Noreciau paklausti ar kas naudojate sios firmos ranku kremus?Ar greitai susigeria ir nelieka lipnumo?Ir kokios kainos?is anksto aciu

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 24, 17:02)
Noreciau paklausti ar kas naudojate sios firmos ranku kremus?Ar greitai susigeria ir nelieka lipnumo?Ir kokios kainos?is anksto aciu 

Geresnio rankų kremo nesu turėjusi. Jame yra 20 proc. taukmedžių sviesto, todėl ypač gerai maitiną odą ir skatina atsinaujinti. Greitai susigeria ir nelieka ant rankų riebalų likučių.
150 ml kainuoja 69 Lt (nors kataloge rašo,kad 75 Lt, net nuėjau pažiūrėti ant dėžutės), o mažiukas kataloge rašo kad 29 Lt (bet gal irgi pigiau, matyt kainas keitė tik kažkaip į mažesnę pusę

Aciu labai
jis tik vienos rusies taip?

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 24, 17:15)
Oj ne rankų kremo man rodos yra vos ne prie visų linijų. Kiek pamenu levandų, rožių, vyšnių, verbenų. Bet šitas toks geriausias

QUOTE(Auksuole @ 2009 03 24, 15:43)
Asmeniškai man tai kvapas nelabai priimtinas. Buvau nusipirkusi mažą šveitiklį tai fainas 

O gal kas zinot ar nuolaida taikoma tik perkant dideles pakuotes?

QUOTE(just_angel @ 2009 03 24, 17:54)
O gal kas zinot ar nuolaida taikoma tik perkant dideles pakuotes?
Ar ir miniukams? 

Nemačiau, bet manau tikrai dideliems

QUOTE(Auksuole @ 2009 03 24, 16:55)
As galvoju optimistiskai

O gal kas naudojot Red Rice Ultra-Matte Face Fluid? Mastau gal pirktis, nes veidas riebokas
Buvau nusižiūrėjus žalios arbatos tualetinį vandenį- toks fainas, gaivus kvapas, galvoju pirksiu, bus pavasariui kaip tik. Užėjom su MB į parduotuvę kartu, daviau pauostyt, sako: nu man tai grynai kaip tualeto gaiviklis 
Man labai patinka rankų kremas su taukmedžių sviestu, susigeria greitai, rankos ilgai būna
švelnios
Naudojau. Mano oda mišri/riebi, tai man buvo kaip tik- veidas išlikdavo matinis visą dieną,bet odos nenusausino
Išbandžiau migdolų ir obuolių veido kremą- nepatiko, suriebino odą, ir šiaip toks jausmas nemalonus užsitepus, ir nesusigėrė iki galo gerai

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 24, 16:02)

Man labai patinka rankų kremas su taukmedžių sviestu, susigeria greitai, rankos ilgai būna
švelnios

QUOTE(Oklahoma @ 2009 03 24, 17:41)
O gal kas naudojot Red Rice Ultra-Matte Face Fluid? Mastau gal pirktis, nes veidas riebokas
Naudojau. Mano oda mišri/riebi, tai man buvo kaip tik- veidas išlikdavo matinis visą dieną,bet odos nenusausino

Išbandžiau migdolų ir obuolių veido kremą- nepatiko, suriebino odą, ir šiaip toks jausmas nemalonus užsitepus, ir nesusigėrė iki galo gerai

As turiu vesinamaji verbenu ranku krema-visai nieko,o kvapas,kaip ir visos verbenu linijos produktu man asmeniskai nerealus

30ml kainavo 29Lt.
QUOTE(valkiria @ 2009 03 23, 01:33)
Gundausi tą migdolų aliejų nusipirkt ir aš. Tik gal galėtum pasakyt, ar po dar būtina naudoti kokį kremą ar losjoną? O gal odos papildomai drėkinti nebereikia?
Bet aš čia turbūt dėl pavadinimo įsivaizduoju, kad oda liks kaip aliejuku ištepta
Bet aš čia turbūt dėl pavadinimo įsivaizduoju, kad oda liks kaip aliejuku ištepta

Na oda aliejumi tikrai neliks istepta

Tai noriu pasakyti, kad jis tikrai maitinantis, bet cia laabai individualus dalykas, tiek del odos, tiek del vandens.

aš turiu rožių kvapo kremą, rankos nuo jo tampa laaabai švelnios, net atrodo, kad odos spalva tampa skaistesnė