Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(just_angel @ 2009 03 20, 20:41)
Gal žinot kaip reikia iššifruoti L'Occitane priemoniu galiojimo laiką? :h

Skaiciuojasi nuo priemones pradejimo vartot,pvz.kremas jautriai odai 6menesiai.
Papildyta:
Nors ant pienelio parasyta,kad galioja iki 2011 07, o nuo atidarymo 6men.
Atsakyti
Man ryžių prausiklis ir tonikas labai patiko. Mano oda mišri ir tikrai problematiška. Tiesa fluidas drėkina nepakankamai - labai išsausėjo oda. Paskui bandžiau atstatyti drėgmę su obuolių ir dar kažko kremu - baisiai netiko, bert ėmė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella @ 2009 03 20, 23:46)
Man ryžių prausiklis ir tonikas labai patiko. Mano oda mišri ir tikrai problematiška. Tiesa fluidas drėkina nepakankamai - labai išsausėjo oda. Paskui bandžiau atstatyti drėgmę su obuolių ir dar kažko kremu - baisiai netiko, bert ėmė  g.gif

Kiek daug musu turi misria oda tongue.gif Man irgi migdolu ir obuoliu veido kremas netiko,suerzino oda...
Atsakyti
QUOTE(AJ. @ 2009 03 21, 00:06)
Kiek daug musu turi misria oda tongue.gif Man irgi migdolu ir obuoliu veido kremas netiko,suerzino oda...

Man ir labai nepatiko sitas kremas schmoll.gif gavau dovanu tai sutepiau dekolte zonai, ten bent jau nealergizavo smile.gif aplamai man loccitane veidui, paakiams schmoll.gif kunui tik patinka vienas migdolu kremas, o daugiau tai...kaina sukelta pernelyg didele, ir nematau uz ka moket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 03 20, 19:41)
Ir dar norėčiau atsiliepimų apie vynuogių seriją kūnui ax.gif

Ir jeigu žinot, kokios kainos vynuoginės serijos? ax.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pagirti vaikiška (mamos ir vaiko) kūno balzamą. Aš turėjau tą, kuris prieš tai buvo - tai jos sviestmedžio sviestas su kokosų ir dar kažkoks maišytas - šiaip superinis dalyka,s bet labaai riebus ir sunkiai susigera, vaika rengdavau riebaluotą biggrin.gif O dabartinis smagesnis - daugiau kaip kremas, greičiau susigeria, maloniai kvepia good.gif
Atsakyti
Kai pirkau l'occitane kauke sausiems ir pazeistiems plaukams, man dave pora meginuku su veido kremais. Vienas obuoliu ir migdolu, o kitas su alyvuogiu aliejum lygtais. Tas su obuoliais ir migdolais tai visai nieko, bet kad labai patiko ir nepasakyciau, kainos tikrai nevertas. O nuo to su alyvuogiu aliejum mane isbere! Is pradziu visas veidas kaist pradejo, israudo, paskui isverte mazais spuogeliais visa veida. Oda i oda panasi kokia savaite nebuvo, tokia kaip rupleta, siurksti. Ejau pas kosmetologe, kad kaukiu uzdetu, nusveistu. Kosmaras kazkoks buvo, po savaites tik praejo verysad.gif Ot ir zinok zmogus, kad nori. Tai jei buciau ta krema visa nusipirkus ir 100lt i bala ismetus doh.gif Beje, kauke plaukams irgi savo kainos neverta. Vienu zodziu, daugiau i ta parduotuve as nebesugrysiu ax.gif
Atsakyti
Gelaite Paskelbta Šiandien, 09:51
  Kai pirkau l'occitane kauke sausiems ir pazeistiems plaukams, man dave pora meginuku su veido kremais. Vienas obuoliu ir migdolu, o kitas su alyvuogiu aliejum lygtais. Tas su obuoliais ir migdolais tai visai nieko, bet kad labai patiko ir nepasakyciau, kainos tikrai nevertas. O nuo to su alyvuogiu aliejum mane isbere! Is pradziu visas veidas kaist pradejo, israudo, paskui isverte mazais spuogeliais visa veida. Oda i oda panasi kokia savaite nebuvo, tokia kaip rupleta, siurksti. Ejau pas kosmetologe, kad kaukiu uzdetu, nusveistu. Kosmaras kazkoks buvo, po savaites tik praejo  Ot ir zinok zmogus, kad nori. Tai jei buciau ta krema visa nusipirkus ir 100lt i bala ismetus  Beje, kauke plaukams irgi savo kainos neverta. Vienu zodziu, daugiau i ta parduotuve as nebesugrysiu 

Gal netiko kurie nors ingridientai g.gif
Man tai L'Occitane laaabai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella @ 2009 03 20, 23:46)
Man ryžių prausiklis ir tonikas labai patiko. Mano oda mišri ir tikrai problematiška. Tiesa fluidas drėkina nepakankamai - labai išsausėjo oda. Paskui bandžiau atstatyti drėgmę su obuolių ir dar kažko kremu - baisiai netiko, bert ėmė  g.gif

Gal dar yra naudojanciu ryziu fluida? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
As kiek esu naudojusi loccitane produktu, tai tik apie viena galiu laabai gerai atsiliepti: migdolu aliejus dusui.... mmmmm kas per geris. Prabangus malonus kvapas ir konsistencija super...

Dar naudojau: verbenu sampuna, sveitikli su gervuogiu kauliukais, kazkoki krema-kauke-pilinga rankoms, taip ir nesupratau kas ten is tikruju ax.gif sheabutter lupoms. dar lyg verbenu saldanti pieneli kunui, po deginimosi gal ir nieko. Na taip gavosi, kad visu siu gaminiu turejau po viena, antra karta nepirkau. Tik ta duso alieju jau koki 4 karta perku.
Atsakyti
Spicai, matau,kad kaukę išparduotuvėje parduodat.Kuo neįtiko?
Atsakyti
Patarkit kuri Loccitane sampuna pirkti. Mano plaukai ties saknimis labai greit riebaluojasi,o galiukai sausoki.Mastau apie plonu ir normaliu plauku sampuna. Gal yra naudojanciu ji?
Atsakyti