Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(LokiTana @ 2009 01 22, 13:21)
Na man jis patiko, ispaudziau jo daug, tai plauko nesuriebino, nesipurina plaukai, skaniai kvepia  cool.gif

o kuo plaukai kitokie negu jo nenaudojant? nes kad kvepia tai menkas pliusas...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 22, 15:04)

man patinka tuom kad kai issitiesinu plaukas gaunasi toks lengvas ir papustas kazkiek,linkes elektrintis, o uztepus ta after party jis labiau susiglotnina, nesielektrina, priduoda plaukui tokio kritimo.
Atsakyti
cia jus apie after party? as irgi db mastau kuri uzsisakius ar si ar small talk"a nes kai buvau kirpkloje 2 paskutinius kartus tai viena kart istiesinus patepe 1 o kt kitu ir abieju efektu likau patenkinta- plaukuciai tiesus, svelnus, glotnus, blizgejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 22, 15:26)
man patinka tuom kad kai issitiesinu plaukas gaunasi toks lengvas ir papustas kazkiek,linkes elektrintis, o uztepus ta after party jis labiau susiglotnina, nesielektrina, priduoda plaukui tokio kritimo.

pas mane lygiai tapsats isitiesinu ir jie buna kazkokie papure ,tai patepu aliejuku ar s factor serumu kad suglotnintu sublizgintu,tai after party butu kaip ir pats tas, ilgai gal jo ir poveikis ant plauku jaucia? zinai kai buna cia uzsitepi cia ziurek po valandos vel belakaip plaukai sukrite.
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 22, 18:30)
cia jus apie after party? as irgi db mastau kuri uzsisakius ar si ar small talk"a nes kai buvau kirpkloje 2 paskutinius kartus tai viena kart istiesinus patepe 1 o kt kitu ir abieju efektu likau patenkinta- plaukuciai tiesus, svelnus, glotnus, blizgejo smile.gif

o smalk talk ne apimciai didinti? apie jo tik toki poveiki girdejau, ir drauge trumpaplauke purupui didint ji pirko g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 22, 16:04)

Tai ir nerasiau kad tik del kvapo jis man patinka blush2.gif
Po znypliu su juo plaukai nesipurina , kaip visada budavo anksciau
Tokie svelnus,glotnus dabar .Na man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokiTana: 22 sausio 2009 - 18:15
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 22, 18:30)

small talk turejau,atidaviau sesei mirksiukas.gif jis manau kitkam skirtas.jis toks labiau limpantis g.gif kaip fiksacijai ar kazkas panasaus mirksiukas.gif na man nepatiko

Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 22, 18:45)
pas mane lygiai tapsats isitiesinu ir jie buna kazkokie papure ,tai patepu aliejuku ar s factor serumu kad suglotnintu sublizgintu,tai after party butu kaip ir pats tas, ilgai gal jo ir poveikis ant plauku jaucia? zinai kai buna cia uzsitepi cia ziurek po valandos vel belakaip plaukai sukrite.
nu ne po valandos dar normaliai lotuliukas.gif o jei rimciau tai normaliai laiko mirksiukas.gif  kadangi tepama turiu ta after party,tai is mop paemiau purskiama ziuresiu kuris geriau bus biggrin.gif
o smalk talk ne apimciai didinti? apie jo tik toki poveiki girdejau, ir drauge trumpaplauke purupui didint ji pirko g.gif

man irgi taip atrodo g.gif
Papildyta:
va www.kosmetika.lt ka raso apie small talk
Tigi Bed Head Small Talk 3 in 1
Plaukų kremas

Tigi plaukų kremas Small Talk 3 in 1 suteikia plaukams apimties, gyvybingumo, lengvina šukuosenos formavimą, minkština plaukus ir suteikia jiems spindesio. Lygina plauko paviršių, gerina jo struktūrą. Saugo plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio.

Naudojimas. Nedidelį šios priemonės kiekį tolygiai paskirstykite ant plaukų ir suformuokite šukuoseną.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 22, 18:45)
Papildyta:

na smalk talk kaip ir toks 3 viename bet nzn gal ant trumpu plaukuciu kt bet tikrai zinau kad su juo tepe ir plaukuciai buvo wub.gif
Atsakyti
ir aš labi norėčiau to stebuklingu drems aliejuko.
Papildyta:
jei kas užsisakytų du ir norėtų parduoti mielai paimčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2009 01 22, 20:45)
ir aš labi norėčiau to stebuklingu dreams aliejuko.
Papildyta:
jei kas užsisakytų du ir norėtų parduoti mielai paimčiau. 4u.gif

Dilgelyte, ar galetumem i Jus kreiptis 4u.gif
Atsakyti
,kad as jau pazadejau atliekama aliejuka,dabar galiu tik kauke s factor kamnors perleist smile.gif (nu nedabar,kai atsius paciai)
Atsakyti
Dilgelyt, vakar pasiemiau tigi kauke thumbup.gif ir tas saldymas toks fainas jauciasi, ne taip kaip HEADSHOOt sampunu su balzamu doh.gif
Aciu tau labai , te 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 23 sausio 2009 - 14:18
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 22, 22:02)
,kad as jau pazadejau  atliekama aliejuka,dabar galiu tik kauke s factor kamnors perleist smile.gif (nu nedabar,kai atsius paciai)

as galvojau, kad ten bus serumas blush2.gif tai, jei kam reikia galiu perleisti, nes dilgelyte man ji buvo pazadejus. o jei, niekas neims, tai tada as nepasivesiu ir ji priglausiu smile.gif
Atsakyti