Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Liberte Paskelbta Šiandien, 09:56
  Levandų actas tai ant spuogelių tepamas,nudžiovina ir pabalina.Iš tikro labai geras daiktas,nenorėjau pirkti,bet,ko gero,geriausias mano pirkinys per kokius tris mėnesius.

O tai taip iš kart nudžiovina?Ar po kelių kartų? g.gif Nes aš ir galvoju gal gerai turėti,kartais prireikia.

Spicas Paskelbta Vakar, 21:46
  QUOTE(Manija69 @ 2009 04 30, 21:36)
Va kad į temą, tai naudoju naujosios alyvuogių linijos kaukę, na nieko, bet kažko tokio stebuklingo nepadaro, manau kad yra ir geresnių,po kurių jaučiasi skirtumas  Ir verbena kondicionierius, kvapas labai patinka, poveikis irgi neblogas.
Dabar naudoju KERASTASE Bain Satin 2 ir Leonor Greyl Bain Restructurant A La Banane

cia sampunas? is kurios linijos? kokiems plaukams?

Niu taip, tik kad pas juos įvardijama kaip vonelė.Iš Nutritive linijos.Sausiems ir jautriems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 01, 10:54)
O tai taip iš kart nudžiovina?Ar po kelių kartų? g.gif Nes aš ir galvoju gal gerai turėti,kartais prireikia.
Niu taip, tik kad pas juos įvardijama kaip vonelė.Iš Nutritive linijos.Sausiems ir jautriems plaukams.

bet speju kad leonor greyl gerulis turetu buti wub.gif
Atsakyti
Spicas Paskelbta Šiandien, 11:04
O tai taip iš kart nudžiovina?Ar po kelių kartų?  Nes aš ir galvoju gal gerai turėti,kartais prireikia.

bet speju kad leonor greyl gerulis turetu buti 

Nu taip jų produkcija viena iš natūralesnių,daug ką naudoju,tai dar niekas nenuvylė,ai tiesa, kažkada senai esu bandžiusi orchidėjų kaukę,tai va ji įspūdžio nepaliko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 01, 11:10)
Nu taip jų produkcija viena iš natūralesnių,daug ką naudoju,tai dar niekas nenuvylė,ai tiesa, kažkada senai esu bandžiusi orchidėjų kaukę,tai va ji įspūdžio nepaliko rolleyes.gif

as toki seruma turejau galiukams, bet man nepatiko.
reikes pasiziureti is sampunu gal ka, bet ju tiek daug , kaip issirinti tinkama blink.gif
Atsakyti
Manija69, gal jau išbandei natūralų jų dezodorantą? ax.gif
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 11:14
  Manija69, gal jau išbandei natūralų jų dezodorantą? 

Patikėk,išbandžiau ir išmečiau jau. doh.gif Paskutiniu metu naudojau L'Occitane su ateriniais aliejais deziką, nusipirkau naująjį, kelis kart pabandžiau ir prieš porą dienų atsirado net trys guziukai pažastyje doh.gif ,yra buvę,kad atsiranda koks vienas nežymus, bet dabar net trys ir tokie skausmingi ir dideli.Net nežinau ką daryt,jei nepraeis reiks į gydytojus kreiptis,gal pjaut reiks verysad.gif Manau kad prakaito liaukų uždegimas gavosi,nežinau ar čia sutapimas ar tikrai nuo to deziko,bet daugiau aš jo net matyti nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
o siaube blink.gif doh.gif Man tai jis tik apie pusę dienos tik laiko, tikėjaus atrasti žmogų ne su guzais, o kuriam galbūt veikia geriau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 01, 11:42)
o siaube  blink.gif  doh.gif Man tai jis tik apie pusę dienos tik laiko, tikėjaus atrasti žmogų ne su guzais, o kuriam galbūt veikia geriau  g.gif  4u.gif

Man tai jis thumbup.gif čia manau kaip ir su kiekviena kosmetika labai individualiai. Nes tarkim kiek išbandžiau daugumos veidų kremų negaliu naudoti ilgesnį laiką, nes paberia. Iš pradžių galvojau gal nuo maisto, bet paskui "atsekiau". Matyt mano veidui reikia šiek tiek chemijos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 05 01, 09:50)
kaip laiko tepami kvepalai

na tikrai nelaiko ilgai, jau po kokio pusvalandzio kvapas po truputi pradeda nykti, bet islieka idomus, lengvas ir vos juntamas kvapelis. dienai pats tas, manau...
Atsakyti

Iš pradžių truputį pagraužia ir jaučiasi,kad džiovina.Aš periodiškai prieinu prie veidrodžio ir pateplioju,tai man kol kas poveikis patinka smile.gif
Atsakyti
turiu šios firmos lūpų blizgį apelsininį, tai nelabai jis man. nervina tie grūdeliai, o ir lūpas džiovina. vienintelis pliusas - skanus.
Atsakyti
QUOTE(Žemuoginė @ 2009 05 02, 00:34)
turiu šios firmos lūpų blizgį apelsininį, tai nelabai jis man. nervina tie grūdeliai, o ir lūpas džiovina. vienintelis pliusas - skanus.

aš irgi tą blizgį turiu - -man jis labai liuks. ir blizga gražiai, ir skanus biggrin.gif ir jokių grūdelių schmoll.gif
Atsakyti