Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Na va snd isbandziau ju raudonu ryziu kauke ir krema. Mmmm maloni oda. Ziuresiu ar per nakti tas matiskumas temps ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2009 03 25, 23:32)
Na va snd isbandziau ju raudonu ryziu kauke ir krema. Mmmm maloni oda. Ziuresiu ar per nakti tas matiskumas temps ar ne smile.gif

Labai idomus tolimesni atsiliepimai, ar tas kremukas pakankamai drekina, ar nebus kad odele issauses smile.gif

O as noriu pagirti kuno kremuka su migdolais, na tikrai jauciasi stangrinamasis poveikis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai jau patinka rankų kremas medaus su citrina,kavpas pasakiškas ir toks gerai maitinantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2009 03 26, 00:32)

Mane irgi sis klausimas labai domina,jau spiginu akytem i ryziu fluida blush2.gif
Atsakyti
Isbandziau ryziu kauke is meginuko. Ji skaitosi valomoji, matine odele padaro. Del matiskumo tai sutinku 100 proc., tikrai buvo matine, bet kartu tokia lyg pamaitinta. Bet man kazkodel kai kurios veido vietos paraudo, galvoju ar cia i kauke taip galejo sureaguot g.gif
Atsakyti
galvojau jau ispeikti plauku kauke su eteriniais, bet kuo toliau naudoju tuo labiau jauciu poveiki bigsmile.gif matyt jin kitokia nei dauguma kaukiu, kurios is pat pradziu padaro plaukus svelnius o poto plauni ir nieko nebejauti. sita matyt maziau turi visokiu s..sudety, tai ir poveikis gilesnis,o ne tik kosmetinis cool.gif
Papildyta:
gal teko isbandyt koki veido sveitikli, kad gerai isvalytu poras bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as isbandziau plauku kauke su eteriniais aliejais. na ka galiu pasakyt - superine thumbup.gif kaip ir daugelis mano bandytu produktu...

Ypac man super migdolu gelis nuo celiulito pilvui ir slaunims. blush2.gif kvapas superinis, o oda tikrai jau po pirmo panaudojimo svelnute pasidaro rolleyes.gif
Atsakyti
Ši kosmetika man laaaabia patinka wub.gif o jua kvapai wub.gif

bandziau rožių kremą rankoms, labai wub.gif

turejau kazkokia duso zele ir dar turiu losijona su verbenomis wub.gif
Atsakyti
as irgi uz prancuzu Provanso kosmetika! 4u.gif

labai patiko alyvuogiu kremas pavargusiai odai. Naudojau dar alyvuogiu tonika. labai super derinukas, tikrai atgaivina oda, gerai drekina, napsunkina odos wub.gif naturalus kvapas... thumbup.gif

tik pripazinkim, kiek brankoka ta kosmetika... doh.gif na gal dar kokiu nuolaideliu bus ax.gif
Atsakyti
Na taip, kainytės didokos g.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau kauke (nenuvaloma) su medvilne - na visai patiko, oda tikrai liko svelni pamaitina, maloni.. Tik is esmes tai per brangi ji man ax.gif Dar gerai pagalvosiu ar verta pirkti.
Atsakyti
Radau kažkaip vienam tiklapyje tai rodau visiems.

Akcija galioja iki 2009 04 20

user posted image
Atsakyti