Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

As neseniai nusipirkau Aroma repairing serum, jau dvi savaites naudoju thumbup.gif nuostabus dalykas, o jau kaip kvepia wub.gif
Atsakyti
Klausykit, kilo man klausimas g.gif
Kaip taisyklingai tariasi L'occitane pavadinimas???
Mes su draugėm sakom loskitane, girdėjau ir loksitane, ir lositane. Gal kas žinot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2009 05 04, 09:00)
Klausykit, kilo man klausimas  g.gif
Mes su draugėm sakom loskitane, girdėjau ir loksitane, ir lositane. Gal kas žinot?  bigsmile.gif

bent jau aš tariu, ir girdėjau per tv tariant "lioksitan"
Atsakyti
ashtri Paskelbta Šiandien, 10:00
  Klausykit, kilo man klausimas 
Mes su draugėm sakom loskitane, girdėjau ir loksitane, ir lositane. Gal kas žinot? 

Čia tai tikrai,kad kas kaip nori tas taip taria lotuliukas.gif Aš skaičiau lyg tai irgi kad tarimas loksitane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 05 04, 10:08)
bent jau aš tariu, ir girdėjau per tv tariant "lioksitan"

lotuliukas.gif doh.gif as kai dirbau tai sakydavo Ločitane 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2009 05 04, 10:00)
Klausykit, kilo man klausimas  g.gif
Mes su draugėm sakom loskitane, girdėjau ir loksitane, ir lositane. Gal kas žinot?  bigsmile.gif

Loksitan smile.gif tikrai ne ločitane kaip daug kartų esu girdėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 04 gegužės 2009 - 19:29
QUOTE(Auksuole @ 2009 05 04, 20:28)
Loksitan smile.gif tikrai ne ločitane kaip daug kartų esu girdėjusi  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif doh.gif o pas mus taip pardavejos vadindavo.. man irgi keista budavo
Atsakyti
as tariu Lioksitan ax.gif
Atsakyti

Phonetically you pronounce our name "lox- ee- tahn".

biggrin.gif
Papildyta:
L'OCCITANE means "the woman from Occitania". Occitania is the name of the ancient geographic area in southern France, spanning from northeastern Spain to northwestern Italy.

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 04, 21:27)
Phonetically you pronounce our name "lox- ee- tahn".

biggrin.gif
Papildyta:
L'OCCITANE means "the woman from Occitania". Occitania is the name of the ancient geographic area in southern France, spanning from northeastern Spain to northwestern Italy.

Tai jau dabar reikia persilaužti tariant pavadinimą biggrin.gif
Grįžtant prie temos - atradau, kad vyšnių rankų kremas yra tobulas dirbant ofisinį darbą. Neriebus, itin greit susigeria ir gali sau toliau čiupinėt popieriukus smile.gif Tik po darbo tikrai kažko riebesnio norisi. Ką galit patart? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2009 05 04, 22:55)
Tai jau dabar reikia persilaužti tariant pavadinimą  biggrin.gif
Grįžtant prie temos - atradau, kad vyšnių rankų kremas yra tobulas dirbant ofisinį darbą. Neriebus, itin greit susigeria ir gali sau toliau čiupinėt popieriukus  smile.gif Tik po darbo tikrai kažko riebesnio norisi. Ką galit patart?  g.gif

Man labai patiko rankų kremas su taukmedžių sviestu.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2009 05 04, 22:55)
Tai jau dabar reikia persilaužti tariant pavadinimą  biggrin.gif
Grįžtant prie temos - atradau, kad vyšnių rankų kremas yra tobulas dirbant ofisinį darbą. Neriebus, itin greit susigeria ir gali sau toliau čiupinėt popieriukus  smile.gif Tik po darbo tikrai kažko riebesnio norisi. Ką galit patart?  g.gif

kiek kainuoja tas rankų kremas?
Atsakyti