Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(Honey @ 2008 12 15, 19:37)
Šiandien kai tik buvau kirpykloje, tai man kirpėja su dream dropsais patepė galus, visai patiko, nesijaučia joks sunkumas kaip kad pvz su Joico aliejuku. Be to, faina, kad jis ne tik šiaip sau dėl grožio, bet ir gydomasis.
O kokius šampūnus naudoji tiesinančius?  ax.gif

Tigi Freak control arba
Straight sexy hair kondicionierių, o galam Alterna serumą, bet noriu kažko, kad ne tik galam tiktų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 15 gruodžio 2008 - 19:49
QUOTE(melana @ 2008 12 15, 19:53)

praeitoj temoj mačiau gerus atsiliepimus apie šią priemonę, o kaip ją naudojat, kaip kondicionieriaus?
user posted image

sita pasta yra ne gydomoji,ne kondicionierius.cia paprasciausiai sukuosenos formavimo priemone,ji papurina plaukus,suteikia apimties,neapsunkina plauku,skirta daugiau trumpiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 15, 19:55)
sita pasta yra ne gydomoji,ne kondicionierius.cia paprasciausiai sukuosenos formavimo priemone,ji papurina plaukus,suteikia apimties,neapsunkina plauku,skirta daugiau trumpiems plaukams  mirksiukas.gif

supratau biggrin.gif ačiū kad paaiškinot ax.gif
Atsakyti
kiek paspaudimu darot, kai tepat šitą serumą? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 15, 21:26)
kiek paspaudimu darot, kai tepat šitą serumą?  ax.gif
user posted image

as darau viena arba du paspaudimus,plaukai mano iki puses nugaros.(jei padauginu plaukai kazkaip negraziai guli,netgi sakyciau pasidaro kaip makaronai tokiom sulipusiom sruogom).bet jei nepadaugini tai plaukai super zvilga ir minkstuciai buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 15, 20:40)
as darau viena arba du paspaudimus,plaukai mano iki puses nugaros.(jei padauginu plaukai kazkaip negraziai guli,netgi sakyciau pasidaro kaip makaronai tokiom sulipusiom sruogom).bet jei nepadaugini tai plaukai super zvilga ir minkstuciai buna  wub.gif

bet žiūriu ir jo kiekis nemažas bigsmile.gif tai ilgam jaučiu naudosis netgi su tokiais ilgais plaukiais kaip jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2008 12 15, 21:42)
bet žiūriu ir jo kiekis nemažas bigsmile.gif tai ilgam jaučiu naudosis netgi su tokiais ilgais plaukiais kaip jūsų ax.gif

taip!ten 250 ml.as jau apie du menesius naudoju o isnaudojau tik per viena pirsta nuo virsaus(galva plaunu 2-3 kartus per savaite) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 15, 20:26)

man iš jo visai jokios naudos, nieko nedarė schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 15, 22:40)
as darau viena arba du paspaudimus,plaukai mano iki puses nugaros.(jei padauginu plaukai kazkaip negraziai guli,netgi sakyciau pasidaro kaip makaronai tokiom sulipusiom sruogom).bet jei nepadaugini tai plaukai super zvilga ir minkstuciai buna  wub.gif

Nu kaip, kai tepi serumą, tai gal ir būna tos sruogos šlapios, bet vėliau išdžiūna ir jokio sulipimo thumbup.gif Aš tai stengiuosi negailėt to serumo - dar geriau plaukai atrodo, o ir riebumo jausmo nėra, greičiau nesiriebina plaukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 15, 23:19)
Nu kaip, kai tepi serumą, tai gal ir būna tos sruogos šlapios, bet vėliau išdžiūna ir jokio sulipimo  thumbup.gif Aš tai stengiuosi negailėt to serumo - dar geriau plaukai atrodo, o ir riebumo jausmo nėra, greičiau nesiriebina plaukai  bigsmile.gif

aš irgi pastebėjau, kad tik užtepus plaukus sukibina, bet iššukuoju ir to nebelieka ax.gif
šiaip man jis tokio efekto nedaro, kaip dilgelyt rašė g.gif blizgėjimo didesnio nematau, pasipūtimą nuima, jei nepagailiu užtept ir kas patinka, kas jo neįmanoma padaugint rolleyes.gif
Atsakyti
Mano plaukai dabar dar trumpi.. biggrin.gif bet aš užtepu kokius tris paspaudimus ir labai liux, plaukučiams tik geriau.šitą priemonę turbūt sunku padaugint....nebent susipylus visą butelaitį... lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
jau kelis kart as ji ciupinejau , vakar kristianoj jau norejau imt bet kaina ten didele , siandien vaziuosiu pirkt i kirpykla kurioje nuolaida turiu
Atsakyti