Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(jugita_m @ 2009 04 20, 17:38)
Sveikos mergaites.

Prisipazystu, kad temos visos neperskaiciau, o tik prabegau truputi. Tai atsiprasau jei daug kartu jau tai kartota. Kas nepatingesit atsakykit prasau.  4u.gif

Is kur Jus perkate L'Occitane kosmetika? Nejaugi LT? Man labai patinka prausimosi linija.  thumbup.gif
Gal kas siunciates is kitur? smile.gif

na bent as tik LT kad nelabai yra kokiu tarpininkiu nes pvz. TBS tai yra tu platintoju kur galima nusipirkti pigiau bet L'occitane kiek domejausi neradau,siaip tai visada nuolaidas seku bet aisku ju nelabai daznai buna bet sekasi pataikyti
Papildyta:
patarkit ar vertas demesio sausu plauku linijos su ateriniais aliejais plauku "mist" ar jis duoda kazkokia nauda ar tik kvapus panaikina, ziurejau ziurejau ir sudvejojau nusipirkt pasiemiau tik seruma galiukams ir dar konsultante net 4pakelius idejo plauku kaukes.
Atsakyti
plauku mistas nuostabus. Naudoju absoliuciai kiekviena diena. Panaikina ir kvapus, ir ryte labai gerai kai plaukai pasivele, juos taip susvelnina, lengva isukuoti ir susitvarkyti su jais ir siaip plaukai labai zvilga.Pas mane tai jis jau privalomas dalykas tureti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 20, 21:27)
plauku mistas nuostabus. Naudoju absoliuciai kiekviena diena. Panaikina ir kvapus, ir ryte labai gerai kai plaukai pasivele, juos taip susvelnina, lengva isukuoti ir susitvarkyti su jais ir siaip plaukai labai zvilga.Pas mane tai jis jau privalomas dalykas tureti.  smile.gif

aisku tada, tai ka reiks griebti tuo labiau kad dabar nuolaida yra
aciu jums panele uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Visur nuolaida?Kiek procentų?
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 04 20, 22:25)
Visur nuolaida?Kiek procentų?

25 proc. bet tik pr. maximoi C&D tenais nedidelis L'OCCITANE prekiu pasirinkimas bet yra sio to
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 04 20, 16:38)
Is kur Jus perkate L'Occitane kosmetika? Nejaugi LT? Man labai patinka prausimosi linija.  thumbup.gif

As Lietuvoj perku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 04 20, 15:38)
Is kur Jus perkate L'Occitane kosmetika? Nejaugi LT?

Perku LT. Siųstis nebandžiau, nes pažiūrėjau, kad suskaičiavus viską tas pats gaunasi, kaip ir pirkti čia doh.gif
Atsakyti
Kokia mūsų parduotuvėse kaina rožių etd travel size? nors turbūt visų, ne tik rožių, kaina panaši ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2009 04 21, 22:16)
Kokia mūsų parduotuvėse kaina rožių etd travel size? nors turbūt visų, ne tik rožių, kaina panaši  ax.gif

20 ml ? Seniai esu pirkusi ambros tai kainavo lyg 59 Lt bet jaučiu dabar gal talpa pasikeitusi. Man rožė kadangi nepatinka tai aš net ir nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 04 21, 22:17)
20 ml ? Seniai esu pirkusi ambros tai kainavo lyg 59 Lt bet jaučiu dabar gal talpa pasikeitusi. Man rožė kadangi nepatinka tai aš net ir nežinau smile.gif

ačiū ( :
Atsakyti
man taip patiko ir tiko veido fluidas su levandom verysad.gif bet dabar nebėra, o tas ryžių tai šiek tiek kitoks.... ar įmanoma iš kažkur gaut tą levandinį?
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 20, 19:27)
plauku mistas nuostabus. Naudoju absoliuciai kiekviena diena. Panaikina ir kvapus, ir ryte labai gerai kai plaukai pasivele, juos taip susvelnina, lengva isukuoti ir susitvarkyti su jais ir siaip plaukai labai zvilga.Pas mane tai jis jau privalomas dalykas tureti.  smile.gif

O neriebina plaukuciu? ax.gif
Atsakyti