 2009 02 19, 19:08)
As tai isdrisau nusipirkt tepamus kvepaliukus blush2.gif Pasiimiau zaliosios arbatos kvapo, nes jie vieninteliai manes neerzino, nes esu  nestuke.gif  lotuliukas.gif Laikosi apie 2-3va. tai tikrai. Kvpas netoks intensyvus thumbup.gif
Papildyta:

Panevezyje buvai? As irgi buvau sestadieni, bet pardavejos nekokios pasirode blush2.gif Nusipirkau kvepaliukus ir greit dingau is pardes lotuliukas.gif

aha, Panevezyje smile.gif pasirodo man pasiseke thumbup.gif as tai kol kas nieko nepirkau, isbandysiu meginelius ir jei man tiks, tai sekanti karta jau eisiu pratustinti pinigines ax.gif vakar vakare susitepiau migdolu-obuoliu kremo visa megineli doh.gif o siaubas, per visa nakti nesusigere, ryskiai padauginau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 20 vasario 2009 - 10:24
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 02 19, 23:43)
Gal kas bande toki sampuna, ka galetumet apie ji pasakyti? rolleyes.gif

user posted image

o kokiems plaukams jis skirtas?
Atsakyti
Vakar isbandziau Migdolu kuno krema tai kvapas man nelabai bet drekina tai gerai... mastau ar nusipirkti g.gif
Atsakyti
jurguze Paskelbta Šiandien, 16:42
  QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 02 19, 23:43)
Gal kas bande toki sampuna, ka galetumet apie ji pasakyti? 

o kokiems plaukams jis skirtas?

Ant bonkutės užrašyta Dry & Damaged ax.gif
Atsakyti
Sorry, nepamaciau, man per smulkiai uzrasyta ax.gif
Atsakyti
jurguze Paskelbta Šiandien, 18:18
  Sorry, nepamaciau, man per smulkiai uzrasyta 

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 02 20, 15:48)
Vakar isbandziau Migdolu kuno krema tai kvapas man nelabai bet drekina tai gerai... mastau ar nusipirkti g.gif

na kvapas cia toks subjektyvus dalykas smile.gif man asmeniskai jis net labai labai wub.gif o kalbant apie pati krema jis tikrai geras, ypac po skutimosi proceduru labai nuramina ir sudrekina oda 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 11, 17:20)
Vakar nusipirkau L'Occitane dezodorantą nuo prakaito, na kol kas patiko,žiūrėsim kaip op darbo dienos biggrin.gif
Ir taip pat mačiau Kaune pramonės Maximoj,antrame aukšte C&D style, repairing šampūnų su eteriniais aliejais,kaukių, bet kondicionierių nebuvo... g.gif

na ir kaip? as norejau pirkt ta dezodoranta ar verta?
Atsakyti
As pabandziau ju kondicionieriu, tingiu paziuret dabar su kuo ten, tokia balta etikete ir pats jis baltas, tai kaip nieko - plaukai susivele, nors mano buna tik po sampuno jau grazus galai...
Atsakyti
[/QUOTE]
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 11, 17:20)
Vakar nusipirkau L'Occitane dezodorantą nuo prakaito, na kol kas patiko,žiūrėsim kaip op darbo dienos
Ir taip pat mačiau Kaune pramonės Maximoj,antrame aukšte C&D style, repairing šampūnų su eteriniais aliejais,kaukių, bet kondicionierių nebuvo...

na ir kaip? as norejau pirkt ta dezodoranta ar verta? [/QUOTE]

Sunku pasakyti kaip kitam...man asmeniškai tai tikrai verta thumbup.gif ,kai pasitepu eteriniai aliejai jaučiasi,bet greit išgaruoja...Bet nuo prakaito kvapo tai man jis liuksiškas,tikrai labai fainutis,manau kitą kart vėl pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 02 20, 16:48)

QUOTE(vaidicita @ 2009 02 20, 22:51)
na kvapas cia toks subjektyvus dalykas smile.gif man asmeniskai jis net labai labai  wub.gif o kalbant apie pati krema jis tikrai geras, ypac po skutimosi proceduru labai nuramina ir sudrekina oda 4u.gif

As taip pat isbandziau sio kremo meginuka, tai labai patiko ir kvapas wub.gif wub.gif
Idomu kiek jis kastuoja?
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2009 02 21, 12:26)
As taip pat isbandziau sio kremo meginuka, tai labai patiko ir kvapas  wub.gif  wub.gif
Idomu kiek jis kastuoja?

Kūno kremas 200 ml lyg 149 Lt
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 02 21, 12:27)
Kūno kremas 200 ml lyg 149 Lt

Aisku, daugokokai doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti