Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Finna Paskelbta Šiandien, 16:27
  Gal kuri išbandėt stiprinamąjį sausų ir pažeistų plaukų serumą? Rašo, kad atkuria pažeistų plaukų galiukus 

Baiginėjasi aliejukas plaukų galams, dairausi kažko naujo 

Na aš turėjau, bet net nežinau kaip apibūdinti kokią funkciją atlikdavo mano plaukams g.gif Na gal kad be silikono,tai jis plaukų nepalieka slidžių,aš aliejuką vistiek naudojau.Gal maitina plauką, bet arba jo reikia tik truputį arba kaip aš darydavau vakare daug pritepdavau,o ryte plaudavau.Būtent,gal jis suteikią realią naudą, o ne kosmetinę tik.... ax.gif
Atsakyti
Na štai,išbandžiau Aromatologijos serijos šampūną ir kondicionierių sausiems plaukams.Plaunant jausmas nuostabus ax.gif , išsiplovus irgi.Po vienos paros plaukai nesusiriebalavę,švelnūs.Kad tik kainos nesikandžiotų.. rolleyes.gif gal akcija kokia nusimato L'Occitane?
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 03 17, 21:52)
Na štai,išbandžiau Aromatologijos serijos šampūną ir kondicionierių sausiems plaukams.Plaunant jausmas nuostabus  ax.gif , išsiplovus irgi.Po vienos paros plaukai nesusiriebalavę,švelnūs.Kad tik kainos nesikandžiotų.. rolleyes.gif gal akcija kokia nusimato L'Occitane?

As bijau sumeluot, bet vakar praeidama maciau C&D salonuose 20 proc. nuolaida visoms prekems, o jie irgi prekiauja Loccitane 4u.gif
Atsakyti
Deja nėra Šiauliuose C&D smile.gif Dabar tik L'Occitane atsidarė,tai dar delsiu pirkti,laukiu nuolaidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 03 18, 16:13)
Deja nėra Šiauliuose C&D smile.gif Dabar tik L'Occitane atsidarė,tai dar delsiu pirkti,laukiu nuolaidų smile.gif

Tai kad ką tik nuolaidos buvo wink.gif atidarymo proga, draugė sakė, užsipirko visko smile.gif Manau dabar reiks vasaros laukt ...
Atsakyti
Merginos kokia kaina pas mus L'occitane Shea & Cotton Ultra Comforting kaukės?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 03 18, 16:13)

sveika ,gal žinai ar yra Šiauliuose Orising priemonių pirkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 18, 19:20)
Merginos kokia kaina pas mus L'occitane Shea & Cotton Ultra Comforting kaukės?
user posted image

maziuko 15ml. kaina kazkur 19Lt. labai faina kaukyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2009 03 19, 15:12)
maziuko 15ml. kaina kazkur 19Lt. labai faina kaukyte  wub.gif

O 75ml? Nes 15 pirkau likau sužavėta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 19, 13:59)
O 75ml? Nes 15 pirkau likau sužavėta wub.gif

kiek didelis kainuoja tai nazinau.. g.gif bet taip pat labai noreciau suzinot, nes kai pabaigsiu maziuka griebsiu dideli bigsmile.gif mane taip pat suzavejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Atene-: 19 kovo 2009 - 14:02
Jei katalogas nemeluoja tai 75 ml kaukės kainuoja 99 Lt

Kaukė papildyta taukmedžių sviestu (10 proc.), minkštinamuoju natūraliu medvilnės ekstraktu ir raminamuoju saldymedžiu.
Atsakyti
cia veidui? kokiai odai? g.gif
Atsakyti