Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

[QUOTE]Spicas Paskelbta Šiandien, 16:39
[quote=agvill,2009 04 16, 20:57]
[quote=Spicas,2009 04 16, 21:53]
o man patinka verbenos sampunas
irgi turejau purinanti, o verbunu super taip blizga plaukai

as ir apie verbena masciau vis masciau bet pas pamastciau apie roziu ir susibalamutijau juodai, o verbenu kokie po jo plaukai pasilieka beja jusu koks plauku tipas

[/quote]
mano plaukai ilgi, ju daug, saknys gal prie rebesniu galai prie sausesniu, tai man labai blizga po jo, purumo gal truksta biski
[/QUOTE]
O verbenų šampūnas tau nesausina plaukų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 16, 01:24)
As tai dabar svaigstu del naujuju tu roziu kvepaliuku...man reikia jau dvieju dalyku..na nieko, kita sav.nusipirksiu rolleyes.gif

Šiandien pasipurškiau ant riešo šitų - labai kvepia, negaliu visą dieną nosies atitraukt biggrin.gif Ir žiūriu visai gerai išsilaikė. Bet dar loccitane kvepalų nesu turėjus, nors jau gundausi rolleyes.gif
Atsakyti
Caylee, as jau juos turiu smile.gif Siandien susigrobiau. Dieve, uostau ir uostau dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 19, 00:48)
Caylee, as jau juos turiu  smile.gif  Siandien susigrobiau. Dieve, uostau ir uostau dabar  lotuliukas.gif

Faina tau rolleyes.gif Ypač vasarai nuostabus kvapas, reikės ir man prigriebt.

Užtai vakar nusipirkau toniką su radonaisiais ryžiais, kol kas odai patinka, poras sutraukia, tik žiūrėsiu, ar nesausins.
Atsakyti
[quote=Manija69,2009 04 18, 17:08]
mano plaukai ilgi, ju daug, saknys gal prie rebesniu galai prie sausesniu, tai man labai blizga po jo, purumo gal truksta biski
[/QUOTE]
O verbenų šampūnas tau nesausina plaukų? smile.gif [/quote]
niu kad kolkas nepastebejau, aisku poto dedu kaukes tai norma
Atsakyti
QUOTE(Caylee @ 2009 04 19, 10:03)
Užtai vakar nusipirkau toniką su radonaisiais ryžiais, kol kas odai patinka, poras sutraukia, tik žiūrėsiu, ar nesausins.

Ilgiau panaudojus parašyk įspūdžius apie toniką 4u.gif
Ryžių fluidas man labai patiko, gerai matiškumą išlaikydavo oda visą dieną ax.gif
Atsakyti
DKNight Paskelbta Šiandien, 00:48
  Caylee, as jau juos turiu  Siandien susigrobiau. Dieve, uostau ir uostau dabar 

Toks fainutis buteliukas thumbup.gif Aš net tokių nemačiau,o kaip kvapas?Gaivus?Uosčiau vienus rožių,taip gaiviai rožėm kvepėjo,bet galne šituos g.gif
Atsakyti
Caylee, faina ryziu linija, bet man tik fluidas tinka, bo prausiklis ir tonikas per arsus mano odai smile.gif

manija69, buteliukas tai toks pats istikruju kaip ir senuju roziu kvepaliuku, ar kaip kad ambros ar eu di parie smile.gif kvapas nera gaivus, jis toks gilus, siek tiek saldokas, bet ne per daug., ne toks sunkus kaip kad Neroli. Raudonuju roziu zodziu, ir siek tiek medienos. smile.gif Nu man tai jis labai labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 19 balandžio 2009 - 12:30
DKNight Paskelbta Šiandien, 13:29
  Caylee, faina ryziu linija, bet man tik fluidas tinka, bo prausiklis ir tonikas per arsus mano odai 

manija69, buteliukas tai toks pats istikruju kaip ir senuju roziu kvepaliuku, ar kaip kad ambros ar eu di parie  kvapas nera gaivus, jis toks gilus, siek tiek saldokas, bet ne per daug., ne toks sunkus kaip kad Neroli. Raudonuju roziu zodziu, ir siek tiek medienos.  Nu man tai jis labai labai

Wow,skamba skaniai wub.gif ,tai turbūt ir kvepia taip,jei dar saldokas,tai jau lėksiu ir aš uostyt lotuliukas.gif
Atsakyti
ai tiksliai, juk tu saldumu megeja laugh.gif turetu patikti manau, nes mums panasus kvapai kiek pastebejau patinka smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif nu va,kaip pasakei,kad į saldumą, iš kart tik akytės bigsmile.gif , bet aš vistiek labai noriu dar medaus ir citrinos shimmering,nors senieji medaus ir citrinos man irgi labai einami,bet tie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 19, 19:57)
drinks_cheers.gif nu va,kaip pasakei,kad į saldumą, iš kart tik akytės bigsmile.gif , bet aš vistiek labai noriu dar medaus ir citrinos shimmering,nors senieji medaus ir citrinos man irgi labai einami,bet tie wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikos mergaites.

Prisipazystu, kad temos visos neperskaiciau, o tik prabegau truputi. Tai atsiprasau jei daug kartu jau tai kartota. Kas nepatingesit atsakykit prasau. 4u.gif

Is kur Jus perkate L'Occitane kosmetika? Nejaugi LT? Man labai patinka prausimosi linija. thumbup.gif
Gal kas siunciates is kitur? smile.gif
Atsakyti