Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

just_angel Paskelbta Šiandien, 09:23
  Vis dar laukiu atsiliepimu apie alyvuogiu sampuna bei balzama, kurie siuo metu pardavinejami su nuolaida  Ir dar, ar kuri esate bandziusi apelsinini lupu balzama? 

Nu žinai aš turėjau, nors jis pagal sudėtį neblogas, bet man nepatiko schmoll.gif Atrodo kad nieko jis nedaro, tik lipnus ir tiek .Man medaus ir citrinos einamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 24, 20:11)
O koks megstamiausias? bigsmile.gif As dabar gavau jazminu kvapo meginuku, tai sie man nelabai 4u.gif

Man labiausiai patinka žalios arbatos, gaivūs labai rolleyes.gif

QUOTE(agvill @ 2009 04 25, 15:36)
labiausiai tai nepatiko dabar atsirade tie nauji rozes toks specifinis kvapas pasipurskus po kurio laiko lieka

Man irgi naujas rožių kvapas visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 26, 11:33)
Nu žinai aš turėjau, nors jis pagal sudėtį neblogas, bet man nepatiko schmoll.gif Atrodo kad nieko jis nedaro, tik lipnus ir tiek .Man medaus ir citrinos einamas thumbup.gif

Reikes ir man pasiziureti medaus ir citrinos lupu balzama.
Geguzes 8-9dienom su kuponu is "Laimos" naujausio numerio 15 procentu nuolaida visiems Loccitane produktams.
Atsakyti
as galvoju gal nusipirkt situos honey&lemon kvepaliukus, bet jau isivaizuoduoju kaip ta bite kuri paveiksliuke skrenda link mano kaklo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 04 26, 09:23)
Vis dar laukiu atsiliepimu apie alyvuogiu sampuna bei balzama, kurie siuo metu  pardavinejami su nuolaida 4u.gif Ir dar, ar kuri esate bandziusi apelsinini lupu balzama? smile.gif

As esu bandzius.. nieko toks, bet ta kur as bandziau, tai kazkoks susicukraves buvo..
Atsakyti
amber123 Paskelbta Vakar, 23:11
  QUOTE(just_angel @ 2009 04 26, 09:23)
Vis dar laukiu atsiliepimu apie alyvuogiu sampuna bei balzama, kurie siuo metu  pardavinejami su nuolaida  Ir dar, ar kuri esate bandziusi apelsinini lupu balzama?

As esu bandzius.. nieko toks, bet ta kur as bandziau, tai kazkoks susicukraves buvo..

Man tai jie visi tokie lyg susicukravę, honey&lemon tai lyg su tikro medaus gabaliukais butų, gal taip ir yra, o gal nuo taukmedžio g.gif
O aš šiandien veido kremuką nusipirkau, nu losionas rašo, su organine alyva good.gif Man jis labai super.
Atsakyti
Siandie ir rytoj migdolinei serijai 20% nuolaida thumbup.gif Ryt leksiu apsizvalgyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just_angel: 29 balandžio 2009 - 16:56
QUOTE(just_angel @ 2009 04 29, 17:41)
Siandie ir rytoj migdolinei serijai 20% nuolaida thumbup.gif  Ryt leksiu apsizvalgyt blush2.gif

ar irgi ryt planuoju i loccitana nueit ax.gif
Atsakyti
O as jau apsimigdolinau blush2.gif Kuno kremas+ aliejukas praustis+ aibe megineliu. Tiesa dar niekada nenusivyliau aptarnavimu Gedimino pr. thumbup.gif (lyginant su PC Europa) Tiesa nuolaida lyg ir yra migdolu+ obuoliu serijai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 29 balandžio 2009 - 19:09
Aš irgi apsiprekinau - pirkau ilgai norėtą migdolų prausimosi aliejų ir dar prisiminiau kažkur kažkieno girtą levandų actą.Tai pastarąjį išbandžiau,nuostabus dalykas.Beje,atrodo,užteks tikrai ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 04 29, 23:47)
Aš irgi apsiprekinau - pirkau ilgai norėtą migdolų prausimosi aliejų ir dar prisiminiau kažkur kažkieno girtą levandų actą.Tai pastarąjį išbandžiau,nuostabus dalykas.Beje,atrodo,užteks tikrai ilgam smile.gif

Sveikos 4u.gif

Nuolaida 20% galioja ir obuolių-midgolų serijai. Nusipirkau tokį toniką, prausimosi aliejuką, ir dar migdolų prausimosi aliejų smile.gif Laukiu, kol obuolių-migdolų fluidas i Lietuvą atkeliaus, mat kremas per sunkus man...
Pirkau Panoramoj, po Gedimino pr. salono - nieko gero ten pasirodė... Mergaičiukė žino mažaug tiek, kiek aš pati. Jei anksčiau Gedimino pr. nebūčiau gavusi tokių nuostabių konsultacijų, mėginukų - nieko nebūčiau iš viso įsigijus g.gif
Norėjau paklausti - tas migdolų aliejus - sakė, kad galima naudot kaip dušo žele, su kempine. Vakar bandžiau, tai nė velnio. Arba pusę buteliuko reikia susipilt ant kempinės, kad suputotų. Kai su rankom tiesiai ant kūno, viskas OK, naudojau ir vietoj skutimosi putų, tai tikrai geras daiktas, neišbėrė, oda rami kaip kūdikėlio bigsmile.gif O kaip jūs migdolų aliejų naudojat?
Ir kam naudojamas levandų actas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 30 balandžio 2009 - 09:26
QUOTE(ashtri @ 2009 04 30, 10:25)
Sveikos  4u.gif

Nuolaida 20% galioja ir obuolių-midgolų serijai. Nusipirkau tokį toniką, prausimosi aliejuką, ir dar migdolų prausimosi aliejų  smile.gif Laukiu, kol obuolių-migdolų fluidas i Lietuvą atkeliaus, mat kremas per sunkus man...
Pirkau Panoramoj, po Gedimino pr. salono - nieko gero ten pasirodė... Mergaičiukė žino mažaug tiek, kiek aš pati. Jei anksčiau Gedimino pr. nebūčiau gavusi tokių nuostabių konsultacijų, mėginukų - nieko nebūčiau iš viso įsigijus  g.gif
Norėjau paklausti - tas migdolų aliejus - sakė, kad galima naudot kaip dušo žele, su kempine. Vakar bandžiau, tai nė velnio. Arba pusę buteliuko reikia susipilt ant kempinės, kad suputotų. Kai su rankom tiesiai ant kūno, viskas OK, naudojau ir vietoj skutimosi putų, tai tikrai geras daiktas, neišbėrė, oda rami kaip kūdikėlio  bigsmile.gif O kaip jūs migdolų aliejų naudojat?
Ir kam naudojamas levandų actas?  ax.gif

Sutinku del aptarnavimo drinks_cheers.gif O kempine jusu kokia? Pas mane tokia is sietkutes plasmasines suristas tokis gniuzulas ( TBS'e Bath Lily vadinas), suslapini truputuku vandens, tada palasini aliejuko ir patrynus tarp rankyciu suputoja. Man toks budas su visais prausimosi aliejais pasiteisina ax.gif
Atsakyti